Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

Wojtas 06.08.2009 18:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAFi89 (Post 774703)
Właśnie polska mentalność jest taka że my nawet swoich lubimy zbesztać, i jeśli tylko komuś coś się uda to od razu znajdą się osoby które będą miały jakieś ale. Z czego tu się cieszyć, że polskie zespoły lane są w europie już praktycznie przez wszystkich.
Nie mówię że trzeba im kibicować, tak naprawdę lata mi to jaki wynik osiągną. Tylko po co robić euforie z tego że przegrywają 0:2, tak naprawdę niektórzy chyba mają problem z tym że oni mogą zagrać dalej a my już odpadliśmy. Wygrali pierwszy mecz 6:1 więc teraz mogą sobie pozwolić na stratę nawet 5 bramek, awans to awans.

Ale mi wcale nie o to chodzi

Nie interesuje mnie Amika ,Legia czy Polonia -wiszą mi te kluby ,ich problemy czy cokolwiek innego.
Tymbardziej wiszą mi ich wyniki w Europie ,bo nic z tego Wisla miec nie bedzie ,moze jak ktos juz wspomnial pol punkta do rankingu.:)

Legia gra dzis jako Legia z Broendby ,nie w barwach biało-czerwonych ,tylko zielono-,bialo -czerwonych.Gra wiec dla siebie i swoj sukces.Swoja slawe i kase dla klubu.

Jesli wiec ktos kibicuje takiej Legii bo uwaza ze gra "dla Polski" to niech kibicuje,Co mi dotego.

Byle ktos nie robil z siebie pajaca ,i przez caly rok wyzwał Legionistow czy innych Amikowców a dzis trzymal za nich kiciuki

komiczne to mi sie wydaje,badzmy powazni.

wislak.azory 06.08.2009 18:58

wiecie co jak mysle o tym lewandowskim?

to bedzie nasz kat. a mogl katowac dla nas...

WILDLIFE 06.08.2009 19:01

Lech przegrywa 1:2

Bramka dla Lecha:

Dośrodkowanie z cornera Stilića i Lewandowski mocnym uderzeniem głową pokonuje Staw'a. Piłka ląduje w okienku norweskiej bramki.

RAFi89 06.08.2009 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez killzone (Post 774707)
taaa a ty RAFi89 myslisz ze tylko w Polsce takie cos jest mozliwe? Myslisz kibice Realu kibicuja Barsie jak ona gra w Lidze Mistrzów, czy tez jak Manchester wygrywal Lige Mistrzów to cala Anglia sie cieszyla? To zle myslisz, w kazdym kraju takie zjawisko mozna zaobserwować, a napewno na linii odwiecznych rywali.

Tak bylo, jest i tak bedzie, czy sie to podoba niektorym czy nie.

Niech kazdy kibicuje komu chce (nawet wtedy gdy za tydzien tą druzyne sie bedzie od k..w i ch..ów wyzywać na meczu ligowym), ale tez niech nikt mi nie kaze kibicowac Wisle czy Lechowi z jednego glupiego powodu jakim jest to ze te kluby reprezentują polska piłke lub pod pretekstem potrzebnych punktów do rankingu :lol:

Podzielam zdanie Kamsona, w pucharach kazdy sobie rzepke skrobie, zeby jak najpozniej zaczać i jak najdluzej byc rozstawionym a zeby byc rozstawionym trzeba samemu cos ugrac a nie liczyc na Polonie czy Lecha.

Po pierwsze nie porównuj naszej sytuacji do Anglii czy Hiszpanii bo to dwa różne światy.
Po drugie nie mówię żeby im kibicować.
Ale nie rozumiem po co pisać przegrywają 0:2 jeszcze tylko 4, jak oni swoje zrobili w pierwszym spotkaniu.
W dodatku brak jakichkolwiek wyników innych polskich zespołów w kolejnych latach wpływa na to od której rundy polskie zespoły startują i w ogóle ile ich gra.

iiYama 06.08.2009 19:10

6' i Legia dostaje bramkę od Duńczyków ...

matusz 06.08.2009 19:15

Jest mecz Legii na sopcascie?
Edit. Ja rozumiem, że ITI=Nsport=Legia, ale "spuszczalski" ton komentatorów przy każdym udanym podaniu Legii, które potrafi wykonać każdy 10-latek, to trochę przegięcie.

Marszałek 06.08.2009 19:16

Legia tragicznie się prezentuje, Duńczycy widać,że wiedzą co mają grać, o Legii tego powiedzieć nie można. no i gol,ale dzieki bramkarzowi Duńskiemu:)dobry jest.Kat Giza:)

ja oglądam mecz Legii przez jakieś duńskie dziadostwo.

iiYama 06.08.2009 19:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matusz (Post 774722)

Jest, Legia leci na kanale 68445, Polonia 68446

P.S. Już 1-1, 17'

Warszawa intonuje: Mistrzem Polski jest Legia ... :pobity:

P.S" Na Łazienkowskiej budowa, śpiewa jedna trybuna, w TV huk jakby 30,000 wiary zdzierało gardła :-/

For_FuN_ 06.08.2009 19:19

Mecz jest na public sport(i jak zwykle swietna transmisja). Sprawdz na meczyki.pl

piter116 06.08.2009 19:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 774723)
Legia tragicznie się prezentuje, Duńczycy widać,że wiedzą co mają grać, o Legii tego powiedzieć nie można. no i gol,ale dzieki bramkarzowi Duńskiemu:)dobry jest.Kat Giza:)

ja oglądam mecz Legii przez jakieś duńskie dziadostwo.

Zarzucisz linkiem? Bo tych pajaców z n sport się nie da słuchać.

wislacki 06.08.2009 19:22

Patrząc na Legię spokojnie można powiedzieć, że jest bardzo mocna. Mam nadzieje, ze będzie jak z Lechem sezon temu - pierwsza runda niezła, druga zawalona.

Co do Lecha, to pytam gdzie są ci którzy twierdzili, że gra on dla nas?
Znów olewa rewanż gdy zwycięstwo pewne. Jak na razie to Wisła dużo więcej traci przez wygrane Amici niż zyskuje. Oni grają dla siebie!

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matusz (Post 774722)

sop://broker1.sopcast.com:3912/68445

Wojtas 06.08.2009 19:25

No i nas Amika skompromitowala przegrywajac z Norwegami

Wiem wiem,wynik pierwszego meczu...ale skoro dla tak wielu grala "dla Polski" to przegrala wiec sie skompromitowała :)

LAB 06.08.2009 19:25

co za durni komentatorzy na tym n sport "wspaniale wybiegal..." "ma tylko lewa noge ale gra nia genialnie" ale glos to ten kolo ma jakby mial zdarte gardlo
Legia to poprostu AC MILAN :D

63624 06.08.2009 19:30

Patrząc na grę Legii jedno trzeba powiedzieć, Iwański to prawdziwy kreator gry. Podania ma imponujące. Gra o klasę lepiej niż w Lubinie.

iiYama 06.08.2009 19:35

Łosz qrna, bramkarz Broendby 4 razy w ciągu kilku sekund wyciąga piłkę na linii.

For_FuN_ 06.08.2009 19:37

Pan Bednarz wolal Jirsaka zamiast Macka Iwanskiego :D.

Ladny pech Legii, 4 strzaly w jednej akcji i nie ma gola.

LAB 06.08.2009 19:37

http://www.meczyki.pl/

mata

!!IRIVER!! 06.08.2009 19:39

Tymczasem drugi stołeczny klub przegrywa 0:1 po bramce Amoah. Trener Grembocki chyba powoli żegna się z posadką :-)

Lech chyba dostanie swoje rozstawienie za sprawą Austrii Wiedeń i Bragi, które są obecnie na wylocie.

matusz 06.08.2009 19:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63624 (Post 774735)
Patrząc na grę Legii jedno trzeba powiedzieć, Iwański to prawdziwy kreator gry. Podania ma imponujące. Gra o klasę lepiej niż w Lubinie.

A czemu tu się dziwić skoro ma w środku 2 innych ofensywnych pomocników i ma z kim pograć z klepki, szybką piłką. A u nas odkąd "Szymek" przestał grać to gramy cały czas 2 defensywnymi pomocnikami, kompletnie niekreatywnymi.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 774742)
Pan Bednarz wolal Jirsaka zamiast Macka Iwanskiego :D.

Ladny pech Legii, 4 strzaly w jednej akcji i nie ma gola.

Ciekawe jakby sobie u nas poradził ten uwielbiany przez Ciebie Iwański gdyby nie miał z kim grać technicznie w środku i z przodu..

Krissu 06.08.2009 19:41

W tamtym sezonie też zaczął dobrze sezon.

W rundzie wiosennej już nie było tak wesoło.

WISŁA 1906 NH 06.08.2009 19:41

Podajcie linka do meczu Legii na Sopcast

krasny 06.08.2009 19:42

http://www.90minut.pl/news/99/news99...stawienie.html

No to będzie cięzko zeby Lech byl rozstawiony w ostatniej rundzie eliminacji.
Narazie z 2 druzyn, ktore musza odpasc wyglada na to ze 1 będzie portugalska Braga.
Tylko 2 kondydata tak dosc słabo widać...
Może Basel odpadnie...

!!IRIVER!! 06.08.2009 19:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krasny (Post 774750)
http://www.90minut.pl/news/99/news99...stawienie.html

No to będzie cięzko zeby Lech byl rozstawiony w ostatniej rundzie eliminacji.
Narazie z 2 druzyn, ktore musza odpasc wyglada na to ze 1 będzie portugalska Braga.
Tylko 2 kondydata tak dosc słabo widać...
Może Basel odpadnie...

Austria Wiedeń też na wylocie.
Bilbao na ten moment doprowadza do dogrywki.
Basel gra w 10, ale obecny wynik daje mu awans.

Edit: Polonia Warszawa już 2:0 w dupę, zatem na 99,9% odpada.
Edit: No jednak Austria już prowadzi 3:2. Więc znów Lech w sytuacji trudniejszej. :-)

killzone 06.08.2009 19:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamikaze (Post 774758)
kiedy losowanie IV rundy Ligi Europejskiej?

Jutro o 13.30

For_FuN_ 06.08.2009 19:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 774753)
Wtedy gdy Jirsak przychodził do Wisły domniemam że na Iwańskiego nawet nie spojrzałeś.
To akurat normalne tutaj na forum - gdybanie i sranie w banie często po fakcie (nie żebym Jirsaka deptał bo to dobry piłkarz) jest urocze.

A teraz niech ktoś założy osobny temat z Stephanem Andersenem, bo 4 razy w ciągu kilku sekund wyciągnął piłkę na linii.
Z dopiskiem "Łysy to ****!"

I zapomniałbym o Lewandowskim, który mógł katować dla nas, a niestety będzie katował nas - tego typu główką co w dzisiejszym meczu z Freddy Kruegerem. Strach się bać.

Znawcy, specjalisci, taktycy, trenerzy - nie spoczywajcie na laurach.

Widze, ze dalej opowiadasz glupoty. Iwanskiego obserwuje uwaznie, od mniej wiecej 2002r.(mielismy wtedy swietna mlodziezowke). Dla mnie, to pilkarz lepszy od Garguly(ale tylko dlatego, ze Lukasz od kilku sezonow ciagle lapie kontuzje i nie zrobil zadnych postepow od 2006r.).

!!IRIVER!! 06.08.2009 20:03

Gdyby tak Vojvodina strzeliła teraz bramkę, to w Wiedniu mieliby deja vu sprzed roku :lol:
Ciekawie też na Cyprze, gdzie APOP wyrównał stan dwumeczu z Rapidem. Szkoda, że żadna z ekip nie ma szans na rozstawienie.
Jedyne szanse dla Lecha w tej chwili to odpadnięcie Basel, a także szkocki Motherwell, który widzę, że prowadzi ze Steauą 1:0, ale droga do odrobienia strat daleka. W pierwszym meczu było 3:0 dla Rumunów. Young Boys przegrywa z Bilbao 0:2, więc sytuacja już beznadziejna dla Kuchenków.
Oczywiście jeden klub już Lechowi z tego peletonu miejsce zrobił - odpada bowiem Braga kosztem Elfsborga. :)

Huh. EDIT: Basel już 3:1. Austria wygrała 4:2. Chyba po zabawie.

Jaroo1 06.08.2009 20:10

No to Polonia juz odpadła.
Legii moze sie uda, oby- a niech maja :D
Lech pokazał jaka to z nich lokomotywa. Juz Poznaniaczki dmuchali ten wielki balon a nagle leszcy ktorych opykali na wyjezdzie 6:1 nie moga pokonac w domu... napewno duzo ludzi sie zawiodło na Lechu bo to był "pewniak" na dzisiaj do postawienia u bukow, no i penwie duuuzo osob wtopilo dzieki nim, tak jak i ja :D hehe pewnie duzo Lechitow postawiło na nich i teraz zwyzywaja swoj klub uhehe

63624 06.08.2009 20:14

No i 2-1 dla Legii z karnego, Iwański.

kibic sukcesu 2007 06.08.2009 20:14

Redaktor Jagoda jest jednak niezłym pacjentem.
Komentując grę Legii użył już chyba ze sto razy epitetów: genialny, niesamowity, wspaniały, perfekcyjny,itp.
Fajnie go czasem posłuchać na poprawę humoru przed zaśnięciem.

P.S. 2:1 dla Legii.

!!IRIVER!! 06.08.2009 20:15

Jestem pod wrażeniem gry Legii. Właśnie za sprawą Macieja "Loczka" Iwańskiego objęli prowdzenie 2:1 po karnym, co prawda. Jednak prezentują się super. Szybkie klepki. Brawo.

wislacki 06.08.2009 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63624 (Post 774793)
No i 2-1 dla Legii z karnego, Iwański.

Po co to piszesz skoro 60% ludzi na forum ogląda mecz, a 40 śledzie relację...

iiYama 06.08.2009 20:19

Niezły strzał Duńczyków, Legia ma 30' jeszcze...

wisl@k_TS 06.08.2009 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislacki (Post 774798)

A po co się napinasz?

Ja nie oglądam ani nie śledzę relacji...

wislacki 06.08.2009 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wisl@k_TS (Post 774801)
A po co się napinasz?

Ja nie oglądam ani nie śledzę relacji...

No to znaczy, że wiele Cię ten wynik nie obchodzi.
Nie chce napinać, ale nie wierzę, że ktoś śledzi ten wątek tylko po to by znać wynik meczu Legii.

Takie posty są po prostu bez sensu, zwykłe nabijanie

Nuitari 06.08.2009 20:22

I już Legia 2:2
Jeszcze mają czas, jednak strasznie łatwo tracą te bramki.

Polonia już odpadła, no cóż po pokonaniu pół-amatorów z Czarnogóry i San Marino w końcu trafili na drużynę, w której zawodnicy oprócz gry w piłkę nie zajmują się np. pracą w restauracji.

Jaroo1 06.08.2009 20:22

Cytat:

Redaktor Jagoda jest jednak niezłym pacjentem.
Komentując grę Legii użył już chyba ze sto razy epitetów: genialny, niesamowity, wspaniały, perfekcyjny,itp.
taaaa, dostanie ktorys podanie na wolne pole- "niesamowite podanie!" uhehe
A Legia bedzie miała ciezko, niby gra dobrze a Ci Dunczycy ich punktuja jak chca. Mi sie zdaje ze Dunczycy ich pokonaja doswiadczeniem ;/

Gwiaździsty 06.08.2009 20:22

Tak, sprawozdawcy starają się nam uzmysłowić, że Legia to jedna z najlepszych drużyn w Europie, a piłkarze to artyści, wirtuozi piłki.

63624 06.08.2009 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislacki (Post 774798)

No właśnie po co ta napinka?:D
Temat odpowiedni to piszę, a wcześniej chwaliłem grę Iwańskiego to i o jego golu poinformowałem.:>

wislacki 06.08.2009 20:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63624 (Post 774810)
No właśnie po co ta napinka?:D
Temat odpowiedni to piszę, a wcześniej chwaliłem grę Iwańskiego to i o jego golu poinformowałem.:>

Ale to nie jest żadna napinka... jakie to słowo stało się modne - ktoś zna w ogóle jego definicje?

Zwracam uwagę po prostu

63624 06.08.2009 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislacki (Post 774812)
Ale to nie jest żadna napinka... jakie to słowo stało się modne - ktoś zna w ogóle jego definicje?

Zwracam uwagę po prostu

Chłopie bez urazy, ale zobacz od kiedy jestem na tym forum, spokojnie mogłem sobie nabić x razy więcej postów od ciebie sądząc od kiedy jesteś zarejestrowany, w tym czasie.:-D
Pozdrowienia z Wrocławia!:)

A w temacie, Legia do straty drugiego gola grała naprawdę ciekawy futbol,ale teraz siedli.Psychika nie jest ich mocną stroną chyba. Jeśli w lidze będą grali tak jak do stanu 2-1, to dla Wisły będą naprawdę mocnym rywalem.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:09.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl