![]() |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Nalepa, Dudka - Chrapek, Stjepanović, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Boguski, Zaj±c, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Dudka - Chrapek, Stjepanović, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Boguski, Bramki: Sarki |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czekaj, Dudka - Chrapek, Stjepanović, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Piotr Brożek, Boguski, Uryga Bramki : Paweł Brożek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Dudka - Chrapek, Stjepanović, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Boguski, Garguła, Szewczyk Bramka : Paweł Brożek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czekaj, Dudka - Stjepanović, Stilić, Chrapek, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Boguski, Szewczyk, Burdenski Bramki : Paweł Brożek,Burliga , Guerrier |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 2:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Dudka - Chrapek, Stjepanović, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Burdeński, Garguła, Szewczyk Bramki : Paweł Brożek, Stilić |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Dudka - Chrapek, Stjepanović, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Boguski, Garguła,Zaj±c Bramki : Paweł Brożek 2 |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 2:3 (1:2)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Głowacki-Bunoza-Dudka-Sarki-Chrapek-Stjepanović-Stilić-Guerrier-Paweł Brożek. Zmiany: Garguła,Boguski,Zaj±c. Bramki: Stilić , Paweł Brożek 2x |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:1 (1:1)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czekaj, Dudka - Stjepanović, Stilić, Chrapek, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Zaj±c, Garguła, Boguski Bramki: Stilić |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Bunoza, Dudka - Chrapek, Stjepanović, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Burdenski Bramka: Paweł Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Dudka - Czekaj - Piotr Brożek - Chrapek - Stjepanović - Sarki - Stilić - Guerrier - Paweł Brożek Bramka: Paweł Brożek Zmiany: Nalepa, Zaj±c, Szewczyk |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czekaj, Dudka - Chrapek, Stjepanović, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Boguski, Szewczyk, Piotr Brożek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czekaj, Dudka - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Klarić, Uryga Bramki: Paweł Brożek , Stilić |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 2:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Nalepa - Czekaj - Dudka - Chrapek - Stjepanović - Sarki - Stilić - Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Stilić Zmiany: Piotr Brożek, Uryga, Szewczyk |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Nalepa - Czekaj - Dudka - Chrapek - Stjepanović - Sarki - Stilić - Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Stilić Zmiany: Piotr Brożek, Uryga, Boguski |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Nalepa, Dudka - Sarki, Stejpanović, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Uryga, Zaj±c, Klarić Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Nalepa, Dudka - Sarki, Stejpanović, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Uryga, Zaj±c, Klarić Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Mi¶kiewicz - Burloga, Czekaj, Nalepa, Dudka - Sarki, Stjepanovic, Chrapek, Stilic, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Uryga, Zaj±c, Boguski Bramki: Paweł Brożek, Stjepanovic, Zaj±c |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czeka, Dudka - Chrapek, Stjepanović, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramka: Chrapek Zmiany: Szewczyk, Uryga, Piotr Brożek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czeka, Dudka - Chrapek, Stjepanović, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramka: Paweł Brożęk Zmiany: Szewczyk, Uryga, Piotr Brożek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czekaj, Dudka - Chrapek, Stjepanović, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramka: Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Uryga, Boguski |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 2:3 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czeka, Dudka - Chrapek, Stjepanović, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramka: Paweł Brożek, Stlilić, Chrapek Zmiany: Zaj±c, Uryga, Piotr Brożek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 3:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czekaj, Dudka - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Uryga, Boguski, Szewczyk Bramka: Paweł Brozek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 2:0 (1:0)
Skład: Bieszczad - Burliga, Uryga, Czekaj, Dudka - Stjepanović - Chrapek, Stilić, Burdenski, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Piotr Brożek, Boguski Bramki: - |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 2:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Nalepa, Dudka - Stjepanović ,Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Boguski, Uryga Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 3:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czekaj, Dudka - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Piotr Brożek, Boguski, Szewczyk Bramka: Paweł Brozek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czekaj, Dudka - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Uryga, Boguski, Szewczyk Bramka: Paweł Brożek |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Nalepa, Dudka - Chrapek, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Brożek, Stilić Zmiany: Zaj±c, Burdenski, Uryga |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czekaj, Dudka - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Zaj±c, Boguski, Uryga Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Nalepa, Dudka - Chrapek, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Stilić Zmiany: Szewczyk, Burdenski, Uryga |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 22:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl