![]() |
Ile może kosztować zrobienie projektu mieszkania?
Chodzi o zrobienie paru wizualizacji. Jeśli to uprości sprawę to mam mniej więcej wizje co, jak, gdzie, jaki materiał, Bardziej chodzi mi o wrzucenie tego do jakiegoś programu i zrobienie paru wizualizacji. I zrobiłem już nawet ściany w sketchupie ale teraz ciężko mi coś idzie dodanie płytek, płytek itp. |
Kiedy reguluję głos na laptopie to serwis Youtube wyrzuca mi błąd i przerywa odtwarzanie muzyki. Spotkał się ktoś z czymś takim wcześniej?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://i67.tinypic.com/e5h95e.png BTW. Za każdym razem jest inny błąd. Wystarczy, że zmniejszę lub zwiększę poziom głośności w laptopie. :rotfl: |
Może flash playera przeinstaluj....
|
Przeinstalowane - nie pomogło. Nawet w Internecie nie ma informacji na taki dziwny temat. Szlag by to, irytujące.
|
Cytat:
|
Pany, mam problem z excelem i potrzebuje pomocy
szukam od kilkunastu min na necie i nie mogę znaleźć Nie działa mi możliwość zduplikowania (przesunięcia) formuły na inne wiersze... kurcze nie chce mi się wklepywać tej samej formuły dla 377 wierszy... HELP! |
Mam pytanie. Potrzebuję jakiś smartfon do 1000 zł. Co sądzicie o Xiaomi Redmi Note 4? Ewentualnie HTC M9?
Powiem szczerze , że kupę lat mam HTC m8s i niestety obudowa się rozpadła przez rzucanie nim, ale ekran nie drgnął - Gorilla Glass robi różnicę. Proszę o jakieś sugestie. |
Ja polecam Xiaomi jak najbardziej. Począwszy od baterii, która porządnie trzyma. Po kilku godzinach jazdy (GPS, LTE, Spotify), bateria na poziomie 70%. Co dla mnie jest super udogodnieniem. Nie mówiąc już o tym, ze procek też daje rade (jak na moje zapotrzebowania).
|
|
do susnieica
|
Mam problem ,bo nie mogę zalogować się na pocztę.
Wyskakuje mi ,że karta uległa awarii. Ktoś może wie jak to odblokować? |
hej,
będę się starał o kartę kredytową, aby zbudować zdolność na kredyt hipoteczny i pytanie brzmi czy brać kartę kredytową na firmę (jedno os. DG) czy na osobę fizyczną? Czy biorąc na firmę nie buduję aby czasem zdolności firmie a nie sobie? Pytałem w mBanku i w oddziale jedno a przez tel. drugie. Tam mam konto firmowe i tam nie muszę dostarczać dokumentów kpir itp. |
Budujesz zdolność kredytową poprzez założenie karty kredytowej? :D
|
a jak inaczej?
|
Zdecydowanie kartę na siebie, a nie na firmę.
Dobrze myślisz że jak weźmiesz na firmę to historię jej budujesz. A historię kredytową możesz też budować przez małe kredyty konsumenckie, np żelazko, odkurzacz, Tv na raty. Nie ważna wysokość kredytu, a sam fakt że miałeś i spłacasz. To buduje wiarygodność. |
bierz na siebie, nie na firmę
mój szwagier był kiedyś bardzo (i dalej jest) skłócony ze swoim bratem, no i ten wziął na szwagra kredyt lodówki, pralki itd. i nie spłacał, a jak przychodziła korespondencja do szwagra wzywająca do zapłaty to ją wyrzucał. Potem szwagier miał problem, bo przez 5 lat nie chcieli mu dać żadnego kredytu (a nigdy nic na siebie nie brał). Dopiero jak minęło 5 lat to mu dali kosiarkę na raty - jego pierwsza rzecz w życiu na kredyt :D dobrze, że wcześniej nic nie potrzebował, bo by przez brata miał przejeebane :) |
Czyli mowicie ze wystarczy brac pierdoły na raty i ta zdolnosc jest "prawidlowo" budowana? Nie potrzeba brac jakichs kredytow mniejszych typu 3-10 tys lub zakladac jakichs kart kart kredytowych itp? Czy moze zalozenie karty jeszcze lepiej buduje te zdolnosc?
|
jak będziesz mieć kartę kredytową to twoja zdolność będzie mniejsza :D
to tak btw :) lepiej nie mieć w momencie brania kredytu hipotecznego żadnych innych kredytów, lecz mieć dobrą historię, czyli sporo spłaconych rzeczy na bieżąco. Ot tak to wygląda. |
Ważne żebyś spłacał, a czy to będą kredyty za 2 czy 10 tysięcy jaka różnica?
Masz być wiarygodny, że spłacasz. Wchodzą w to też rachunki za telefon i inne pierdoły. |
Owszem, jak będzie miał kartę kredytową to zdolność mniejsza.
To się robi tak że teraz bierze kartę kredytową, a przed wzięciem hipotecznego kartę likwiduje. |
Nie budujecie zdolności tylko historię kredytową.
|
Jestem za granicą i powininem mieć 2GB internetu ,ale ma problem z połączeniem się.Dane sieci komórkowej są włączone,roamin danych też a dalej nic..Może mi ktoś powiedzieć co z tym fantem zrobic?
|
Możesz miec jakas apke dodatkowa i tam blokade na dane w roamingu.
Wyłącz i wlacz telefon |
poszukuje srubek montazowych do karty graficznej gt630 lub gt440 (przykrecenie wentylatora do radiatora)
moze ktos ma/zna miejsce gdzie kupie takie cuda, albo uszkodzone powyzsze karty? |
Może giełda na Balickiej w niedzielę?
|
dzięki, załatwione
|
elo
moze jest ktos na forumce, kto sie bawi w NLP ??? jesli tak, dawajta prv |
Znacie i możecie polecić jakąś siłownię w rejonie Grzegórzeckiego, Mogilskiego i dalej na wschód w kierunku Huty, gdzie karnety są na ilość wejść a nie OPEN?
|
Jakiś czas temu postanowiłem zrobić prawko C+E żeby trochę dorobić w Anglii.Niestety plany mi się zmieniły i tego kursu nie skończyłem.Kurs został przerwany ,ale mam problem z odzyskaniem pieniędzy.Pani mnie cały czas zbywa i mówiła na początku ,że nie mogą mi zwrócić kasy a teraz mówi ,że cały czas szefa nie ma...
Może mi ktoś powiedzieć czy mam szansę odzyskać część kasy czy sobie mogę już darować? |
hej, mam pytanie
próbuję odpalić film online na openload i wyskakuje error że nie jest to bezpieczne połączenia zaawansowane: Witryna âopenload.coâ używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa. Ten certyfikat jest prawidłowy tylko dla search.dnsadvantage.com. Ten certyfikat utracił ważność 18 września 2017, 06:03. Bieżący czas: 13 marca 2018, 21:51. vidoza error streemango nie ładuje w ogóle wczoraj normalnie działało... :/ help! |
Jakis dobry program do nauki hiszpanskiego ktos poleci?
PS. Dobra, jakiegos profesora Pedro znalazlem:D Jednak jesli ktos mialby jakies sugestie to chetnie wyslucham. |
Mam pytanie o działanie a raczej nie działanie internetu. Dziewczynie znikł internet w telefonie, na lapku i w tv. Występuje błąd DNS. Czyli jak rozumiem jest problem ze strony routera skoro internetu nie ma na żadnym urządzeniu?
Nie pomógł reset routera, nie pomogło ręczne wpisanie DNSów do protokołu TCp/IPv4. Czyli rozumiem, nie pomoże też uaktualnienie sterowników do karty sieciowej bo ona wpływa tylko na neta na lapku a nie na tv czy tel. Jakieś pomysły jak to ogarnąć? |
Cytat:
2) Jaki adres IP otrzymują urządzenia po podłączeniu do sieci domowej? 192.168.1.X, 10.X.X.X czy 172.30.X.X? A może 169.254.X.X? Jeżeli ten ostatni, to urządzenia po prostu nie komunikują się z routerem/modemem. 3) Jakie adresy DNS, primary i secondary, są ustawione na routerze/modemie? 4) Jakie urządzenie jest routerem/modemem? 5) Połączenie w sieci domowej tylko przez Wi-Fi czy też po kablu? Na laptopie należy pozostawić automatyczne pobieranie adresów z serwera DHCP (w tym wypadku routera). Czy da się z komputera zapingować router (bramę domyślną)? Wiersz polecenia, komenda ping X.X.X.X gdzie X to adres routera. Co zwraca wiersz polecenia po tej komendzie? |
Internet jest z Multimedii. Więcej na ten moment nie jestem w stanie powiedzieć bo bym musiał przysiąść do tego lapka żeby popatrzeć (bo dziewczyna tego nie ogarnie bo jest jeszcze bardziej zielona niż ja) a póki co to nie będę miał do tego dostępu ;/
Ale dzięki za pomoc |
Cytat:
Sugeruję jeszcze jeden restart urządzenia, ale przy użyciu przycisku do przywracania ustawień fabrycznych- nie poprzez odłączenie zasilania. Zakładam, że dziewczyna ma to urządzenie: https://www.multimedia.pl/getattachm...wifi_pr11.aspx Przycisk resetu to ta mała dziurka przy interfejsach LAN (porty na "kabel internetowy"). Szpileczka i delikatnie nacisnąć. Odczekać około minuty i sprawdzić czy jest internet. Generalnie problem z DNS może być też chwilową awarią u operatora, przy założeniu że korzysta ze swojego serwera DNS- nie obcego i globalnego, np. Google. Skłaniałbym się bardziej właśnie ku temu, tym bardziej że raczej nie były wykonywane żadne operacje rekonfiguracji ustawień sieci domowej. |
Dobrze, jeśli nie ogarnę tego jakoś zdalnie albo problem sam nie minie to napiszę o to o co pytasz ale to dopiero za półtora tygodnia bo dopiero wtedy będę miał możliwość to ogarnąć. Modem ma jakiś inny, nie kojarzę jaki dokładnie ale inny. Reset był robiony dwa razy ale nie pomogło. No nic, póki co dziękuję i jak coś to odezwę się za te półtora tygodnia
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl