![]() |
Może zajęli by się w końcu cieknącym/kapiącym od kilku lat dachem, który pasowałoby podoszczelniać.
Wie ktoś co z tymi nieszczęsnymi daszkami? |
Lepiej niech pomalują beton albo zakryją jakimiś bandami, bo było to już mówione od dawna i nic się nie zmieniło w tej kwestii.
|
@up
Święta racja. Ten stadion ma kilka lat a gdyby nie oświetlenia to już przypominałby Szkieletora |
Panowie..."niech zrobią", "przydałoby się". Fajnie, tylko co my jako kibice robimy ? Nawet większości z nas nie chciało się kliknąć w budżecie za Muzeum Wisły, więc wstyd żale wylewać. Zacznijmy wymagać od siebie...
|
To znaczy co?
Sam mam wziąć dekarski, wyjść na dach i go podoszczelniać? Poza tym jak głosowałem w budżecie i za pierwszym i za drugim razem oraz namówiłem kilka innych osób do tego, to mogę wymagać od miasta remontu na stadionie? |
Czy to było personalnie do Ciebie ? Dużo osób pisze w tym czy innych tematach na zasadzie "nam się należy" Czy to ulepszony stadion, czy to transfer zawodnika etc. Tylko ile my dajemy od siebie dla Wisły ? Sam z przyjemnością odśnieżałem murawę przed Lazio. Ale u nas zrobił się trend na wymaganie i niewielkie dawanie od siebie. Kupiłem bilet więc "mi się należy". Wisła to nie Multikino i relacje klient-usługodawca. Wisła to coś więcej. Część naszego życia. Dla niektórych bardzo ważna. Więc nie tylko narzekajmy ale czasem ruszmy d...py, gdy trzeba.
|
@siara- nie rozumiem co masz na myśli, gdzie mam ruszyć dupę? Jedynie jak teraz mogę pomóc Wiśle to kupić karnet albo kupować bilety i namawiać znajomych na wspólne wyjście oraz kupno gadżetów z Wiślackiego Świata.
|
Cytat:
|
Tłumaczę jeszcze raz NIE TYLKO narzekajmy - ale jak jest szansa - pokażmy siłę. Budżet obywatelski to nasza sromotna porażka. Gdyby czerwony Jacuś zobaczył w tymże głosowaniu, że jest w nas siła - może inaczej traktowałby stadion, Wisłę, nas. A my daliśmy ciała ( ci którym nie chciało się nawet kliknąć za naszym projektem ).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...cje_21178.html - Fajnie że coś się dzieje w tym temacie.
|
Cytat:
|
P. Prezes zapowiadała ostatnio że będzie również nowy sklep klubowy. Mam nadzieję, że na stadionie....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Raczej nie. Wcześniej Damian Dukat też wspominał o nowym sklepie, prawdopodobnie na stadionie jeśli miasto niczego nie odwali. Dość dawno o tym wspominał, jakieś 3-4 miesiące temu.
|
Czy orientuje się ktoś dlaczego na trybunie C jest tyle powyrywanych krzesełek? W turbokozaku to było widać doskonale. Dlaczego krzesełka( te skórzane) na trybunie A i H nie zostały wymienione? One tak masakrycznie wyglądają, że aż strach patrzeć. I czemu betony wciąż nie zostały zasłonięte przez reklamy???
|
Na C jest multum debili kopiących w krzesełka i później widać efekty. Mnie bardziej zastanawia co z tymi daszkami, ile już czasu mija od ich ściągnięcia ?
|
|
na SB było dziś wrzucane to możesz tam poszukać :D
|
Ile nas stadion ma tak naprawde pojemności?
Ktoś to w ogóle wie? Pytam bo drugi raz sprzedaliśmy wszystkie bilety o jest rozkmina z rekordem frekwencji. Nie wiem o co chodzi. Powiększyła się ilość miejsc czy jak? |
Cytat:
|
33 130 - wszytkich licząc media, sky boxy i VIP?
|
Cytat:
|
Na twitterze DD napisał,że szykuje się rekord frekwencji. Zapewne sprzedali już więcej biletów na vip silver i gold + skyboxy niż 4 lata temu ;)
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Dziś to ponad 4,9 mln zł, do tego pół miliona odsetek. Nie oznacza to oczywiście, że klub nie płaci, ale czynsz w wysokości 3 mln zł rocznie to dla Wisły wiele, nawet biorąc pod uwagę wysoką średnią widownię w tej rundzie, na poziomie 15,8 tys. osób. Umowa wygaśnie w połowie przyszłego roku, dlatego „Biała Gwiazda” liczy na korzystniejsze warunki, by wyjść z impasu. |
Wiadomo kiedy ZIS naprawi dach na wszystkich trybunach? Na meczu z Górnikiem siedziałem na H22 i widziałem, że na wszystkich trybunach krzesełka w najniższych rzędach były zasypane śniegiem. W deszczową pogodę kibicom, którzy zasiadają na takich miejscach pewnie pada na głowę...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl