![]() |
nie wiem czym to jest spowodowane, ale mnie dzieje sie tak tylko jesli wchodze z głównej twsd na forum. wtedy właczam na sekunde inna strone i spowrotem na forum i śmiga.
|
Ponoć jara się jakiś hipermarket w Krakowie, aż 17 jednostek sprowadzili do gaszenia, jakieś szczegóły?
|
Cytat:
|
****w*aa co to za hipermakrket??? cerf???
|
Kogucik na Tomexie a dokładnie ten budynek gdzie na jego tyłach sprzedają wersalki fotele i inne meble - NAZWANIE TEGO HIPERMARKETEM POWINNO BYC KARANE
|
"Kogucik" na Tomexie.
|
Na komentarzach na w/w stronce tvn24 ktoś napisał, że chodzi o supermarket spożywczy Kogucik na terenie/obok Tomexu
|
Przy Arce na pewno nie... coś w okolicy Tomexu...
|
Ja od kumpla słyszałem że nie Carrefour tylko taki markecik kogucik się zjarał kolo tomexu
|
A jest tam, taki supermarket rzeczywiście, eh tzn. był. Ten przy Tomexie od strony bloków na os Niepodległości.
edit: koniec rozmywania;) |
Kończąc temat zaznaczę relacje mediów w sensie tvn24: płonie hipermarket w Nowej Hucie - Nowa Huta pokryta gęstym dymem - Zamykajcie okna........................... a płonie bydyneczek ze sklepem spożywczym lodówkami i paroma meblami na tyłach, którego nikt nie nazwałby większym sklepem nie sprowadzając sie do profanacji nazywając to superhipermarketem. Śmiech na sali w wykonaniu mediów :) Byle sexshopu obok nie zjarało i będzie git.
|
no budyneczek ze sklepem spożywczym nie do końca bo się zaczął jarać agd i ogień już dochodzi do kolejnego budynku. U mnie w Czyżynach jak wyjdzie się na balkon to jebie strasznie.
|
Gdzie w okolicy tomexu jest rtv agd?
|
Cytat:
PS. ja mieszkam koło placu Centralnego i w przeciwieństwie do Ciebie mam morska bryzę za oknem........ |
bo wiatr wieje w moją stronę, widać na jednym zdjęciu które jest na stronie tvn24 że dym leci w strone czyżyn
|
o co chodzi z tymi listami które wysyłają jak się z neta pobierze film ?
|
Cytat:
|
podbijam pytanie, jak połączyć laptopa z telewizorem LCD żeby filmy można było oglądać?
|
http://wisla.krakow.pl/art.php?news_id=1852
potrzebuje sobie sciagnac ktorąś tapetkę. kurde ale jak to zrobic z telefonu w UK siec O2? |
Cytat:
|
Cytat:
d-sub, hdmi, s-video, dvi? |
Cytat:
najlepiej zrób tak jak napisał coglin zobacz jakimi wejściami dysponujesz w lapku i jakimi w tv i kombinuj z kablami lub jakimiś przejscioweczkami |
Jest tutaj ktoś ze znajomością języka Słowackiego??
Jeśli tak to prosze o kontakt bo muszę przetłumaczyć 10małych zdań. Dzięki |
co do tych wyjsc, to moze nie miec s-video.
np. ja mam hdmi i d-sub. ale jak ma tv LCD to napewno podlaczy. |
Witam;
Mam problem z komputerem z zaistalowanym systemem Vista. Wczoraj wszystko w porządku działało natomiast dziś jak uruchamiam go, to nie dość ze trwa to z kilka minut to jeszcze otwiera sie tak jakby w połowie. pojawia sie m.in komunikat "nie można uruchomić modułu Windows Socket" i jak sprawdzałem w menadzerze urządzen tak z połowa pozycji w zakładce "usługi" ma status "Zatrzymane" Może ktoś w tej sprawie coś poradzić, ewelntualnie spotkał sie z czym podobnym ? |
Takie dwa pytania mam co do Orange, a konkretniej co do POPa.
Czy jest jakaś promocja (oferta) dzięki której będę miał tańsze smsy do innych sieci? Coś takiego jak smsy po groszu do orange? Czy jest takie coś jak TakTakFon, czyli mogę wymienić sobie telefon za "grosze" nie tracąc numeru, nie przechodząc na abonament itp.? |
Cytat:
|
Czy jest mozliwosc kupienia jeszcze u Wiślaków Koszulki z Logo Orange i czy jest możliwosć zrobienia nadruku takiego jak mieli piłkarze w tamtym sezonie ? Są już do kupienia koszulki z Logiem Salwator jak tak to gdzie taka dostanę ?
|
O której Wisłoka Dębica gra w środę z Karpatami ?
|
co zrobic, jesli gdz klikam Y wyskakuje Z i na odwrot, cos trza bylo kliknac ino nie pamietam co
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl