![]() |
Będzię jutro w godzinach 19:00 - 20:00 otwarta Restauracja u Wiślaków ?
|
Proszę o kontakt na pw prawnika, bądź osobę na studiach prawniczych na ukończeniu. Nie chodzi o żadne sprawy sądowe i takie tam, a z pewnych względów nie chcę dzielić się tym tutaj na forum.
|
Cytat:
A poważnie to jak masz złote serce to oddaj na dyżurke czy co tam jest teraz innego |
mam do zrobienia "portfolio firmy fryzjerskiej" do szkoły , poratuje ktoś jak to zrobić bo w necie mało info.
|
Cytat:
|
Nie wiek ktoś czy znajde na Kazimierzu fryzjera z w miarę przystepnym cennikien???
|
Kupię w KRK porządne okulary przeciwsłoneczne? Jeśli tak, to do ilu zł się opłaca wydać i gdzie?
do medyka: x64. |
pod widnows 64bitowy to jakie programy x86 czy x64?
|
Witam Chce sprzedac narty na allegro.Sprzedajy wystawiaja koszt wysylki ok30zł ja dzwonilem do kilku firm kurierskich i podali mi cene ok 100 zł,a w nietórych nawet nie chca przyjmowć jak sie nie ma dzialalnosci.Orientuje sie ktos jak mozna najtaniej wysłac narty??Na poczcie przyjmuja tylko do 150cm,Z gory dzieki za odpowiedz
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Portfolio_(teczka) |
Prosta kwestia:
idę do lekarza, płacę mu 50 złotych, w zamian za to dostaję L4 na tydzień/dwa. Gdzie się udać? |
Na pocztę wysłać poleconym do pracodawcy ;)
|
Cytat:
Zna ktoś? |
Czekaj, czekaj..znam 5 ale...zapomniałem nazwisk..
....a skąd się urwałeś? |
Cytat:
do psychiatry..... za tego posta masz miesiąc murowany. |
Kilka dni temu pytałem się o lot samolotem lecę od Ryanair bagaż do 10 kg.I teraz jak to jest z lapkiem on wlicza się w te 10 kg? czy jest jako oddzielny? Każdy mi mówi co innego już mam mętlik w głowie,jedna osoba mówi, że lapek ma być w torbie podręcznej jako bagaż a inna osoba mi mówi,że może być oddzielnie
|
Laptop w bagazu podrecznym (wlicza sie w te 10kg, ale nie pamietam, zeby kiedykolwiek komukolwiek kazano wazyc bagaz podrecnzy) - chyba, ze zmiescisz go w kieszeni. ;)
|
W Ryanair możesz mieć tylko jedną torbę czy plecak. Więc tak, wlicza się do 10 kg.
|
I zależy od lotniska, na niektórych ważą podręczny. Jeśli chodzi o Balice to się nie spotkałem, także limit wagi możesz przekroczyć, ważne, żeby bagaż miał wymagane wymiary. I oprócz tego bagażu nie możesz mieć żadnych woreczków, reklamówek czy zakupów z bezcłowej.
|
Cytat:
Za 50zł to nie wiem czy Ci wypisze. Teraz się cenią bardziej :) PS. Jak płacę na miejscu karę za brak biletu w tramwaju to jest to 50zzł czy 70zł ? |
70 z groszami ewentualnie do 7 dni przelewem.
zawsze bierz potwierdzenie zapłaty aby te 7dyszek kanarkowi do łapy się nie przykleiły |
Chyba 52,5, do tygodnia 72,5 a po tygodniu 102,5, bo kara plus koszt biletu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pytanie za milion : Ściągnę albo zobaczę gdzieś w necie cały wczorajszy mecz ? Wiem, że na C+ są powtórki ale nie mam telewizora tym bardziej Cyfry. Może w Wiślackim będą puszczać powtórkę ?
|
czy ktoś zna może tytuły piosenek puszczanych od paru meczy na Wiśle , szczególnie w przerwie? Wiem że na pewno jest Tim Berg-Love you seek , co jeszcze?Bardzo proszę o odpowiedz :)
|
Na pewno to http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A :)
|
Cytat:
|
Ponawiam moje wcześniejsze pytanie:
Pisał ktoś pracę z ekonomii na temat '' Pojęcie użyteczności i użyteczność całkowita'' Ważne! :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl