Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4404)

OL Lyonaise 04.06.2009 16:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CzerskLG (Post 740632)
Jeżeli Jacek Bednarz dokonałby tych transferów to byłbym mega zadowolony...

Lewa pomoc:
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ir/profil.html
lub
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...av/profil.html
a może obaj ?

Prawa obrona:
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ik/profil.html
lub
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...no/profil.html

i na środek obrony na zmiane Hernani

potem byłby potrzebny ewentualnie bramkarz i napastnik
na bramkę może
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ch/profil.html
duże doświadczenie posiada i z 2-3 lata mógłby jeszcze pobronić

Jak dla mnie obaj:) + Banaś + Krajcik + Micański(jeżeli będzie miał klauzulę odstępnego o której mówiono) + Gikiewicz

CzerskLG 04.06.2009 16:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez OL Lyonaise (Post 740636)
Jak dla mnie obaj:) + Banaś + Krajcik + Micański + Gikiewicz

dla mnie też obaj... i mamy bardzo mocne skrzydła... Micański jeżeli Brożek odejdzie (odpukać) bo inaczej kasy raczej nie będzie ... ale może przyjść jak Boss kasą sypnie ;-P

Pan Jotka 04.06.2009 16:57

Moze niech dodadza tego Mariano "brasiliano" do Beto i w koncu ten drugi cos pokaze? Wydaje mi sie ze wlasnie wsparca temu chlopakowi brakuje. Ja tam dalbym mu szanse. Zreszta..i tak pewnie zostanie bo Cupial nie wyda grosza.

Johnny B 04.06.2009 17:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Johnny B (Post 735494)
Gdybym był Bednarzem i miał trochu pieniedzy to bym starał sie o
http://transfermarkt.de/de/spieler/7...on/profil.html
http://transfermarkt.de/de/spieler/5...no/profil.html

Po ogladnięciu meczu Fluminense - Fc Santos zachwycony jestem grą tdego prawego (ultraofensywnie grajacego obrońcy)

A moze ktos po prostu zmodzfikowal mojego posta i juz jest plota? :P
Swoja droga nie wiem co tak wszyscy go teraz wklejaja, ja bylem pierwszy:-P

Tasio1906 04.06.2009 18:22

Przed Wisła ciężki sezon. Czeka ją walka na kilku frontach (Liga Mistrzów, Ekstraklasa, Puchar Polski oraz Puchar Ekstraklasy). Potrzeba nam zatem szerokiej kadry (przynajmniej po dwóch zawodników na każdą pozycję). Jak nasza kadra wygląda aktualnie?? Przesądzone jest odejście Marcina Baszczyńskiego, Marka Zieńczuka oraz Tomasza Dawidowskiego, a także przyjście Łukasza Garguły. Więc kogo posiadamy??
Bramka: Mariusz Pawełek, Ilie Cebanu. Mario jest według mnie jednym z najlepszych bramkarzy w lidze. Ilie powinien dostać szanse w krajowych pucharach.
Prawa obrona: Peter Singlar. Słowak jest solidnym obrońcą, ale potrzebujemy drugiego zawodnika na tą pozycje.
Lewa obrona: Piotr Brożek, Junior Diaz. Pietia jest najlepszym lewym obrońcą w lidze, Diaz też dobrze prezentuje się na tej pozycji, lecz Maciej Skorża coraz częściej wystawia go w środku pola.
Środek obrony: Marcelo, Arkadiusz Głowacki, Norbert Varga. Brazylijczyk jest czołowym obrońą ekstraklasy, podobnie Głowa. Co do Norberta to moim zdaniem powinien on opuścić klub. Potrzeba przynajmniej dwóch solidnych stoperów.
Prawa pomoc: Wojciech Łobodziński, Patryk Małecki. Łobo obudził się pod koniec sezonu, wierze ,że zacznie grać na miarę pokładanych w nim nadziei, co do Małego to jeden z czołowych graczy Wisełki w tym sezonie.
Lewa pomoc: Piotr Ćwielong. Według mnie zrobił bodaj największy postęp spośród zawodników Wisły. Potrzeba mu jednak konkurencji.
Srodek pomocy: Radosław Sobolewski, Mauro Cantoro, Kondrat Gołoś, Krzysztof Mączyński, Tomas Jirsak, Łukasz Garguła. Sobol to bezsprzecznie najlepszy zawodnik ekstraklasy. Tomas w meczach w których dostawał szansę prezentował się conajmniej solidnie. Łukasz będzie gotów do gry najwcześniej we wrześniu. Mauro czeka zapewne ławka rezerwowych, więc jeśli znalazłby sie ktoś kto zapłaci 100 000€ to El Toro powinien opuścić klub. Gołoś i Mączyński powinni opuścić klub. Potrzeba do tej formacji jedego zawodnika.
Atak: Paweł Brożek, Rafał Boguski, Andrzej Niedzielan, Beto. Brożinho to bezsprzecznie najlepszy napastnik ekstraklasy, Rafał mu niewiele ustępuje umiejętnościami. Co do Andrzeja to sytuacja podobna jak z Cantoro. Brazylijczyk według mnie się nie sprawdził i powinien odejść. Potrzebujemy przynajmniej jednego napastnika.
A więc potrzebujemy: prawego obrońcy, dwóch stoperów, lewego pomocnika, środkowego pomocnika i napastnika.
Więc gdybym był Bednarzem i nie miał środków na transfery to sprowadziłbym: Grzegorza Fonfarę, Hernaniego, ściągnąłbym z wypożyczenia Kowalskiego, Miroslava Bozoka, Janusza Gola oraz Petera Bajzata. Z wszystkim podpisałbym roczne umowy z opcją przedłużenia. Kadre uzupełnić młodzieżą.

anthony09 04.06.2009 18:23

Bednarzu usłysz mnie!!! Jest bardzo ciekawy zawodnik do wzięcia za darmo... jest to prawy obrońca, być może z dużo większym potencjałem niż Baszczyński przed laty. Chłopak z U20 Brazylii, który regularnie gra w pierwszej "11" . Sądzę że przydałby się bardzo http://transfermarkt.de/de/verein/29...tartseite.html . Zresztą sami oceńcie ... ale według mnie byłoby to solidne wzmocnienie dla Wisły ;)

ktulu 04.06.2009 18:31

Anthony, wszystko byłoby fajnie gdyby ten gość nie miał podpisanego kontraktu z Benficą

royalmichael 04.06.2009 19:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jerry1990 (Post 740635)
P.S
Przypomniało mi sie gdzie to czytałem :) , było to coś w związku z Orlikami :) I konkluzja była taka że sie to zmieni bo orliki wybudują i będzie na nich szkolenie. Jakież to proste posłać kilku ludzi co tydzień na parę meczów niższych klas rozgrywkowych i mamy rocznie jednego Frankowskiego więcej :)

To coś ten system nie działa, u mnie w mieście jest ten Orlik zaraz koło szkoły i jeszcze tam nigdy nie widziałem nikogo oprócz nauczycieli WFu prowadzących lekcje :-/

Wracając do tematu:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tasio1906 (Post 740698)
A więc potrzebujemy: prawego obrońcy, dwóch stoperów, lewego pomocnika, środkowego pomocnika i napastnika.

Środkowego pomocnika? Aktualnie z tych lepszych na tej pozycji mogą grać: Sobolewski, Jirsak, Diaz, Garguła.
Co do stoperów to rzeczywiście przynajmniej jeden by się bardzo przydał.. Jedynie na tej pozycji mogą grać Marcelo i Głowacki, Baszcza już nie ma.. oni nie mają płuc i nóg z tytanu i nie będą mogli rozegrać tyle meczów ile nas czeka a wyobraźcie sobie że jeden łapie kontuzję.. i nie ma kogo tam wstawić :/

Tasio1906 04.06.2009 19:05

A jak niedaj Boże Pietia Dostanie kontuzji to Diaz będzie grał na lewej obronie. a jak jest Hernani za darmo to szkoda nie zakontraktować...

tomek6693 04.06.2009 19:17

jednak wydaje sie ze wielka grupa zawodnikow nie przyjdzie i pewnie Diaz skonczy z gra na srodku pola bo sa gracze na ta pozycje i pewnie bedzie probowany na lewej stronie a pietia na prawej. Jednak martwi mnie to ze Junior bedzie z koniecznosci stoperem w razie braku marcelo czy glowy, podziwiam gre Diaza ale jak na stopera jest chyba za slaby fizycznie(od marcelo i glowy wszycy sie odbijaja, z juniorem to nie wiem jakby to wygladalo). W przypadku odejscia pawla brozka pewnie w srodku bedzie gral sobol z gargula , boguski najbardziej z przodu z podwieszony Jirsakiem. Mam nadzieje ze Jirsak dostanie wiecej szans bo od kiedy przyszedl bardzo polubilem jego gre, jedynym jego minusem jest defensywa i przez to chyba rzadko wystepowal na srodku pomocy

Nehiar 04.06.2009 19:49

Niestety, ale Jirsak jest nie wypałem transferowym, bo jeśli kwota którą za niego zapłaciliśmy jest prawdą to jak na razie w ogóle się nie spłaca, bo jeśli przegrywa rywalizacje nawet z Pepe(bo to on grał podwieszonego w końcówce sezonu) to ciężko o optymizm ... Szkoda mi chłopaka, bo naprawdę da się go lubić.

tylko_na_kilka_dni 04.06.2009 20:53

tez mi go szkoda, zwlaszcza, ze po niezlym meczu w nastepnym dostaje tylko 10 minut..
Pepe w kazdym marnuje ze dwie setki, a dostal wiecej czasu.

RAFi89 04.06.2009 22:34

Tylko u Piotrka te sytuacje pojawiają się ponieważ on jest bardzo aktywny. Widać że chce grać, walczy pokazuje się do gry przez co stwarza sobie sytuacje które z czasem zacznie wykorzystywać.
Jirsakowi natomiast brakuje trochę odwagi, umiejętności ma, potrafi zagrać ciekawą piłkę uderzyć też potrafi tylko zbyt rzadko to robi. Nieraz widać u niego że woli zagrać do kolegi bliżej żeby nie stracić niż zagrać jakąś piłkę prostopadłą czy strzelić na bramkę. Wiadomo że kilka razy nie wyjdzie nieraz zepsuje ale inaczej się nie da (Szymkowiakowi też nie zawsze wychodziło). I to niestety jest problem Jirsaka, on potrzebuje trochę więcej pewności siebie.

<>Umbro<> 05.06.2009 07:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAFi89 (Post 740823)
Tylko u Piotrka te sytuacje pojawiają się ponieważ on jest bardzo aktywny. Widać że chce grać, walczy pokazuje się do gry przez co stwarza sobie sytuacje które z czasem zacznie wykorzystywać.
Jirsakowi natomiast brakuje trochę odwagi, umiejętności ma, potrafi zagrać ciekawą piłkę uderzyć też potrafi tylko zbyt rzadko to robi. Nieraz widać u niego że woli zagrać do kolegi bliżej żeby nie stracić niż zagrać jakąś piłkę prostopadłą czy strzelić na bramkę. Wiadomo że kilka razy nie wyjdzie nieraz zepsuje ale inaczej się nie da (Szymkowiakowi też nie zawsze wychodziło). I to niestety jest problem Jirsaka, on potrzebuje trochę więcej pewności siebie.

Dokładnie Jirsak powienie grac pierwsze skrzypce w ofensywenej pomocy dopóki nie wróci Garguła a moze dłuzej >a za nim Sobol Diaz na lewa strone

tomasz_19 05.06.2009 08:20

slyszeliście, że Romeu, czyli zawodnik którym się interesowalismy i ktory ponoc mial do nas przyjsc, ale podpisanie nowego kontraktu mu to uniemożliwiło... teraz jest zawodnikiem Larissy.... chciałbym sie dowiedziec dlaczego? :/

OL Lyonaise 05.06.2009 08:26

Trochę to dziwne że mając do wyboru drużynę która nie gra w pucharach a taką co ma realne szanse na CL wybiera Larissę.

emjot 05.06.2009 08:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 740864)
slyszeliście, że Romeu, czyli zawodnik którym się interesowalismy i ktory ponoc mial do nas przyjsc, ale podpisanie nowego kontraktu mu to uniemożliwiło... teraz jest zawodnikiem Larissy.... chciałbym sie dowiedziec dlaczego? :/

bo mu dali więcej kasy ?? na przykład
:>

ciacho 05.06.2009 09:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emjot (Post 740867)
bo mu dali więcej kasy ?? na przykład
:>

Bo nigdy się nim nie interesowaliśmy, tylko wciskali nam głodne kawałki? na przykład..

martinius028 05.06.2009 13:41

co myślicie o tym ukaeaińcu z Bełchatowa... podobno chcą sie go z tamtąd pozbyć...

Inubis 05.06.2009 14:20

A moim marzeniem jest kupno Grosickiego, z tego co wiem Jaga chce go wykupić z L, a my moglibyśmy wykupić go z Jagi ;] Bo gdyby Legia dowiedziała się że go chcemy to by pewnie u nich został.Grosik jest szybki ma zwód ciągnie grę do przodu jak nikt w naszej lidze.Ktoś taki na ławce i czasami w pierwszym składzie jest nam potrzebny.Wchodzi w trudnych momentach rozrusza grę, świetny zawodnik i przyszłościowy ;D w końcu legia nam wzięła tak kiedyś Surmę.

wtf 05.06.2009 14:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Inubis (Post 740949)
A moim marzeniem jest kupno Grosickiego, z tego co wiem Jaga chce go wykupić z L, a my moglibyśmy wykupić go z Jagi ;] Bo gdyby Legia dowiedziała się że go chcemy to by pewnie u nich został.Grosik jest szybki ma zwód ciągnie grę do przodu jak nikt w naszej lidze.Ktoś taki na ławce i czasami w pierwszym składzie jest nam potrzebny.Wchodzi w trudnych momentach rozrusza grę, świetny zawodnik i przyszłościowy ;D w końcu legia nam wzięła tak kiedyś Surmę.

Nie ma takiej opcji w ogóle i już Ci tłumaczę dlaczego. Pomijając fakt że koleś jest byłym legionistą co w moim odczuciu dyskwalifikuje go z miejsca należy pamiętać, że prezes Jagi Ireneusz Trąbiński spłacił hazardowe długi Grosika swoimi prywatnymi pieniędzmi. A Pan Prezes, o ile mi wiadomo świetnie umie pilnować swoich interesów i istnieje duże prawdopodobieństwo, że w jakiś sposób się zabezpieczył przed próbami podkupienia tego zawodnika (Kamilek siedzi u niego głęboko w kieszeni krótko mówiąc). Jeżeli więc Kamilek gdziekolwiek przed końcem swojego kontraktu odejdzie to raczej za granicę i to za grubą kasę. Przypominam że mówimy o klubie który za Szczota wziął prawie 500k ojro, a różnica klas między Szczotem a Grosickim jest zauważalna nawet dla całkowitego dyletanta. Możesz mi zarzucić że sugeruję się plotkami i różnymi historyjkami z dupy ale sądzę, że akurat w tej plotce ziarnko prawdy jest sporych rozmiarów.

Arapaho 05.06.2009 17:17

NA żadnego krajowego grajka nie ma co liczyć.Ceny są zaporowe a ryzyko trafienia drugiego Dawidowskiego zbyt duże. Jeśli Łysy kogoś wyciągnie to Słowaka ( Bałkańca) albo Ameryka Płd.
Problemy są 2. Jeden to że jak już pisałem nie może odejść Brożek i Marcelo . bo wtedy w najlepszym razie robimy zamianę 1 do 1 z jakimś tam zarobkiem ale klasa zespołu nie wzrasta.W najgorszym...nie chcę myślęc....nawet
2. to że trzeba mieć na uwadze że cały sezon gramy na wyjeździe a wiedząc jak gramy na obcych boiskach możemy wylądować w środku tabeli a na pewno poza LM.....

AYALA 05.06.2009 17:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martinius028 (Post 740940)
co myślicie o tym ukaeaińcu z Bełchatowa... podobno chcą sie go z tamtąd pozbyć...

o Michalevskiego Ci chodzi ? On tam nawet nie miał pewnego miejsca w składzie a Ty go chccesz do Wisły ?
Chałas, Chrapek to nimi bym wzmocnił Wisłe.Czołowi strzelcy w 1 lidze.Z ŁKS-u bym spróbował Smolińskiego i Biskupa wyciagnąc, prezentowali sie wiosną uważam że bardzo dobrze.Jakoś w zagranicznych ofensywnych zawodników nie wierze że przyjda za free.Częściej trafiją sie gracze klasy Beto a w najlepszym razie Paulisty ale to rzadkośc.Obrońca za darmo można klasowego ściaghanc bez problemu (Singlar,Cleber czy Marcelo)

HEDu 05.06.2009 18:23

Clement Matawu, reprezentant Zimbabwe, zaczął grać dopiero od niedawna w Podbeskidziu, dobra technika :) ale 'stary' bo 26 lat. Może grać na lewej pomocy i ofensywnym pomocniku :>

zajacek 05.06.2009 18:48

Chrapek ? Nie widziałem, czytałem jeno, więc nie będę się wymądrzać. On trochę malutki, a kurd...oops...niewysokich piłkarzy mamy już dostatek.
Choć może to metoda - niech razem zagrają Mały Boguski Ćwielong Jirsak i Chrapek :)

Uran235 05.06.2009 19:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 741069)
Clement Matawu, reprezentant Zimbabwe, zaczął grać dopiero od niedawna w Podbeskidziu, dobra technika :) ale 'stary' bo 26 lat. Może grać na lewej pomocy i ofensywnym pomocniku :>

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zajacek (Post 741090)
Chrapek ? Nie widziałem, czytałem jeno, więc nie będę się wymądrzać. On trochę malutki, a kurd...oops...niewysokich piłkarzy mamy już dostatek.
Choć może to metoda - niech razem zagrają Mały Boguski Ćwielong Jirsak i Chrapek :)

Pozwoliłem sobie dzisiaj obejrzeć fragment meczu Podbeskidzia ze Zniczem- teoretycznie spotkania o baraże do ektraklasy. W założeniu chciałem ogladać do końca, ale po prostu nie dałem rady. Poziom był tak żałosny, że po dwudziestu minutach musiałem wyłączyć telewizor. Ludzie, my nie możemy ściągać dwudziestoparoletnich piłkarzy z nadzieją, że za dwa lata będą się nadawali do ekstraklasy. Druga rzecz, ktoś tu sugerował żeby ściągnąć bodajże Biskupa, bo to drugi Ćwielong- to jest bardzo dobry argument, ale przeciwko transferowi, a nie na jego korzyść. Swoją drogą Biskup też już ma na karku dwadzieścia sześć albo i dwadzieścia siedem wiosen.

Ogólnie lubię tutaj wejść i poczytać różnych speców od FM-a i wielbicieli TM.de, zawsze jest się z czego pośmiać, a od czasu do czasu nawet trafia się jakaś sensowna propozycja. Ale przymierzanie do naszego klubu pierwszego lepszego grajka, który raz prosto piłkę kopnął, nie jest ani zabawne ani tym bardziej konstruktywne.

edit
@zajacek- twój post po prostu się nawinął ;) , a nie chciało mi się szukać adekwatniejszego. Tutaj cały czas dysputy o Chrapku, a koleś dwóch celnych podań w jednej akcji nie jest w stanie wymienić. I to na poziomie pierwszej ligi, to co tu mówić o Ekstraklasie, czy pucharach europejskich. Od takich wynalazków sto razy lepiej dać szansę naszej młodzieży.

zajacek 05.06.2009 20:00

Wypraszam sobie cytat ze mnie w powyższym poście ;) Moje re było utrzymane w konwencji żartu.
Co do poziomu I ligi - widziałem kilka kawałków w publicznej, faktycznie trudno to sie ogląda, ale takoż jest z częścią ekstraklasowych meczy - większości meczów Arki Górnika czy pasów oglądać też się nie da...

tomas_n 05.06.2009 21:13

Francois Beyokol
Ciekawy bramkarz z kamerunu ... przypadkiem trafilem na link z jego filmikiem ale teraz gdzies go zapodzialem...w kazydm razie wymiatal;d
gra w repr. u20 i uznaja go za topowego bramkarza...

Ransford Osei
Z tego co pamietam legia go chciala;p ghanczyk... krol strzelcow i najlepszy gracz mistrzostw afryki
mlodzikow ...

Libor Kozak
czech... krol strzelcow ich 2-giej ligi;p wysoki ,dobrze zbudowany ,dynamiczny.

Hernan Perez
paragwajczyk z Libertadu ,gracz cos w stylu boguskiego grajacy za napastnikiem ...bral udzial w mistrz. afryki u-20.

wszyscy maja okolo 22 lat ,niektorzy mniej.

adrwoz 05.06.2009 21:31

To nie ten rok albo co gorsza FM, wyżej wymienieni zawodnicy osei w macabi hajfa, kozak w lazio rzym obaj od roku!! Perez to nie paragwajczyk a argentyńczyk a jak wiadomo oba te kraje leżą w Ameryce Południowej, więc niemożliwością jest udział w mistrzostwach afryki.

OL Lyonaise 06.06.2009 09:09

wiem wiem fm
http://transfermarkt.de/de/spieler/8...es/profil.html
podstawowy gracz kostaryki? Junior moglby cos powiedziec czy dobry.
Swietne warunki fizyczne, mlodosci i swietne wyniki Kostaryki.

Ideany przyszly nastepca Sobola. Obserwowac!

I pomyslec ze kosztuwal norwgow 125 tys eur! Gdzie byl Bednarz,przeciez lepszego Scouta niz Diaz nie trzeba na tamten rynek.
http://www.youtube.com/watch?v=YugbKkgO0h8 noz sie orwiera

po RPA moze byc b.drogi

koyoot 06.06.2009 10:01

Ogolnie rzecz biorac to teraz wyglada to tak ze musimy poszukiwac pilkarzy na kazda pozycje poza lewa obrona i srodkiem pomocy. Lobodzinski ma wielkiego pecha jesli najgorsze scenariusze sie sprawdza to straci caly okres przygotowawczy. Znowu...

IncognitoTSW 06.06.2009 14:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomas_n (Post 741169)
Francois Beyokol
Ciekawy bramkarz z kamerunu ... przypadkiem trafilem na link z jego filmikiem ale teraz gdzies go zapodzialem...w kazydm razie wymiatal;d
gra w repr. u20 i uznaja go za topowego bramkarza...

Ransford Osei
Z tego co pamietam legia go chciala;p ghanczyk... krol strzelcow i najlepszy gracz mistrzostw afryki
mlodzikow ...

Libor Kozak
czech... krol strzelcow ich 2-giej ligi;p wysoki ,dobrze zbudowany ,dynamiczny.

Hernan Perez
paragwajczyk z Libertadu ,gracz cos w stylu boguskiego grajacy za napastnikiem ...bral udzial w mistrz. afryki u-20.

wszyscy maja okolo 22 lat ,niektorzy mniej.

Czarni nie są dobrymi bramkarzami

kubryc 06.06.2009 14:36

A Kameni w Espanyolu? :) Nie jest dobry? ;] A Mandanda z Marsylii? :)

koyoot 06.06.2009 15:00

A "Bambus" z klubu Ekwador nie jest dobrym bramkarzem? Raczke ma jak mlot 20 kilogramowy to wszystko wyjmie...

Matko...

KuLwIk 06.06.2009 17:13

Siboniso Gaxa- w dzisiejszym meczu reprezentacji wyróżniający się zawodnik. Można zabrać na ewentualne testy i sprawdzić. Prawy obrońca, kończy mu się kontrakt.

http://transfermarkt.de/de/spieler/3...xa/profil.html

Wojtas 06.06.2009 17:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koyoot (Post 741266)
Ogolnie rzecz biorac to teraz wyglada to tak ze musimy poszukiwac pilkarzy na kazda pozycje poza lewa obrona i srodkiem pomocy. Lobodzinski ma wielkiego pecha jesli najgorsze scenariusze sie sprawdza to straci caly okres przygotowawczy. Znowu...

Jak juz widac ze Lobo moze "zaskoczyc" to trafia mu sie ten uraz..

Nooo ....niech ktos mi powie czy on nie ma pecha.Jak pilkarz traci oboz przygotowawczy to w juz w rundzie ciezko mu bedzie wejsc w nią..

Duze wyzwania przed panem Bednarzem ...

GERO7 06.06.2009 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KuLwIk (Post 741461)
Siboniso Gaxa- w dzisiejszym meczu reprezentacji wyróżniający się zawodnik. Można zabrać na ewentualne testy i sprawdzić. Prawy obrońca, kończy mu się kontrakt.

http://transfermarkt.de/de/spieler/3...xa/profil.html

Bednarz niech skołuje taka czaszke http://www.polhavnwoodfabrik.com/hou...kull_mount.jpg i leci do Afryki szukac pilkarzy , tam nasza transferowana ziemia obiecana :lol:

koyoot 06.06.2009 17:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Carmelo Anthony (Post 741421)
Warci odnotowania :

Środek obrony - Kamil Glik

Lewoskrzydłowy - Szymon Pawłowski

To nie sa pilkarze warci odnotowania. To sa pilkarze Must Have w naszym klubie.

Tylko_Wisła! 06.06.2009 17:44

Ja bym spróbował ściągnąć Jarosława Lato z Polonii .

Ogryzek 06.06.2009 17:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tylko_Wisła! (Post 741491)
Ja bym spróbował ściągnąć Jarosława Lato z Polonii .

?? Po co?? jednego 30 latka (Zieńczuk) zamienić na drugiego 32 latka (Lato)?? Ciekawy pomysł:D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl