![]() |
Cytat:
Aż tak źle nie jest. Na pewno dostalibysmy od takich jak: Liverpool, Juventus, Manchester City, Aston Villa...o może Porto...Z resztą drużyn można śmiało o awans zagrać, ale właśnie trzeba ten zespół trzeba trochę wzmocnić.... Nie wiecie co piszecie... "... troche wzmocnic..."- ewentualnie z Bialorusia, Izraelem, moze Odense i Rumunami mozna powalczyc reszta tj. niestety przepasc... |
Minął miesiąc z ogonkiem od zakończenia rozgrywek naszej buraczanej ligi ale widzę że to wystarczyło niektórym żeby odfrunąć od rzeczywistości.
Otóż moim zdaniem ani Wisła ani żaden polski zespół na tą chwilę nie jest w stanie zrobić faworytowi tego, co Levadia zrobiła nam. Bo w to trzeba przede wszystkim wierzyć, a po drugie mieć motywację. A po co polski ligowiec ma się kopać jak mu zapłacą 300 tys euro za sezon ligowej młócki? 5 zespołów poza zasięgiem? rozumiem że Liverpool, Porto, CSKA, Juventus, Manchester City a z resztą będziemy toczyć wyrównane boje?? Nie chodzi mi o to, żeby się przed nimi położyć ale patrzmy realnie co potrafią nasze grajki i jakie mają do tego podejście |
5 zespołow? Hahahah :lol: Dawno sie tak nie uśmiałem
Jesteś Hardcorem!!! :D Z 5 z tej listy to my mozemy liczyc na jakis fart, ze uda nam sie awansować, reszta to na to chwile inna planeta, co ja mowie... inna galaktyka. Cytat:
|
Realnie? Realnie patrzac to jest to sport, i jesli nasi pilkarze wyjda na boisko z gaciami pelnymi i nogami z waty to nic nie wygramy NIGDY. Nie, nie beda nam potrzebne wzmocnienia jesli w dwoch meczach dajmy na to np. z Steaua Bukareszt Wislacy zagraja na 110% swoich mozliwosci.
Oczywiscie, Wisla ani zaden polski klub nie jest w stanie zrobic tego lepszym klubom, co zrobila nam Lewadia. Jasssne. Wierze w ten zespol i tych chlopakow ze pokaza na co ich stac. Owszem nasi pilkarze sa slabsi od wielu pilkarzy w klubach w 4 rundzie el. LE. Jest to fakt niezaprzeczalny, ale moga rownie duza niespodzianke sprawic tak jak Lewadia zrobila w zeszlym roku z nami. Jak mowilem nie maja nic do stracenia, za to zyskac moga bardzo duzo. |
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23442
Pozostaje więc chyba tylko kwestia uzgodnienia kontraktu z Holendrem. Na środku pomocy byłaby przyzwoita konkurencja, jeszcze Jirsak, Garguła, Mączyński. |
Kompletnie niepoprawny optymista z Ciebie koyoocie;) ale to w sumie dobrze.
Ja naliczyłem 21 drużyn które nam sklepią dupę aż będzie puchła;) a z 8 możemy spokojnie powalczyć - zakładając że tam dojdziemy co jest wielce ryzykownym założeniem |
Cytat:
Chłopak wydaje się być przyzwyczajony do zachodnich pensji. Wątpię żeby zgodził się na jakieś "marne" max 200 tys euro. Żeby czasem sprawa się nie zakończyła jak niegdyś z testowanym Felixem Dja Ettienem.. Zobaczymy też dziś co nasi trenerzy postanowią zrobić z Etamane. |
Cytat:
zobaczymy co bedzie z leniwego murzynka ale myslem nad tym bede dopiero po podpisaniu kontraktu |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przy okazji, Sobolewski został nowym kapitanem. Moim zdaniem bardzo dobry wybór. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wym_kapitanem/ |
Cytat:
|
Cytat:
Ale w okresie testów w Wiśle sztab uznał że jego umiejętności są odpowiednie na Wisłę. Z tego co pamiętam ( podawały media ) to Wisła nie była w stanie sprostać jego wymaganiom finansowym. BTW: Nie może znaleźć bo może też miał licznik przekręcony? I zamiast niby to 31 lat, ma tak naprawdę teraz ze 40 wiosen. Zapytam tak z ciekawości.. sprawdzałeś tego Felixa? :) |
Cytat:
Nie wymyślajcie coraz to bardziej idiotycznych tłumaczeń dla naszej sytuacji kadrowej i bezradności zarządu w pozyskaniu na czas kolejnych potrzebnych zawodników. |
Cytat:
Np. wpadka z Levadią jest tego doskonałą ilustracją. |
Wszystko wskazuje na to, ze do meczu z Szwale przstapimy bez zmian w kadrze.
Wiec. Mamy nowego bramkarza, jego umiejetnosci sa dla nas zagadka, ale to nie jest jakis wielki problem. W obronie mamy Singlara, ktory wraca po kontuzji (forma? zagadka!) I mlodego slowaka, ktory jest kolejna ZAGADKA! NA stoperze namy Clebera, ktory przegrywal rywalizacje o miejsce w tamtym sezonie z Jopem, wiec juz to budzi u mnie podejzenia co do jego formy. ZAGADKA! Oraz kolejna ZAGADKE Gordona - nasz nowy nabytek. Stopien zgrania naszej obrony, mozna oszacowac na zero, jak bedzie im sie ukladala wspolpraca na boisku? ZAGADKA. Ofensywa w tamtym sezonie napewno nie byla naszym mocnym punktem, wymeczone zwyciestwa po 1-0 nie napawaja optymizmem. Do tej formacji doszli Zuraw, ktorego forma to? Zagadka i Garguła ktory sam mowi, ze jest przygotowany dopiero na 60 minut, i jest po rocznej rchabilitacji...jak mu pojdzie? ZAGADKA. Miejmy nadzieje, ze Szwale jest naprawde tak slabe jak to przedstawiaja media...bo na co stac Wiselke na tym etapie to chyba sam Kacper nie wie. |
arti coś nielogicznie napisałeś.
Wpadka z Lewadią jest bardzo trafnym argumentem za tezą, że pewność siebie i zaangażowanie czasem daje więcej niż lepsze wytrenowanie, sprawność, koordynacja. |
Cytat:
|
Cytat:
A wracając to testowanego Etame, to całkiem możliwe, że ma on podwójnie przekręcony licznik. Z dokumentu, który znajduje się na stronie stronie Ministerstwa Edukacji Kamerunu wynika że Paole Etame urodził się w 1981 roku: http://www.minesup.gov.cm/Ministere/...-liste-uy2.pdf Tak więc przed mistrzostwami plażówki przekręcił na 1985, a później na 1990. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
i tak robic z kazdym komu w głowie sie pier**li |
Cytat:
|
A co nas obchodzi kwota od transferu? Przecież jak ma być za te 500 tys ojro to mu klub poprzedni odpala te 40%? czy się mylę, nie wiem nie jestem managerem to się nie znam, ale według mnie tak to wygląda.
|
Cytat:
Moim zdaniem w tym dwumeczu jedyne co było po naszej stronie to przesadna pewność siebie. Levadia była lepsza i nasza pewność siebie g.wno w tym przypadku dała, a nawet była strzałem w kolano. |
Cytat:
|
Czyli 500 tys. dla klubu, 200 tysięcy dla menadżera, w sumie 700 tysięcy ojro za transfer...
EDIT: Oczywiście, jak jego rodzina nie będzie chciała odpowiedniego %-tu... |
Cytat:
Cytat:
Boze spraw zeby sie dogadali z Milinkoviciem... |
pawelo84 Mówiłem, że się nie znam czyli co chcą 200 tys więcej? pfff...Oj może nie chce, tylko myśli,że Wisełka da więcej :P
|
Cytat:
Przepraszam Zbymak, ale ktoś to musiał w końcu napisać. |
Cytat:
Jak niektorzy, twierdza na tym forum z uporem maniaka, ze taka druzyne jak Szawle to nawet z tak eksperymentalna kadra pojedziemy, bo... przeciez tojest wkoncu Wisla Krakow...chcialem pokazac, ze na dzien dzisiejszy trzeba bardzo ostroznie uzywac slowa SŁABY w stosunku do naszego rywala, bo do konca nie wiemy jak slabi jestesmy sami. A to zweryfikuje czas, i rywalizacja na boisku. |
Cytat:
|
Mówiłem od razu, że ten murzyn nie wygląda mi na dwudziestoletniego chłopaszka, to się pewien forumowicz wielce obruszył, że podważam wiarygodność i profesjonalizm w klubie. Bobo Kaczmarek już dawno mówił jak ich wiek sprawdzać to się ludzie śmiali, a to szczera prawda. Jak koniowi... :lol:
|
Cytat:
Zgodzi się, to zaczynamy testy, nie zgodzi się, niech nie zawraca gitary. Jasno, prosto i przejrzyście. |
Markusie, jezeli wiesz ze temat Milinkovicia calkowicie upadl to prosze, powiedz wprost. Nie dogaduj Zbykamowi bo to naprawde niczemu nie sluzy. Trudno zeby Wisla - jezeli to jest prawda - oferowala malo znanemu Serbowi 450 tys. euro rocznego kontraktu. Tutaj potrzebne sa negocjacje i nie dziwie sie ze zarzad probuje negocjowac. A odnosnie kupowania graczy, czy uwazasz ze Jirsak jest wart 700 tys. euro? A zobacz ilu (swietnych) pilkarzy przyszlo do nas na darmo - Sobolewski, Gargula, Marcelo, Blaszczykowski itd. Ja bede ocenial kadre Wisly na pierwszy mecz ligowy. Do tego czasu zalecam CIERPLIWOSC.
|
Cytat:
Mam nadzieje, że jakimś cudem uda się go ściągnąć ale z dnia na dzień mój optymizm maleje. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl