![]() |
Mam pytanie, może ktoś wie
Czy po roku coś się wyjaśniło w kwestii Kokoszki? Czy Empoli przelało jakieś pieniądze do Wisły za "zdrajce" czy też dalej nic nie wiadomo? |
Jak to 'nic nie wiadomo'? Skoro gra to raczej wszystko jest w porządku, kasa (jeśli się jakaś należała) została przelana, w przeciwnym razie nie dostałby od UEFA pozwolenia na grę.
|
http://sport.interia.pl/raport/wisla...witnie,1327249
bardzo fajny pomysł naszych bylych zawodnikow :) i fajnie ze ktos z TS Wisła sie pojawił :) teraz tylko czekać na rozwój tych mlodych zawodnikow |
Dziwi obecność.. Kokoszki. To nie jest wzór do naśladowania dla przyszłych Wiślaków.
|
Cytat:
|
No niby nie, ale on coś przynajmniej osiągnął i uciekając Wisła troche na nim zarobiła, a nie jakieś Prawo Webstera. Nie, zebym cenił i pochwalał Franka, ale Kokoszka zachował sie o wiele gorzej
Cytat:
|
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jop: Mąż chce mnie zgnoić! Fakt Faktem, ale ... Swoją drogą Mariusz był parę dni temu na Wiśle. |
Szacunek dla Frankowskiego, że inwestuje swoje pieniądze w szkolenie dzieciaków. Franek to jest wzór do naśladowania, zarówno jako piłkarz jak i człowiek. Dlatego niektóre komentarze są nie na miejscu...
|
Cytat:
|
Cytat:
Proponuję nie zaczynać kolejnej przepychanki, a ty michel przyjmij wreszcie do wiadomości, że nie możesz nikomu narzucać swojej opinii. |
Weż przeczytaj dokładnie ostatnie posty i zobaczysz kto wywołuje te przepychanki.
Ja tylko wyraziłem swoją opinię na temat AP21. A sugerowanie, że Franek nie jest wzorem dla tych dzieci, albo porównywanie go do Kokoszki nie jest narzucaniem swojej opinii? |
Cytat:
Uaktywniasz się za każdym razem, gdy pojawia się ktoś kto ma pretensje do Frankowskiego i zaczynasz przepychanki. Zrozum wreszcie, że ten podział istnieje od dawna, są tego przyczyny i próbując narzucać swoją opinię tylko niepotrzebnie wszczynasz awanturę. Frankowski nie jest świętą krową, można go nie lubić, można też mieć do niego pretensje. Ja mam. Wiele innych osób też. Przyjmij to wreszcie do wiadomości. Dla mnie EOT. |
a Ty zrozum wreszcie, że to nie ja wywołuje te spięcia. Nie bawi mnie kolejne zaczynanie tego tematu. Ale to nie ja go zaczynam!! Każdy mój post jest napiętnowany. Ja tylko napisałem, że Franek robi dobrą robotę otwierając tą szkółkę i takie wyśmiewanie się z niego jest nie na miejscu.
|
Cytat:
Jak nazwiesz postawienie Kokoszki obok ludzi rzeczywiście z Wisłą związanych? Nie wystawił siebie i całej tej swojej szkółki na pośmiewisko w ten sposób? Dla mnie tak - to jest jawna kpina. Rozumiem, że dla Ciebie nie ma w tym niczego zdrożnego. Najlepiej skończmy w tym miejscu, ponieważ podchodzimy do tematu z zupełnie odmiennych stron. Nie zgodzimy się, ponieważ wyznajemy inne systemy wartości. Powtarzam - naucz się z tym żyć. Być może gdybyś potrafił szanować poglądy innych, nie czułbyś się teraz "napiętnowany". |
Nie wiem co tam Kokoszka robił, ale dla mnie ten człowiek jest judaszem i zdrajcą. I zgadzam się, źe to jest kpina (chociaż nie wiem w jakim charakterze tam się znalazł...)
Ale chyba Ty nie szanujesz poglądów innych osób, skoro zaczynasz mnie atakować. I jeszcze jedno. Franek nie jest jedynym założycielem tej szkółki więc nie pisz, że wystawił siebie i całą szkółkę na pośmiewisko... |
Cytat:
Może to miał być przykład do naśladowania? Cytat:
Cytat:
|
Przynajmniej nie słyszałem żeby Kokoszka angażował się w rozkręcenie tej szkółki dlatego jestem Ciekawy dlaczego jemu przypadła ta zaszczytna co bądź rola. Myślę że w Krk znalazłoby się kilku innych aktywnych piłkarzy, którzy zgodzili by się to zrobić.
Każdy ma prawo do oceny, ale może róbcie to na pw, bo każdy zna już wasze zdanie. Tematy Kokoszki i Frankowskiego były roztrząsane wiele razy, ale nie porównujcie Frankowskiego i Kokoszki różne to są levele. |
Cytat:
A co do innych to widziałam listę zaprosoznych gości i było ich spooooro, ale nie pojawili się jakoś ... Sama też uważam, że pomysł z Kokoszką nie jest specjalnie trafiony (od razu jak przyjechałam i prawie na niego wpadłam, to tak to podsumowaliśmy z innymi), ale nie róbmy znów tragedii. Myśle, że w całej sprawe bardziej warte uwagii jest sama inicjatywa. Osobiście dodam, że jestem pod dużym wrażeniem tego jak z dzieciakami "radzi sobie" Szymek. Ma napadę dryg do tego, widać fajny kontakt z dzieciakami. Myślę, że będzie super trenerem :) EDIT: Śiuśmajtek, obecni Wiślacy o tej samej gdzinie mieli trening -> to tak jakby ktoś już miał płakać, że "gwiazdy nie przyszły". |
Cytat:
Z tego, co rodzicom było mówione to na wręczanie legitymacji zaproszeni byli obecni piłkarze Wisły - słyszałem o Brożku, Sobolu... Dlatego też się zdziwiłem widząc Kokosa :) |
a ja troche z innej beczki, jak było zakończenie sezonu i Zieńczukowi dawali obraz z jego zdjęciem to jak widziałem jak sie wzruszył i jak mu było żal odchodzić z Wisełki to aż mi się serce ścisneło, strasznie mi go było szkoda, taki normalny facet który serce włożył w ten klub. Widać że czekał do końca ze może przedłużą z nim kontrakt.
|
Tak przy okazji zapytam. Czy ta szkółka jest jakoś powiązana w Wisłą? Tzn czy młodzi będą trafiać w pierwszeństwie do Wisły czy wszytko kończy się tylko na tym że prowadzą ją byli zawodnicy Wisły?
|
Nie moge tego przebolec jak mogli zaprosic te gnide Kokoszke, poza tym naprawde bardzo fajna sprawa i mowcie sobie co chcecie ale szacuneczek dla Franka, Szymka i wszystkich ktorzy sie w to angazuja
|
Cytat:
Na treningach jest sporo nawiązań do Wisły, trenerzy ciągle wspominają o Wiśle, myślę, że byliby zadowoleni gdyby któryś z wychowanków za parę lat trafił do pierwszej drużyny Wisły. Zresztą, coś się z tymi dzieciakami musi stać, bo szkółka ma docelowo szkolić do 18-stego roku życia. Po tej granicy gdzieś muszą trafić, jeśli się zdecydują na zawodowstwo... |
http://eska.pl/index.php?page=8&ph_n...w&cmn_id=39764 Żuraw coraz młodsze:D
|
Dziwne jak jedna osoba może zmienić odbieranie pewnych rzeczy. Z tą szkółką byłem mega na tak, dla mnie fajna inicjatywa, zapowiada się to profesjonalnie i zapraszają kokoszkę. No ****a mać czy wy myślicie? Ja wiem że Konieczny go mega bronił w zeszłym roku jak s.......ił do Włoch nawet pod artykułami się wpisywał. Ale bez jaj. To tak jakby Barcelona zaprosiła Figo do swojej szkółki. Szkoda słów, żygać się chcę...
|
http://www.youtube.com/watch?v=41pwlroEu5k
bardzo ciekawy komentarz p.Fedorowicza na końcu:) Oczywiście w formie żartu. |
Mistrzostwo zdobyliśmy dzięki niesamowitemy zaangażowaniu do końca Sobola, Brożkow, Małeckiego, Głowy,Baszcza, Zenia i spóły...oraz nas ABG...
Franek jakby z nami miał okazje to tez brame z pięty by strzelił...i by było po Mistrzostwie... edit:Panowie, ja się spinam? ;) nawet nie wiecie jakim ja spokojnym człowiekiem jestem :) Otóż to Ogryzek, właśnie mówię, że to jest Franka praca, strzelanie goli, dlatego strzelił Legii bramke...a nie dlatego zeby Wiśle pomóc :) ps: żeby nie było, nie jestem ani Frankofanatykiem, ani przeciwnikiem :) |
Cytat:
Zieńczuk gdyby grał w Lechii strzelał by dla niej i w cale nie musielibyśmy wygrać w Gdańsku. Chyba to jest normalne, nie uważasz? |
Proud - nie spinaj sie tak chlopie. Przeciez to zart/ kurtuazja / whatever
|
Cytat:
a poza tym nie będę ździwiony jak za parę lat się okaże, że "dzięki" tej szkółce prawie wychowanków nie mamy, bo lepiej trenować u Franka, Szymka itp niż u nas w TSie... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl