![]() |
Nie pamiętam ile lat temu to się stało ale ostatnio mi się przypomniało.
Gdzie wsysło 90% emotek jakie był dostępne?? Właściwie wszystkie fora dyskusyjne mają standardowy pakiet plus np. swoje klubowe - ale to co jest tutaj to jest 1% tego co jest dostępne. |
Ponoć Cracovia je skroiła. A tak poważnie to potrzebne jest Ci to? Bo domniemywam, że nie.
|
A Ty zwykłeś dopytywać o rzeczy kompletnie do niczego nie potrzebne?
Pyta, to znaczy, że potrzebuje ich, potrzebuje wiedzy na ich temat, albo ....a jest ciekawy. |
Ogólnie do kilku jestem bardzo przyzwyczajony i wszędzie je używam.
Dlatego pytam - nie dlatego że jest 1 styczeń albo po 20-tej wieczorem Ooo - tutaj też by się przydała emotka co kiedyś była: http://emoty.blox.pl/resource/krzeslo.gif |
Cytat:
Popytam, poszukam :) Póki co dysponujemy takimi: http://wislakrakow.com/forum/misc.ph...=vB_Editor_001 |
Ok - tak tylko przykładowo dużo bogatsze zestawy emoticon pack'ów z forum korzystających z vBulletin'a:
http://forum.vectra-unlimited.pl/mis...=vB_Editor_001 http://forum.legionisci.com/misc.php...=vB_Editor_001 |
Najwyraźniej po jednym z update'ów vBulletina emotki poszły się paść.
Do forum przypisanych jest ok. 60 emotek, tymczasem na serwerze widzę... 818 plików. Na szybko, na podstawie nazw dodałem kilka, kategoria Wisełka www.wislakrakow.com/forum/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_001 Poszukamy, podziałamy :) Dzięki za poruszenie tematu. :tsw_wielkaflaga: |
Już jest lepiej - dzięki :)
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...?t=8461&page=2
do zmiany w nazwie tematu: Standard, a nie Standart w tytule |
Witam ..kolega "Bandyta" prosi o zdjęcie(ściągnięcie) bana z jego konta gdyż konto z którego piszę tego posta nie należy do niego...jesteśmy na emigracji ,mieszkamy pod jednym dachem i korzystamy z jednego kompa.. także panowie moderato-rowie zanim dacie upust swoim dyktatorskim zapędom napiszcie pw chociaż jak zwyczajni uczciwi ludzie z zapytaniem jak się ma sprawa i do kogo należą konta ,które zostały założone z danego IP.Jestem przekonany ze odpowiedź uzyskacie..a jeżeli tak was to razi i nie jesteście w stanie zrozumieć pewnych spraw to usuńcie wszystkie konta które są przypisane do tego IP.
Użytkownik "Bandyta" nie jest autorem powyższego postu |
Sytuacja powinna być dokładnie odwrotna. Po pierwsze: jest regulamin forum, zakładający zakaz zakładania podwójnych (i więcej) kont. Jeśli z danego IP ktoś pisze pod różnymi nickami, w zasadzie łamie regulamin.
Jeśli więc sytuacja się przedstawia tak, jak opisano - to trzeba było samemu napisać do administratora forum wyjaśnienia. A nie łamać regulamin i mieć pretensje za słusznego bana. |
przeczyśćcie polityke transferowa
|
Dobra, od banowaliście mnie.
To teraz może któryś z Was, drodzy moderatorzy/administratorzy ew. Wasz szef z łaski swojej wyjaśni mi za co. |
Cytat:
Cytat:
|
Yyy. To już pytanie do Rava, który mnie banuje od własnego widzi mi się.
Jako powód wpisał odpoczynek po pytaniu moim dlaczego obraził mnie. |
Widać musiałeś coś przeskrobać. Innej opcji nie widzę.
|
Czekam aż wypowie się Rav, bo Ciebie akurat wtedy nie było, a za dużo by tłumaczyć.
|
Piotson.
Po pierwsze: nie wprowadzaj ludzi w błąd. Nie zostałeś "od banowany", tylko okres bana upłynął. Po drugie: http://www.wislakrakow.com/forum/faq...egulamin_tresc Pkt 23 Trollom nie odpowiadam. Jeśli Ci to nie odpowiada, trudno. Daj znać na prv, dostaniesz perm-ban, a sam będziesz mógł się żalić gdzie indziej. |
Pisząc od banowy miałem na myśli, że mi się skończył.
Jeżeli Ty nazywasz mnie trollem, to nie wiem jak nazwiesz połowę ludzi z transferowego. A i oczekiwałbym jakichś przeprosin za tego "po.......onego". Może być na priv. |
A może frytki do tego..?
Nie rozumiesz sytuacji, w której na Twojego durnego posta reaguję pytaniem o Twoją dyspozycję psychiczną? Jeśli czujesz się obrażony, nieważony czy pokrzywdzony - nie będę w stanie Ci pomóc. Nie wydaje mi się, żeby Twoje prywatne rozterki interesowały tu kogokolwiek. Nie zaśmiecaj tego tematu kolejnymi postami na tę samą modłę. Będą one usuwane. |
Gdzie mogę zasięgnąć informacji do czego służą punkty karne (za co są przyznawana wiem z regulaminu) oraz kartki (żółta czy czerwona)?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam jedno pytanie do moderatora Flemengisty,.
Dałeś mi człowieku ostrzeżenie za nazwanie debilem użytkownika AS82, który w kolejnych tematach trolluje i rozmywa. Pytanie do Ciebie brzmi następująco, jak długo jeszcze rozmywać będzie miał możliwość AS82 zanim ktoś wreszcie nie zdzierży i nie nazwie go ch... albo czymś gorszym abyś wreszcie dostrzegł durnotę tego usera?? Wszystko rozumiem, ale niewspółmierność podejścia na tym forum jest rozpierdalająca. |
Tym razem to nie moja wina :P
Cytat:
Zaczynanie pyskówek z trollem prowadzi właśnie do takich scenariuszy. |
Profesja - prawdziwa, lub urojona - użytkowników forum powinna być ich prywatną sprawą. A za zaśmiecanie wątku obaj powinniście dostać ostrzeżenie.
"Człowieku" - najpierw naucz się pisać poprawnie czyjś nick, jeśli chcesz dostać odpowiedź. Tyle wymaga min. kultury osobistej. BTW: nie widzisz niestosowności używania tego określenia na naszym forum? Z niczym ci się nie kojarzy? W sprawie formalnej - puściły ci nerwy i nazwałeś użytkownika "debilem". Sprawa ewidentna. Jak ci ktoś nie odpowiada, to daj opcję ignoruj. Ja niestety nie mam takiego luksusu i muszę wszystkich widzieć. |
Cytat:
Opcja ignoruj też jest ch... warta jeżeli użytkownicy, których nie mam na liście ignorowanych wciąż typa cytują. Poza tym odkąd pisanie prawdy jest obraźliwe? Z tego co pamiętam kiedy czytałem regulamin, karane być powinno także rozmywanie i trollowanie już nie wspominając o dublowaniu konta. Jeśli o mnie chodzi to zamiast mi grozić, daj mi po prostu bana jeśli podpadam pod któryś z paragrafów regulaminu, a groźby racz zachować dla młodszych użytkowników. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
flamenista ciekaw jestem czy wiesz ze wlasnie pokazales jakim bufonem jestes i jaka w tobie drzemie wysoka kultura.. taki czlowiek na stanowisku rozdzielajacym bany i decydujacym kto pisac moze a kto nie nie tylko jest niebezpieczny z gruntu ale i dla samego forum. Najwyrazniej jestes gosciem ktory lubi brylowac wsrod motlochu i dla tego motlochu oko przymykasz bo zyskujesz u niego poklask, jesli trafi sie ktos bardziej rozgarniety to juz masz z nim problem bo nie uznaje on a priori twojego autorytetu wobec tego musisz go "ostrzegac za uzycie slowa debil". W takim przypadkach zawsze zastanawiam sie czy taka postawa wynika z kompleksow czy z megalomanii. |
Akurat mam głęboko w poważaniu, co się o mnie sądzi - szczególnie na forum internetowym.
Więc jeśli chcecie sobie poużywać, nie ma sprawy. Natomiast zgody na obrażanie w innych wątkach i przede wszystkim innych forumowiczów nie będzie. PS. jędrek&felipe - uprzejmości wymieniajcie na pw, a nie w tym wątku. |
Cytat:
|
Nie ma obowiązku bycia moderatorem, a jesli jeszcze jest się modem słabym, ba żałosnym, to chyba tylko rozje.bane ego i brak akceptacji na innych frontach powoduje usilne trzymanie się "stołka".
Zrozum flamengisto, jestes najbardziej żałosnym i robiącym z siebie pośmiewisko modem na tym forum i dziwię się rav'owi że zgadza się na takiego dziwoląga. Najgorsze jest to że bierzesz się za moderowanie tematów kibicowskich, a w tym jestes akurat zerem. Proponuję, zostaw to na czym się kompletnie nie znasz (moderowanie) i wszyscy bedą szczęsliwi. Userzy bo wróci normalność i ty, bo twoje własne ego nie roz.......i ci psychy. |
Ależ drogi gigancie - nie ma sprawy. Rozumiem, że twój post jest publiczną deklaracją do podjęcia odpowiedzialnej funkcji moderatora w moje miejsce.
Bardzo się ciesze - jeśli podtrzymasz tą deklarację możemy się spokojnie zamienić funkcjami, ja nie muszę "usilnie trzymać się stołka". Pokaż, ile dla ciebie znaczy to forum i ile możesz poświęcić swojego prywatnego czasu na pracę społeczną. Powtarzam: narzekać każdy umie, tylko robić nie ma komu. |
Nie, mój post był tylko apelem do Ciebie. Ja się nie nadaję na moda bo zdarza mi się wypić nieco więcej i wszystkich bym pobanował, oprócz znajomych, kolegów i pewnej kolezanki.
Łączą nas tylko dwie rzeczy, obaj kibicujemy Wisle (chociaż co do Ciebie mam czasami wątpliwości) i obaj nie nadajemy się na moderatorów. Koniec prywaty. |
Flamengista sie nie nadaje na moda..popieram w 100%-ach.Nie raz pokazał ,że własne problemy można wyładować dając komuś bana.Jeżeli czujesz sie tak nieszczesliwym poswiecajac prywatny czas na "moderowanie" to zrob przysługe światu i odejdz bo przesadzasz
|
Dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałem. Srutu-tutu, nie mam czasu i ochoty. Twoje wątpliwości mało mnie obchodzą, choć umówmy się - to co piszesz, jest subtelniejszą formą chamstwa prezentowanego przez poprzednika. [koniec prywaty]
Cały problem zaczął się od tego, że niektórzy starsi stażem forumowicze uważają, że z tego właśnie stażu na tym forum więcej im wolno. No i jak Jędrek dostał karteczkę za wyzywanie od debili, to skoczyło ciśnienie. Sam zaczął awanturę w tym wątku, no i doczekał się riposty. W ramach regulaminu: przecież ja nie wypisuję żadnych inwektyw, on sam je dostarczył. Otóż piszę: nie ma równych i równiejszych. Regulamin dotyczy zarówno dzieci neostrady, jak i starych kibiców. A jak się komuś nie podoba, niech pisze odwołanie do Rava. Jak ktoś twierdzi, że ja lub inny moderator łamią regulamin - podobnie. A moderator nie jest od lubienia/nielubienia, tylko od sprzątania. |
flamengista zlituj, wyobrazasz sobie zeby dowolny polityk, dyrektor czy np. (jesli chcesz funkcje sprawowana bez wynagrodzenia) Ochojska lub Owsiak na krytyke odpowiadaja "tak? to prosze, pan od teraz robisz a ja sobie popatrze jak taki jestes madry". to zadna argumentacja.
jest krytyka, widocznie cos w tym musi byc i przyjmij ja do wiadomosci. kazdy byl krytykowany, ja rowniez i pewne swoje postawy zmienilem, przynajmniej sprobowalem. no chyba ze prezentujesz postawe "wszyscy musza sie mylic bo przeciez chce dobrze". moze i chcesz, tylko ze inaczej to dobro rozumiesz. ze nie czujesz klimatow kibicowskich to jest dla wszystkich oczywiste, przypuszczam ze wlacznie z toba samym. wyobrazasz sobie na forum o samochodach w roli moda goscia ktory zna sie tylko na karoseriach a nie ma zbytniego pojecia o silnikach czy tez rajdach samochodowych? po prostu, moderuj tematy o wynikach meczow, o transferach itp. w kibicowskie nie wnikaj z pozytkiem dla wszystkich. mowisz ze nie ma rownych i rowniejszych. a wlasnie myk polega na tym ze wsrod kibicow niektorym wolno wiecej niz innym. porownalbym to do relacji w wojsku gdzie starsi stazem i wyzsi ranga moga wiecej niz niekumate koty. z uwagi na doswiadczenie, na staż, na wiedze, na znajomosc panujacych w srodowisku regul i wiele innych. powinienes tez to w koncu pojac. general nazywajacy kaprala debilem to nie to samo co kapral wyzywajacy geberala. |
Ale o czym ty piszesz? Jakie tematy kibicowskie ja moderuję? Na ABG zaglądnąłem ostatni raz może 2 miesiące temu (nawet nie wiem, czy pokój dalej istnieje). Wątek o kibicowaniu na polskich stadionach w hyde-parku to też nie moja domena. Jakbyś nie wiedział, mamy odpowiedni podział ról wśród modów i ja sam zabiegałem o to, by tematów kibicowskich nie moderować.
W związku z powyższym jestem zdumiony, że zarzuca mi się robienie czegoś, czego nie robię. PS. odnoszę wrażenie, że sam nie przeglądasz forum dość dokładnie i stąd takie (mylne?) opinie. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl