Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

KOMINEK 09.07.2014 13:56

Ale on ma zwolnienie lekarskie do poniedziałku.

Karherop 09.07.2014 14:16

A Donalda widział ktoś w klubie od końca rozgrywek 13/14 ?

Wziął sobie L4 bo chciał mieć dłuższy urlop. Jak rozumiem chciał ominąć przygotowania do sezonu. Nie wyobrażam jak Donald jako niby 'zawodowy' piłkarz może do klubu zanosić L4 i leczyć się na własną rękę. Powinien śmigać na siłowni i nadrabiać zaległości, a nie bawić się po klubach.

To L4 to tylko pretekst aby klub mu nie nałożył kary finansowej. Czuję że będziemy mieć z nim lepsze przygody niż Uche. On chociaż nie miał możliwości korzystania z fb.

JacobCFC 09.07.2014 14:23

Przynajmniej przy obecnej sytuacje z kasą w klubie, nikt nie będzie miał oporów żeby go wyjebać z winy zawodnika

c. 09.07.2014 14:27

Gdy ja biore L4 to staram sie nie pokazywac na miescie, tylko gdzies po obrzezach pijemy wódkę, a Donaldinho na legalu sobie robi zdjęcia, ktore wrzuca do internetu i do tego się uśmiecha :D Do tego kilkanascie osob go widzialo w galeriach i klubach nocnych.
Nie pie..rdoli sie w tancu :-)
Widac, ze klub za bardzo nie potrafi zareagowac i nie wie co z tym zrobic.. poza odgornym przykazem, zeby Smuda poruszyl temat na konferencji o L4.

zresztą z czym teraz Bednarz potrafi sobie poradzic?... nie było tematu. :D

buczo1985 09.07.2014 15:16

DG77 jak sam o sobie pisze to jeden z nielicznych piłkarzy, którzy dla mnie równie szybko jak się pojawili, mogą zniknąć. Bez żadnego żalu. Można nie grzeszyć inteligencją, ale te braki nadrabiać pracowitością i skromnością. A ten fejsbukowicz od afery chu** działa mi coraz bardziej na nerwy. Może być faktycznie tak, że świeżo po przyjściu czując się jeszcze nieswojo, skupiał się na kopaniu piłki i dość mu to wychodziło, ale jak wyglądała druga część sezonu chyba każdy pamięta. Pan "nie wiem co to spalony" niech się weźmie za życie, albo niech spada do tego Zurychu, albo na plażę.
'

mitmichael 09.07.2014 15:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1367303)
Ale on ma zwolnienie lekarskie do poniedziałku.

Moze mu sie pomyliło i mysli, ze ma wolne do nastepnego poniedziałku :D A tak na serio to bardzo dziwne zachowanie i jeszcze odpisuje na FB, ze Ok

tofik 09.07.2014 15:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1367220)
Ten murzyn jest tak przejebanie tępy,(...) już nie mówię ile polek wypukał, wystarczy wyjść wieczorem w okolice szewskiej. (...).

Jaki poziom inteligencji prezentują te Polki w takim razie :-p

FraMat 09.07.2014 15:49

Dajcie spokój. Brożek też czasami sprawia wrażenie, że nie wie, co to spalony.

pchelas 09.07.2014 22:49

Ale grając na skrzydle masz wszystko na tacy, a ten jak czasem nie wyrwie do przodu to aż zęby bolą.

suikoden 10.07.2014 08:06

Poczekajmy na oficjalne wyjaśnienia pamiętajcie, że dziennikarze lubią plotki bo wtedy mają wyższą sprzedaż

aNouc 10.07.2014 12:30

SZCZYTNY CEL!!

Cytat:

W najbliższy weekend przy okazji rozgrywania turnieju "Cała Wisła Zawsze Razem" zapraszamy do stoiska TS WISŁA, które rozstawione będzie w restauracji "U Wiślaków".

Dodatkowo przy stoisku TS WISŁA dostępne będą także breloczki Galerii Blasku Białej Gwiazdy. Nabyć je będzie można za jedyne 5 zł. Tym razem zysk z ich sprzedaży w całości zostanie przeznaczony na renowację grobu Henryka Reymana. Renowacja ta jest niezbędna, obecnie jest on w opłakanym stanie. Aby udało nam się osiągnąć ten cel musimy uzbierać 5 tysięcy złotych.

http://www.tswisla.pl/zzz__fotoDB/ne...e1ba217863.jpg

Na ten szczytny cel zostaną również przekazane środki z loterii. W sobotę od godziny 10 do 15:45 przy stoisku TS WISŁA zakupić będzie można losy w cenie 10 zł. Wśród wszystkich osób, które w tym dniu je zakupią, o 16 rozlosowane zostaną nagrody. Będą nimi: koszulka koszykarki Pauliny Pawlak, koszulka Wisły Can-Pack "MISTRZ POLSKI 2014" koszulka zawodnika Sekcji Futsalu Adriana Patera, a także karnet TS WISŁA.
www.tswisla.pl

kornd 10.07.2014 14:02

7:1 w towarzystwie Brazylijczyka z Wisły Kraków ;)

http://www.orange.pl/kid,4000158865,...bxw,video.html

Marcin_fan 10.07.2014 14:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kornd (Post 1367392)
7:1 w towarzystwie Brazylijczyka z Wisły Kraków ;)

http://www.orange.pl/kid,4000158865,...bxw,video.html

Ależ Lucas czyściutko mówi po polsku. Szacun :) Wiedziałem że mówi po polsku ale nie przypuszczałem że mówi aż tak płynnie. Miło

Griszka30KR 10.07.2014 15:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1367398)
. Szacun :) . Miło

W barze na terenie" hipermarketu" na Kałuzy (jak to było kręcone w KR)

Marcin_fan 10.07.2014 15:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1367401)
W barze na terenie" hipermarketu" na Kałuzy (jak to było kręcone w KR)

Czyli musisz znać te "tereny" :P
A tak wogóle to łapiesz mnie za słówka bo " szacun" i "miło" odnosiło sie tylko i wyłącznie do polszczyzny Lucasa

buczo1985 10.07.2014 15:26

Lucas włada czystą polszczyzną. Zero naleciałości akcentu i błędów stylistycznych. Nieźle, nieźle ;)

brylant17 10.07.2014 16:01

Dziwicie się,że Lucas płynnie mówi po Polsku? 8 lat spędzonych w Polsce robi swoje widać, że szybko się nauczył przecież w 2006 roku młody miał 10 lat jak Cleber do Polski zawitał

Marcin_fan 10.07.2014 16:03

Nie, ja sie nie dziwie. Po prostu nie słyszałem jak mówi po polsku, tyle ;]

Reserve 11.07.2014 20:30

Temat o pracownikach został zamknięty więc wrzucę tutaj:

http://www.youtube.com/watch?v=2STZnhFQixk

Ostatnio mi wyskoczyło, z ciekawości obejrzałem. Zauważyłem że Smuda ma CHOLERNIE DUŻY problem z wysławianiem się, nie mówi logicznie, zero składności.
Pytam z czystej ciekawości - on się czymś stresował, czy na konferencjach też tak ma, bo takowych nie oglądam.

mexykaniec 11.07.2014 20:46

U niego to normalne. Co ciekawe, płynniej mówi po niemiecku niż po polsku.

gypsy 13.07.2014 13:08

Smuda spokojnie mógłby brać lekcje polskiego od Lucasa. Tylko śmiem watpić, że one by cokolwiek dały.

Przy okazji, orientujecie się, czy przed sezonem odbędzie się jakaś prezentacja drużyny? W sumie rozgrywki startują lada dzień, więc spodziewam się, że nie...

Griszka30KR 15.07.2014 08:14

Panowie ,czy ma ktos jakies info dotyczące Donalda?
Oficjalnie miał zwolnienie do końca zeszłego tygodnia i wg słów Smudy,oczekiwali go w poniedziałek na treningu.

St Yabol 15.07.2014 09:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1367832)
Panowie ,czy ma ktos jakies info dotyczące Donalda?
Oficjalnie miał zwolnienie do końca zeszłego tygodnia i wg słów Smudy,oczekiwali go w poniedziałek na treningu.

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...Guerriera.html

Kocur 15.07.2014 10:11

Bez linków do wybiórczej!

A kary wiadomo że nie będzie bo zaraz by wyszło że i jemu klub coś wisi - i lepiej nie drażnić zawodnika bo kolejny pójdzie po swoje do sądu.

4karol4 15.07.2014 14:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1367838)
Bez linków do wybiórczej!
A kary wiadomo że nie będzie bo zaraz by wyszło że i jemu klub coś wisi - i lepiej nie drażnić zawodnika bo kolejny pójdzie po swoje do sądu.

Co za czasy.. Trochę jak z małym dzieckiem, które narozrabiało. Nie można upomnieć, bo pozwie rodzica do sądu, że miało ciężkie dzieciństwo :)

huberix 15.07.2014 18:55

http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...-stjepanovicia

Przesrane..
Zawsze odwala czarna robote i to prawdziwa ''Ostoja'' naszej defensywy.

PiVoSH92 15.07.2014 19:02

No to czeka nas runda z Urygą... ciekawe, jak szybko wygryzie go Guedes (o ile faktycznie jest tak dobry, jak wszyscy obiecują)

riv 15.07.2014 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiVoSH92 (Post 1367897)
No to czeka nas runda z Urygą... ciekawe, jak szybko wygryzie go Guedes (o ile faktycznie jest tak dobry, jak wszyscy obiecują)

Bardziej bym liczył na Przemka Lecha. Lucas, z tego co mówią to zawodnik bardziej Chrapkopodobny a nie typowy def pom jakim był Ostoja albo Radek Sobolewski...a takiego zawodnika potrzebujemy jak tlenu. Szczególnie na wyjazdach.

PiVoSH92 15.07.2014 22:44

Na wyjazdach trzeba nam takich dwóch minimum, plus rezerwowy, a mamy jednego kontuzjowanego... Lech i Uryga to poziom I ligi, mogą się wyrobić, ale na dziś to za mało.

szprotson 15.07.2014 23:30

Uryga to póki co się łamie co sparing więc liczenie na niego jest instytucją dość niepewną.
Musi dojśc defensywny pomocnik. Musi. Był wolny Kazmierczak no ale wiadomo ze nikt sie nie spodziewal ze Ostoi poleci więzadło. Nie wiem, Wilka wypozyczyc? Kogoś z Lechii ?
Nie moze byc tak ze na tej pozycji nie bedzie miał kto grać, nie moze tak byc bo w Naszej siłowej lidze od tego chłopa baaaardzo duzo zalezy. I nie Dudkować ze Dario moze zagrac na def bo kto wtedy zagra na srodku obrony? Czekaj jest spoko, fajny chłop ale kariere zrobi jak Mati K.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:02.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl