![]() |
Co do koszulki to jak dla mnie wyglada ok. Jeżeli tylko to prawda,że bedzie to wlasnie ten model z kołnierzykiem.
Sam osobiscie oczekiwałem czegoś bardziej oldschoolowego i podobnego do strojów Polski na euro 2012. edit Chodziło mi o koszulki Adidasa dla Polski z okazji euro 2012 ;) jak cos to pozniej wrzuce foto |
Jak będą wyglądać stroje polski na E2012?
|
Ponoć w miejscu gdzie jest sponsor strategiczny ma być nadrukowana "kiełbasa" żeby uszanować gwiżdżących i jedzących kiełbasę na meczu kibiców.
Info telefoniczne |
Wygrałem zaproszenie na prezentację koszulek!! :D
|
Gratulacje
|
Mistel
To kup tą nową z kołnierzem i w niej idź. :D |
w adidasie w bonarce nie maja jeszcze
nie ma co tez wyolbrzymiac "skandalu" z wycieknieciem , takie rzeczy sa normalne , a czasem wrecz inspirowane |
ale za to oldschoolowe dresy sztabu szkoleniowego i medycznego pierwsza klasa :)
|
Po tym jednym zdjęciu które na razie mamy można stwierdzić, że koszulki będą ładne, schludne, przyzwoite. Elegancki kołnierzyk, podobny rzeczywiście do tego z modelu Shalke. Podejrzewam, że jak obejrzycie te koszulki na zawodnikach na zdjęciach z prezentacji, to nie będziecie (co niektórzy) psioczyć, że dziadostwo i chała.
Nie da się jednak ukryć niestety, że są minusy. Cała ta "dedykacja" dla Wisły to drobniutkie wstawki, a spodziewaliśmy się (przynajmniej na początku) czegoś więcej. Do tego brak Białej Gwiazdy (o którą ciągle trzeba walczyć!). Ale to można było przewidzieć i nie ma tutaj jakiegoś strasznego rozczarowania. Więc generalnie koszulki na plus. Patrząc na piżamy Amiki od Pumy i stroje Śląska które bardziej przypominają trykoty siatkarzy bądź piłkarzy ręcznych, czy najtańsze stroje z katalogu od adidasa u innych ekip, to trzeba powiedzieć, że nasi piłkarze będą prezentować się fajnie na naszych krajowych boiskach. Anyway, czekam z niecierpliwością na prezentację. |
Sorry za offtopic, ale tutaj ludzie pewnie będą się lepiej znali (niż w ,,Mam pytanie"). Jaki model strojów ma reprezentacja Polski? Szczególnie chodzi mi o te bluzy treningowe?
|
Wracając do BG, można by tak podczas najbliższych meczów wywiesić flagę "Chcemy Białej Gwiazdy na koszulkach" o ile się zgodzą na wywieszenie jej (by nie bylo jakichś drastycznych kar, jaki miał np Śląsk
|
hehe przecież to już za późno na takie organizacje hehehe
|
Cytat:
Stroje Legii to mistrzostwo?? w jakim aspekcie?? bo jak dla mnie nasze są ładniejsze, dużo ładniejsze( ale z ostatecznom ocenom czekam do prezentacji) Porównywanie TRZECIEJ reprezentacji świata z drużyną która przez ostatnie lata na arenie międzynarodowej nie osiągnęła NIC jest co najmniej niefortunne ( poza tym chyba większość reprezentacji ma stroje dedykowane) |
W ramach ciekawostki dodam że Podbeskidzie Bielsko Biała ma identyczny wzór jak Legia. Bardzo dobrze że my będziemy mieć inny, według mnie dużo lepszy, z klasa
|
Wg Cb te koszulki http://ts.podbeskidzie.pl/images/ban...nalizowana.jpg są takie jak Legii?? :mellow:
co do naszych mi się podobaja chociaz czekam na oficjalna prezentacje. |
Patrz na tą galerie. Na moje oko ten sam wzór tylko inna kolorystyka.
http://warszawa.naszemiasto.pl/artyk...d.html#galeria |
a to zwracam honor. Rzeczywiście to te same modele ::) chociaż dziwne że na stronie głównej pisze że tamte to meczówki : P
|
Chyba nie ten sam, patrzcie jaki mają jakby kołnierzyk (jeden pasek jest trochę dłuższy). Legia czegoś takiego nie miała.
Edit: Sorry, tutaj tylko patrzyłem na stroje Legii. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Będzie jakaś transmisja z prezentacji?
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie podbijam post który Kapcok7 napisał wcześniej będzie transmisja gdzieś z prezentacji strojów i o której dokładnie o 19tej czy po 19tej???
|
|
Nowe koszulki oficjalnie http://youtu.be/1a-JUCdFBbU
Mnie tam sie podobają. Fajne kołnierze, niezłe wzory. |
Ooooo trafłem ;) kołnierzyk :)
|
Z oficjalnej -,,Elementem charakterystycznym nowej koszulki Wisły jest wytłoczony herb na plecach, nadający niepowtarzalny charakter nowych strojów,,- na filmiku nic nie widać .
|
a Manchester United za czasów Beckhama Cantony i Roy Keana nie miał podobnych czerwonych stroi z białym kołnierzykiem ???? i czemu tylko zaprezentowano tylko domowe tj czerwone a gdzie wyjazdowe i trzeci alternatywny????
' |
Nic specjalnego. Jakieś to takie mało foremne, nie leży zbyt dobrze na Czarku. Dziwny materiał jakby pomięty.
ps. A kołnierzyk dramatycznie wyglada kiedy jest zapięty. |
Nie podoba mi się ten kołnierzyk,wizualnie słabe koszulki." Przy jej produkcji wykorzystano najnowsze technologie stosowane przez adidas. Pierwsza z nich to Climacool™ - połączenie materiałów kontrolujących przepływ ciepła i wilgoci. W miejscach w których skóra narażona jest na największe nagrzewanie zastosowano tkaninę 3D fabrics, która umożliwia niezbędną wentylację i zapewnia optymalny przepływ powietrza. Drugą technologią jest Formotion™ - innowacyjny sposób projektowania i szycia odzieży, wspomagający naturalne i specyficzne dla danej dyscypliny sportu ruchy ciała. Gwarantuje swobodę ruchów bez ograniczeń." Chyba je w NASA produkowali...technologia 3D hehehe a na poważnie to dużo lepsze modele robili tutaj ludzie na forum http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/wszystkie_produkty/Oryginalna_koszulka_Adidas_2011_2012_czerwona
|
Przecież nie będą się zapinali pod szyję ... Z luźnym kołnierzem koszulki prezentują się naprawdę fajnie.
|
zapięty kołnierzyk wygląda jak od koszuli do garniaka, albo jak u chłopców z przedszkola.
|
Brzydkie,w żaden sposób nie... absolutnie nie >> dedykowane... zwykłe.
Jak dla mnie obciachowe kołnierzyki, zwisa na Wilku jak sutanna Ze wszystkich modeli adidasa na ten rok - najgorszy model. Tyle ode mnie. Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepsze niż z tej ostatniej edycji, jakoś nie jestem pod specjalnym wrażeniem ale nie jest tak źle.
Interesują mnie stroje rezerwowe. |
Mnie również nieszczególnie przypadł nowy model do gustu, wolę ten z ubiegłęgo sezonu. 2 i 3 kompletu jeszcze nie idziałem ale tez fajerwerków się nie spodziewam.
|
Pytanie do malkontentów, bez napinania się: jak powinna wyglądać wg Was dedykowana koszulka? opiszcie dokładnie, jesli umiecie zróbcie projekt i podzielcie się na forum, tylko nie piszcie że powinna mieć Białą Gwiazdę, bo to truizm.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl