![]() |
Ale on ma zwolnienie lekarskie do poniedziałku.
|
A Donalda widział ktoś w klubie od końca rozgrywek 13/14 ?
Wziął sobie L4 bo chciał mieć dłuższy urlop. Jak rozumiem chciał ominąć przygotowania do sezonu. Nie wyobrażam jak Donald jako niby 'zawodowy' piłkarz może do klubu zanosić L4 i leczyć się na własną rękę. Powinien śmigać na siłowni i nadrabiać zaległości, a nie bawić się po klubach. To L4 to tylko pretekst aby klub mu nie nałożył kary finansowej. Czuję że będziemy mieć z nim lepsze przygody niż Uche. On chociaż nie miał możliwości korzystania z fb. |
Przynajmniej przy obecnej sytuacje z kasą w klubie, nikt nie będzie miał oporów żeby go wyjebać z winy zawodnika
|
Gdy ja biore L4 to staram sie nie pokazywac na miescie, tylko gdzies po obrzezach pijemy wódkę, a Donaldinho na legalu sobie robi zdjęcia, ktore wrzuca do internetu i do tego się uśmiecha :D Do tego kilkanascie osob go widzialo w galeriach i klubach nocnych.
Nie pie..rdoli sie w tancu :-) Widac, ze klub za bardzo nie potrafi zareagowac i nie wie co z tym zrobic.. poza odgornym przykazem, zeby Smuda poruszyl temat na konferencji o L4. zresztą z czym teraz Bednarz potrafi sobie poradzic?... nie było tematu. :D |
DG77 jak sam o sobie pisze to jeden z nielicznych piłkarzy, którzy dla mnie równie szybko jak się pojawili, mogą zniknąć. Bez żadnego żalu. Można nie grzeszyć inteligencją, ale te braki nadrabiać pracowitością i skromnością. A ten fejsbukowicz od afery chu** działa mi coraz bardziej na nerwy. Może być faktycznie tak, że świeżo po przyjściu czując się jeszcze nieswojo, skupiał się na kopaniu piłki i dość mu to wychodziło, ale jak wyglądała druga część sezonu chyba każdy pamięta. Pan "nie wiem co to spalony" niech się weźmie za życie, albo niech spada do tego Zurychu, albo na plażę.
' |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dajcie spokój. Brożek też czasami sprawia wrażenie, że nie wie, co to spalony.
|
Ale grając na skrzydle masz wszystko na tacy, a ten jak czasem nie wyrwie do przodu to aż zęby bolą.
|
Poczekajmy na oficjalne wyjaśnienia pamiętajcie, że dziennikarze lubią plotki bo wtedy mają wyższą sprzedaż
|
SZCZYTNY CEL!!
Cytat:
|
7:1 w towarzystwie Brazylijczyka z Wisły Kraków ;)
http://www.orange.pl/kid,4000158865,...bxw,video.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak wogóle to łapiesz mnie za słówka bo " szacun" i "miło" odnosiło sie tylko i wyłącznie do polszczyzny Lucasa |
Lucas włada czystą polszczyzną. Zero naleciałości akcentu i błędów stylistycznych. Nieźle, nieźle ;)
|
Dziwicie się,że Lucas płynnie mówi po Polsku? 8 lat spędzonych w Polsce robi swoje widać, że szybko się nauczył przecież w 2006 roku młody miał 10 lat jak Cleber do Polski zawitał
|
Nie, ja sie nie dziwie. Po prostu nie słyszałem jak mówi po polsku, tyle ;]
|
Temat o pracownikach został zamknięty więc wrzucę tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=2STZnhFQixk Ostatnio mi wyskoczyło, z ciekawości obejrzałem. Zauważyłem że Smuda ma CHOLERNIE DUŻY problem z wysławianiem się, nie mówi logicznie, zero składności. Pytam z czystej ciekawości - on się czymś stresował, czy na konferencjach też tak ma, bo takowych nie oglądam. |
U niego to normalne. Co ciekawe, płynniej mówi po niemiecku niż po polsku.
|
Smuda spokojnie mógłby brać lekcje polskiego od Lucasa. Tylko śmiem watpić, że one by cokolwiek dały.
Przy okazji, orientujecie się, czy przed sezonem odbędzie się jakaś prezentacja drużyny? W sumie rozgrywki startują lada dzień, więc spodziewam się, że nie... |
Panowie ,czy ma ktos jakies info dotyczące Donalda?
Oficjalnie miał zwolnienie do końca zeszłego tygodnia i wg słów Smudy,oczekiwali go w poniedziałek na treningu. |
Cytat:
|
Bez linków do wybiórczej!
A kary wiadomo że nie będzie bo zaraz by wyszło że i jemu klub coś wisi - i lepiej nie drażnić zawodnika bo kolejny pójdzie po swoje do sądu. |
Cytat:
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...-stjepanovicia
Przesrane.. Zawsze odwala czarna robote i to prawdziwa ''Ostoja'' naszej defensywy. |
No to czeka nas runda z Urygą... ciekawe, jak szybko wygryzie go Guedes (o ile faktycznie jest tak dobry, jak wszyscy obiecują)
|
Cytat:
|
Na wyjazdach trzeba nam takich dwóch minimum, plus rezerwowy, a mamy jednego kontuzjowanego... Lech i Uryga to poziom I ligi, mogą się wyrobić, ale na dziś to za mało.
|
Uryga to póki co się łamie co sparing więc liczenie na niego jest instytucją dość niepewną.
Musi dojśc defensywny pomocnik. Musi. Był wolny Kazmierczak no ale wiadomo ze nikt sie nie spodziewal ze Ostoi poleci więzadło. Nie wiem, Wilka wypozyczyc? Kogoś z Lechii ? Nie moze byc tak ze na tej pozycji nie bedzie miał kto grać, nie moze tak byc bo w Naszej siłowej lidze od tego chłopa baaaardzo duzo zalezy. I nie Dudkować ze Dario moze zagrac na def bo kto wtedy zagra na srodku obrony? Czekaj jest spoko, fajny chłop ale kariere zrobi jak Mati K. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl