![]() |
Jego głównym zadaniem jest zakłócać mniej kulturalny doping. A reszta taka jak wszędzie na świecie. Za to mu płacą i są odgórne wymogi Polskiego Związku Betonowego.
|
Ale nie umie on po ludzki zakomunikować kto wchodzi na boisko? Tylko musi tak drzeć mordę? Przecież to jest frajerstwo i mocno wówczas jedzie wioską na stadionie.
|
Posiada ktoś takie: http://www.stadionwisly.info/fotorel...owy/2011-04-05 (7 od góry) lub podobne zdjęcie w większej rozdzielczości, takiej, żeby się nadawała na tapetę?
|
Czy działa wam normalnie allegro? tzn. czy kategorie się normalnie rozwijają itp.? bo od jakiś 3 dni mi coś szwankuje i nie wiem czy to wina przeglądarki czy oni coś na serwerach majstrują.
|
Mnie allegro działa normalnie, kategorie się rozwijają itd, ale faktycznie jakieś zmiany chyba zaszły, inaczej to jakoś wygląda. Tak czy inaczej u mnie śmiga. Pozdrawiam
|
Odśwież cache, może to coś da. U mnie allegro śmiga cały czas.
|
Jak dziś jeździ komunikacja miejska? Jak w dzień powszedni czy jak w święta?
|
już nie mają co robić to najpierw uchwalają a potem cichaczem się z tego wycofują! gdybym nie sprawdził jak dzisiaj jeździ MPK to żadnego info nigdzie nie ma!
Zgodnie z uchwałą przyjętą przez Radę Miasta Krakowa informujemy, że od dnia 16.04.2011 r. (sobota) w Krakowskiej Komunikacji Miejskiej przestały obowiązywać tzw. bilety kulturalne pozwalające na darmowe przejazdy na spektakle i wydarzenia artystyczne. Dzisiaj i jutro komunikacja jeździ jak w normalny dzień |
Cytat:
Weź podejdź do pokoju, w którym kobita Cie rozlicza i tam na kopii niech Ci podbije czy napisze. Jedyna metoda,która przychodzi mi do łba. |
Siema, nie mogę oglądnąć meczu w TV, w radiu jest to możliwe do uczynienia ?
|
Cytat:
Radio Kraków, 101,6 FM. |
Pytanie do znających się na kredytach itp, mam umowę na czas określony od 02.12.2010 do 02.02.2012 mam 21 lat dostaje netto na ręke 1400 zł , chciałbym wziąć kredyt(pożyczkę) na kwotę 1000 zł na jakieś 7-8-9-10 miesięcy ( jest to moja pierwsza legalna praca , nie mam dzieci , alimentów ,nikogo nie utrzymuje , nie mam żadnych innych zadłużeń) odmówili mi w Lukasie i Pekao BP z tego względu że za krótko pracuje bądź do końca umowy zostało mi 10 miesięcy.Miał ktoś może podobną sytuację bądź jakiś inny bank który mógłby udzielić pożyczki z własnych doświadczeń itp. (wiadomo że chwilówki i providenty odpadają ;) ) ?
|
Cytat:
A i jedna sprawa. Moga zapytac Ci sie czy chcesz zalozyc konto osobiste przy tym. Zgodz sie bo zalozenie i prowadzenie nic nie kosztuje ,a zwieksza jednak szanse na udzielenie pozyczki ;) |
Cytat:
Ciekaw jestem, co by było gdybym złożył zeznanie drugi raz? |
Cytat:
W jakim banku masz konto i jakie ? Polecam wizytę w Getin Banku, BOŚ, Deutsche Banku, PBC(najlepiej jak masz w którymś konto). Obecnie te banki mają najtańsze pożyczki. Natomiast w mbanku ,banku pocztowym i eurobanku masz najwieksza szanse na pozyczke. Napisz cos wiecej to podam ci konkrety. Ale wątpie aby jakiś bank udzielił Ci pożyczki bo z tego co piszesz to masz umowe zlecenie ? Nastepnym razem pomysl o karcie kredytowej. |
Cytat:
|
Wie ktoś czemu będą zamykac ulice Kościuszki bo widziałem znaki że będzie objazd.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pod Mozilla Firefox lub pod Chromem to samo...? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Da się załatwić jakoś kartę multisportu nie pracując/nie mając żadnej firmy?
|
dzisiaj sie lepiej nie wybierac do M1 galerii itp.?? ruch zajebisty pewnie tak?
|
Gdzie w Krakowie mógłbym wrzucić ksywę + nr na reprezentacyjną koszulkę?
|
Cytat:
|
WiślakMyślenice chyba wylosował bilety na Euro :)
Moje pytanie: Mam problem z Mozillą. Nie mogę wejść w google. Wyskakuje mi info: 500 Internal Server Error Przeinslatowałem, lecz nie pomogło. Explorer działa ok. |
Ja poszukuję kawałka techno/trance, w którym leci mniej więcej coś takiego :tari rari ra raaaaaw bardzo szybkim tempie. Nutka była kiedyś w podkładzie filmiku na YT z meczu Wisła-Widzew w 2008, co opuszczaliśmy D3. Filmu już nie ma.
|
jak myślicie kiedy będą bilety w sprzedaży na mecz Polska - Francja w Gdańsku?
|
wie ktoś może czy Wiślacki Świat jest dzisiaj otwarty normalnie do godziny 14?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl