![]() |
Mój kolega złamał rękę i może wejść na mecz z gipsem ??
|
Czy znajdę gdzieś ten film o św. Augustynie, którego pierwszy odcinek się zaraz zaczyna na TVP1?
Znalazłam na Chomiku wersję oryginalną, ale ja po włosku niet, więc jakieś napisy albo lektor by sie przydały. |
do której otwarty jest wydział komunikacji na Powstania Warszawskiego ?
|
Witam. Orientujecie się jak wygląda sprawa z orlikiem na ul. Urzędniczej? Są jakieś zapisy, czy zupełna samowolka? Z góry dzięki za odpowiedź.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok dzięki za info
I mam 2 sprawę zna ktoś stronkę , albo ogólnie gdzie można obejrzeć wczorajszą szybką piłkę która leci na tvp2 ?? |
Mam juz zrobione badania do ksiazeczki sanepidowskiej. Moje pytanie jest takie gdzie isc do lekarza medycyny pracy w celu wypisania ksiazeczki sanepidowskiej a nie zaplacic za to nie wiadomo ile?
|
Cytat:
Przychodnia Medycyny Pracy Spółdzielni Inwalidów Chałupnik - adres: ul. Retoryka 17 30 ZŁ taniej nie znajdziesz |
medycznie.. najprawdopodobniej zerwałem więzadło krzyżowe drugi raz.. czy po niecałym roku przysługuje mi dopłata na drugi taki sam zabieg (rekonstrukcja)?
miał ktoś może podobny problem? |
Jest tu ktoś ze Śląska? Katowice, Mysłowice? Potrzebuje ogarnąć przejazd komunikacja tam, jakby ktoś mógł pomóc to prosze priv :)
|
Szukam jakąś tanią siłke w Krakowie lub okolicach Krakowa,chodzi mi o to żeby to była TANIA.
|
ma ktos duze foto Jana Pawła II w szaliku Wisly ?
znalazlem tylko takie male na necie |
Mam do sprzedania bilet na mecz ze Śląskiem za pół ceny ponieważ kolega nie może jechać.
Zainteresowani pisac na PRIV ! |
mój gmail od dzisiaj wygląda tak:
http://i54.tinypic.com/fwoped.jpg jeszcze wczoraj wyglądał normalnie, a teraz jakiś bałagan i wielkie puste pole, od czego to może być? szukałam klikałam różne opcje internetowe ale nie znajduję przyczyny HELP :) |
Pytanie do kogoś zorientowanego. Ile czasu trzeba liczyć na podróż do Wrocławia. Wyjazd we czwartek po 15 z Huty?
|
Ja ponawiam pytanie pt. gdzie zaparkować w dniu meczu? Chodzi konkretnie o mecz z górnikiem. Proszę zorientowanych o pomoc. Gdzieś czytałem że można na parkingu AGH zaparkować za opłatą 10zł? Chodzi o parking
Wydziału Fizyki i Informatyki stosowanej? Czy może chodzi o miasteczko AGH? Pomocy PLIIZ;) |
mam pytanie, jeżeli ktoś wie albo słyszał jak jest z wpuszczaniem na sektor gości na Łazienkowskiej? tzn da się wejść z plecakiem, żarciem itp
|
Szukam tapet Wisły ale takich ładnych łączonych z oprawami, kibicami i jakimś super hasłem. Mogą być też tapety Lechii ale coś powiązane z prawicą. Dzięki za odpowiedzi.
|
Cytat:
Na ost. meczu to chyba każdy autem przyjechał, bo tak za**nego miasteczka i okolic to dawno nie widziałem. |
A ja mam problem pewien - otóż w miniony piątek byłem złożyć zeznanie podatkowe w Urzędzie Skarbowym i nie zrobiłem sobie potwierdzenia złożenia PITa... Co teraz? Mogą być z tego jakieś konsekwencje? Czy zdarzyło się komuś, że PIT "zaginął" w US i były jakieś problemy?
|
Kupiłem bluze w sklepie internetowym.
otwieram dzisiaj paczke z bluzą i widze, że bluza jest na plecach poplamiona. I pytanie mam takie kto bedzie ponosił koszty odesłania bluzy jak i jej ponownego wysłania do mnie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A inną sprawą jest to,że nigdy nie słyszałem aby komuś PIT zaginął. Niemniej strzeżonego kwit ratuje:) |
Cytat:
Tak w ogóle, czy w jego przypadku, jeśli trzeba było "dopłacić" różnicę podatku i mam potwierdzenie zapłaty, to czy to nie może być jako dokument potwierdzający rozliczenie? |
http://tinypic.pl/i/00085/6tzbtgprk338_t.jpg
Kupiłem dziś taki oto bilet na pociąg, moje pytanie brzmi: czy mogę jechać z tym biletem o zupełnie dowolnej godzinie? Tylko jutro, w pociąg posp. TLK z miejscami siedzącymi. Czy mogę jechać np. tym? Kasjerka mówiła o pociągu o tej godzinie. RecordAble, dzięki :) |
Cytat:
Nie możesz o zupełnie dowolnej godzinie, bo masz wyliczoną ilość kilometrów i najważniejsze, czyli stację przez którą jedzie. Do Wrocławia jedzie się albo przez Kędzierzyn Koźle albo Strzelce Opolskie. Ale z tego co wiem, to TLK jeżdżą tylko przez Kędzierzyn Koźle. Także w rzeczywistości bilet jest ważny cały dzień. Na bilecie nie ma napisanej godziny odjazdu, ale jest on tak wydrukowany, że ważny jest na przejazd przez Kędzierzyn z ilością kilometrów 265. Kasjerka Ci zaproponowała jazdę EC, a nie TLK, więc jakby Cię sprawdzał konduktor, to dopłacasz. |
"Ważny w poc. posp. TLK w wag. z m-scami do siedz."
Czyli we wszystkich TLK do Wrocławia jest ważny :) |
Speaker
Dlaczego na polskich arenach speaker tak bardzo drze mordę, i to w dodatku bardzo często.
To nie cyrk... Nie zuważyłem takiej sytuacji na zagranicznych stadionach. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl