![]() |
dopiero jakby do naszej ligi przyszedł Rooney, to by powiedzieli, ze sciagamy napastnika.
Bez jaj. to liga polska, przeciez tu gwiazda jednego sezonu byl sprzedawca kiełbasy, badz recydywista alkoholik. |
maci0s napisał(a):
Cytat:
|
Ludzie.......a jak myslicie ile goli strzeliłby w Lazio Robert Lewandowski? Mega gwiazda polskiej piłki?? Pewnei tylce co Matusiak...Polski piłkarz wyjeżdżający w roli gwiazdy do ligii włoskiej wraca po pół roku...To jak myslicie kim będzie gość który gra w Serie A od 10 lat? I to w klubie ze stolicy. Jak myślicie? Będzie jak np. Kosmalski czy Lewandowski?
|
Cytat:
Poważnie maci0s?jest w klubie?...a tak z drugiej strony...to co ty tam chłopie nocujesz??? pozdro :D |
Cytat:
|
Szczerze? 15 goli w lidze Wloskiej jest jak 150 goli w lidze Polskiej. Nie uwlaczajac...
|
Cytat:
Ale jak jestes cfaniak to zapraszam... :D tylko ostrzegam ze troche mnie jest:D Cytat:
Cytat:
palladyTs nie nocuje ale mam kilka minut do stadionu i kiedy mogę to idę;) |
maci0s a co masz jakies info ze trener tu bywa???no tak wystarczy pojsc pod stadion, ale tez trzeba wiedziec kiedy, zeby nie czekac tam cały dzień:D
|
...jeszcze mi maci0s powiedz że siedzisz na tej osławionej ławeczce przy wjezdzie na Wisłe pod dwoma drzewkami,gdzie przychodzą i debatują kibice.Też tam kiedyś chodziłem na każdy trenning,jak mieszkałem w Kraku.
|
Cytat:
Wisła to dla niego i dla nas wielka szansa.Poczekajmy do wieczora na oficjalne info. Jesli chodzi o konferencje prasowe itp,prezentacja druzyn czy nowych zawodników,Wisła jest na tyle duzym klubem ze powinny zostac udostepniane relacje LIVE. Myslę ze jest to kwestia czasu,nie tylko u nas. |
o której ma być dzisiaj konferencja?
|
powinna już trwać
|
od 13:30 trwa
|
o 13:30 się zaczeła
|
Cytat:
|
Relacje ktoś powinien z niej robić, choćby tekstową ;p
Moze wislakrakow.com sie zainteresuje na przyszlosc :) ? Ilosc odslon na pewno by wzrosła |
Na razie to tylko takie nasz gdybanie,ale na pewno dużo kibiców oglądała by takie relacje.
|
Cytat:
...to fakt!zawsze było wesoło!...pamiętam takiego jednego kolesia co na rowerze przyjeżdżał i wszystko można było u niego kupić,a cały towar miał zawsze w bagażniku rowera! Poza tym Robert albo Paweł nie pamiętam przedstawiciel dużej firmy budowlanej,były sędzia piłkarski.Towarzycho spoko! No faktycznie relacja live byłaby OK! |
OD roweru to Pan Tadziu... :D mi póki co niczego nie chciał sprzedac ale...:D Czyta to forum, na pewno sie ucieszy...:D Co do reszty tez prawda, fajne chłopaki, milo sie ich slucha, ale kłoci z nimi jeszcze fajniej:)
Ps. Teraz roweru nie ma bo zima jest... ale znow zacznie sie sezon;) ale naprawde bardzo w porządku ludzie!! Jeśli któryś z nich to przeczyta to POZDRAWIAM!! Dzisiaj sie chcieli na konferencje wbić:D Ciekawe czy poszli |
to teraz czekamy kto pierwszy zamiesci jakies info z konfernecji
|
Wszyscy siedzimy podekscytowani, a może się okazać, że Skorża wyminie się od jednoznacznej odpowiedzi :). Ehh te nerwy :D
|
Tak przy okazji tego "czasu gry" naszego "murzyna" (nie jestem rasistą, ale nie chcę przekręcić nazwiska :D) , to gdzie jak gdzie ale w Lazio to chyba wsparcia on nie miał :rotfl: Teraz niby zmiana władz i wielka walka z faszystami, ale "niebiescy" wydali spooooro kasy na transfery, więc odciążenie budżetu na pewno im jest potrzebne.
|
Ja .......e, opanujcie się, bo się rzygać chce.
|
normalnie nie wysiedze.... ale czas sie dłuży..
|
Cytat:
hehehe...no cali oni bez kitu...hehehe na konferencje chcieli wbić :D Tat ,tak! Tadziu dokładnie!Tadziu jak to czytasz to pozdrawia cię ciepło biku!Nasze ostatnie spotkanie pod Tesco na Kapelance :-) Teraz już tam nie chodzę (niestety),po pierwsze nie mieszkam w Krakówku a po drugie ...od lipca żonaty.Żona nie puszcza...:-P No dawac cokolwiek z tek konferencji....bo mnie krew zaleje! |
Przestańcie pieprzyć nie na temat. Tutaj "polityka transferowa" a nie czy pan Mieciu grał w bierki pod stadionem z Agacią, a potem się gonili etc. !
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=22770
Georgi Hristov na 99% będzie piłkarzem Wisły. Zostały tylko formalności. Mam nadzieję, że w grudniu to wypożyczenie przekształci się w transfer definitywny - powiedział Maciej Skorża. Wkrótce więcej informacji. |
podają że Makinwa zarabia w Lazio aż 750 tyś € rocznie.Ciekawe ile by chciał w Wiśle zarabiac ?
|
ciekawie co Skorza powie o Makinwa...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl