![]() |
Cytat:
|
Zna ktoś jakiś dobry serwis pogodowy? Z tego co widzę, to na każdym jest inna prognoza...
|
Cytat:
|
O właśnie , jak ktoś coś ma to proszę podać , ja na interi sprawdzam i dość taka ale jednak nie ufam im do końca
EDIT : Dzięki ;) |
jak wygląda sytuacja kibicowska na os. Mistrzejowice Nowe? kogo wiecej?
|
Cytat:
|
Parę lat temu czytałem na jakiejś stronie komiksy, były właściwie wszystkie (chyba w pdf). Strony wygooglować nie mogę. Kojarzy ktoś stronę?
|
Cytat:
Korzystałem (mniej lub bardziej świadomie) z darmowego serwisu opendns.com, który udostępnia ciekawą funkcjonalność filtrowania żądań odpytywania o adres ip. Betsson należy do kategorii gambling i widocznie filtrowanie obejmuje też tę kategorię. Zmieniłem poprostu adresy DNS na domyslne google. |
Cytat:
Sporo osob wylacza telefony bo to faktycznie moze zaklocac komunikacje, zwlaszcza przy starcie i ladowaniu, poniewaz jeszcze jeszcze zasieg.. Ale wyzej tez moze.. Idiotyzm, tak trudno wylaczyc tel? A nawet jesli to zmienic go w airplane mode zeby nie szukal sygnalu? |
^ Kompromitacja to koledze chodziło raczej klaskanie które nazwał kompromitacją a nie wyłączanie telefonu :)
chyba, że źle zrozumiałem to sorry. :) |
Cytat:
|
Cytat:
A co do telefonu - ja nie wyłączam, ale po wejściu na pokład zawsze jest szybki sms, że jestem już na pokładzie i zaraz odlot i od razu po tym telefon przełączam w tryb "samolot" (sms po to, żeby było wiadomo o której mniej więcej będę na lotnisku, żeby ktoś po mnie wyjechał). W powietrzu zasięgu nie złapiesz, a podczas startu mając włączony telefon możesz powodować zakłócenia. |
Cytat:
|
Nie mogę znaleźć tematu o komórkach, więc piszę tutaj.
Ostatnio się coś porobiło z moją baterią w SE Yari i muszę kupić nową (szybko się rozładowuje, a nigdy tak nie miała). I tu pytanie czy ta bateria (poniżej link) wydaje się być w porządku? http://allegro.pl/bateria-sony-erics...530137202.html Odp jak najszybciej można, może być na priv. :) EDIT: Wielkie dzięki *mic*. |
Cytat:
|
Oglądał ktoś może Cracovię?
Zaczęli jakoś wyjątkowo dobrze grać? Ten trener zdziałał z nimi jakieś cuda w przerwie zimowej, bo na wiosnę gromadzą punkty jak szaleni. Plus z innej beczki - w którym sezonie Groclin miał podobną sytuację do obecnej Cracovii i kto był wówczas jego trenerem (Chyba B. Kaczmarek, ale nie jestem pewien) - tj. jesień skończył jako ostatnia drużyna ligi, był pewniakiem do spadku, a na wiosnę z mało kim tracił punkty. |
Tani fryzjer blisko ulicy Bronowickiej ? Bo przyznam, że 17złociszy i to na promocji mnie nie rajcuje.
U mnie wiosce to Pan Kazio za 5 wszystkich golił ale może za 12 coś znajdę ? |
Cytat:
|
Będzie transmisja gali na necie?
|
Cytat:
chodzi ci o całą galę ? czy tylko o walkę Adamka ? |
Głównie o walkę Adamka :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://www.astv.aaf.pl/viewpage.php?page_id=1 |
Cytat:
|
Cytat:
na telegazecie pisze że o 3 się zaczyna a walka może być tak o 4 |
Cytat:
|
Cytat:
Niestety obawiam się, ze klaskanie to nasza typowo Polska, dziwna forma wyrażenia jakiegoś podziwu za lądowanie. Zapominamy, że taki pilot lądował już setki jeśli nie więcej razy. To tak jakby nam ktoś bił brawo po przyjściu do pracy i po wyjściu z niej. Dla nas również byłoby to zapewne żałosne.. Ciekawe dlaczego nie klaszczemy w tramwaju czy pociągu? To tak jak z wąsami. Widzisz na ulicy w UK jakiegoś Janusza z wąsem, to zgadnij z jakiego jest kraju? |
Cytat:
|
znacie jakies fajne puby w Krakowie?
chodzi mi o to ,żeby to nie byla jakas mordownia. |
Poszukuje części do mojego oczka w głowie (malucha), którego staram się zrobić na picuś glancuś. Wiele rzeczy i rarytasów znajduje się na szrotach i moje pytanie brzmi - czy znacie jakieś większe szroty w Krakowie i okolicach(do 50km)? Interesuje mnie każda lokalizacja, ponieważ to już nie te lata, że na szrotach głównym autem jest maluch.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl