![]() |
^^ nikt nie twierdzi że janekx jest nieomylny. Często jego informacje się potwierdzają. Warto też zauważyć, że pomiędzy 100 a 0 skutecznością jest coś po środku. Też go nie lubię, jest kawałem chuja ale ponad połowa tego co mówi się sprawdza jak chodzi o transfery.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe czy to prawda z Wolskim? jezeli jest w tym ziarenko prawdy to nie ma co narzekac, kazdy pilkarz ktory moze wzmocnic sklad w tym momencie sie przyda. Moze poza Kokoszką zeby nie wkurzac kibicow :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nieomylny janekx90 twierdzi, że coś jest na rzeczy w temacie Wolskiego
|
Coś słabo czytasz:
Cytat:
|
A co z Halilovicem ,dzis nie gral w sparingu ?
|
Kilka dni temu chodził połamany z ręką na temblaku w Galerii Kazimierz .
|
Jakich możliwościach finansowych? Nasze możliwosci finansowe są ujemne i musimy sie rozglądać kogo jeszcze się da sprzedać, nawet za 1/4 ceny. Zejdź na ziemię człowieku
|
Kogoś poniosła fantazja :D
Nasz cel transferowy to stadion ;) Jak się uda to załatwić to może dojdzie jeszcze jakiś zdolny młokos z półki Grym/Grabowski do wzmocnienia pomocy/ataku i tyle. |
Cytat:
|
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=19651
Steblecki niestety trafił do GKS Tychy, liczłem że uda nam się go zgarnąć |
Szkoda, fajny zawodnik z dryblingiem na skrzydło do nas jak znalazł.
|
Cytat:
|
Cytat:
:-/ |
Wy tak serio? Typ grał u żydów w .... sezonów i chcecie go u nas w klubie no jaja :lol:
|
Steblecki ?
Wy chyba sobie jaja robicie :) Wiem, że Wisła jest w doopie w tym momencie, przygarniamy zawodników, którzy mieli nas gdzieś lata temu a teraz kiedy im (jak i nam) się nie wiedzie to nas kochają... ... no ale panowie ! to już ten Sorin Oproiescu jest od niego lepszy :) |
Przecież to sarkazm był...
|
Cytat:
nie kazdy kuma ciezkie poczucie humoru :D a Stebleckiego szkoda ze podpisał ;/ Może da sie Cabaja jakoś wyciągnąć, bo dobra robote robi jako trener bramkarzy ?:help: |
jaki Cabaj jak Dolha ma byc trenerem bramkarzy, juz jest w spakowany i czeka na samolot w Rumunii?
(byleby tylko nie czekal na niego tak dlugo jak czekaja Grigorie i Galamaz...) |
Tak ostatnio słuchałem materiału Dominika Szarka na temat Paolo Maldiniego i zastanawia mnie czy dobrym pomysłem od strony marketingowej (sportowej różnie z tym może wyjść) nie byłoby zainteresowanie się np. jego synem Christianem Maldinim. Gra w Serie C, jest środkowym obrońcą, ma 22 lata. Jak gra nie wiem. Na pewno jeżeliby grał sensownie w Ekstraklasie, to wpływ na jego większą wartość mogłoby mieć nazwisko wybitnych dwóch legend Milanu. Czasem samo zaproszenie na testy pozwala jest dobrym ruchem marketingowym.
Pomyślałem o czymś w rodzaju - ten piłkarz z Indonezji w Lechii Gdańsk i efekt zainteresowania postawą zespołu poza granicami kraju. To był dobry pomysł Lechii i można z tego pewnie wycisnąć jakiś sensowny hajs poprzez sprzedaż pamiątek np.. Być może to głupia idea - ale czy tego typu klucz jest wart rozważenia? Kiedyś ściągaliśmy Burdenskiego, co sportowo było porażką, marketingowo też nie było nic warte, ale nazwisko Maldini albo jakiegoś innego wybitnego gracza ostatniego dziesięciolecia czy jest takie głupie? |
Cytat:
|
To na poważnie?
|
Kolo ma rację. Jeśli nie mają już kasy to do treningu i jazda na boisko. Dukat gorszy od Zenka nie będzie.
A jak na wczasach się opali to już w ogóle konkret - ciemnoskóry w ataku to +10 do skila. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl