![]() |
fingers crossed Marko !!!!
|
Mam nadzieję, że jakiś transparent pokażemy ze słowami otuchy dla Marka. Nie wygląda to dobrze ale na szczęście nie jest to jeszcze ostatecznie potwierdzone...
|
Cytat:
Masakra. Transparent obowiązkowo. |
Cytat:
|
Cytat:
Trzymaj się Marco. |
Panowie jak dla mnie to wygląda tak.
Marco przechodzi grype. Po grypie nagle pojawiają się kłopoty z sercem które mogly zostać spowodowane osłabianiem organizmu Marco co w tym przypadku może tlumaczyc te podejzrenia o białaczce... Tragedia jak prawda... |
Cytat:
Wywnioskowalem to z gdzieś z zapisanych słów Smudy: "(...)mam nadzieję, że wcześniejsze diagnozy się nie potwierdzą." U mnie też podejrzewano białaczkę, wiem doskonale co człowiek czuje w takiej chwili. Życzę Ci Marco byś miał tyle samo szczęścia. 63,5: Mi się niestety wydaje co innego. Wygląda na to, że miał już robione pierwsze badania. Rozmaz krwi itp.. Jeśli tak to raczej niestety ciężko o nadzieję, choć sama choroba to nie wyrok. Objawy często występują po grypie. Bóle stawów, zasinienia skóry po dotyku, powiększone węzły chłonne. |
Kogoś kto się orientuje w przepisach wypadałoby spytać, czy Stilić to może grać.
W 2012 roku po fecie w Poznaniu zawiesili go na sześć meczów ligowych i latem odszedł do Lwowa. Teraz wraca do naszej ligi, ale co się stało z tamtą karą? W związku z odejściem z polskiej ligi została naturalnie "skasowana"? Nie odbębnił kary bo zmienił klub na zagraniczny... |
A czy nie odpokutował tego właśnie na Ukrainie ?
|
Ktoś tu już chyba pisał, że Stilic swoje "odsiedział" po przeniesieniu za wschodnią granicę.
Tutaj ze strony bulgarska.pl (tak na potwierdzenie): "Tymczasem Najwyższa Komisja Odwoławcza PZPN zmniejszyła Semirowi Stiliciowi karę za wulgarne przyśpiewki pod adresem Legii Warszawa. Zamiast sześciu meczów dyskwalifikacji Stilić będzie pauzował w czterech spotkaniach". EDIT Ok, to, co wkleiłem, niewiele wyjaśnia, ale napisane zostało w kontekście występów zawodnika w nowym klubie. Poza tym - Jovanovic był w takiej samej sytuacji, przychodząc do Krakowa. |
Cytat:
|
Wywiad ze Stilicem
http://www.weszlo.com/news/18580-Sem..._bylem_mlodszy |
Cytat:
|
Cytat:
|
@darean: heh, czemu się dziwisz. Jeśli czytasz weszlo to musisz wiedzieć kto się za wywiadem kryje i odbierać go z dystansem. Zresztą (prawie) każdy dziennikarz zainteresowany jest sensacją, a nie faktami które nie przyniosą żadnego ciekawego newsa na żółty pasek ;)
|
Po co oni w ogóle udzielają tyle tych wywiadów?
Potem Smuda powie jakieś konkretne rzeczy w PS czy Fakcie i non stop latają do niego z pytaniami bo wiedzą, ze jak go podpuszczą to mogą się ciekawych rzeczy dowiedzieć... |
a ci znowu o tym ełro :D
|
Dzięki Bogu to nie białaczka.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_jovanovicia/ |
Będzie dobrze. Oby jak najszybciej wrócił do zdrowia :)
|
Fantastyczna wiadomosc niech szybko wraca do zdrowia bedzie druzynie bardzo potrzebny
|
Bardzo się ciesze że Marco wraca do zdrowia i że to nie jest tak poważne jak mówili. Niektórzy na tym forum już spisali go na straty - pozdro tofik - jak widać wiślaka nie tak łatwo złamać! Czekam teraz na powrót najpierw na ławkę, a następnie na stopera i w końcu Bunio będzie grał na lewej stronie, bo mimo wszystko Piotrek mnie jeszcze nie przekonuje.
|
Wywiad z Darkiem Dudką w Dzienniku Polskim
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...boku,id,t.html |
Po ostatnich radosnych artykułach DP oraz faktu że przeciwko niemu zostaną podjęte kroki prawne za naruszenie dobrego imienia Klubu - proponuję zaprzestania linkowania artykułów z tego brukowca.
|
Dudka o nowym środku treningowym: "Ośrodek jest bardzo profesjonalny, jest spokój, cisza. Nic tylko pracować. Jeśli miałbym porównywać ten nasz ośrodek, do tych w których trenowałem na zachodzie Europy, to tylko Birmingham City miało lepszy. Te w Auxerre i Walencji są gorsze od ośrodka Wisły."
No proszę a jeszcze niedawno jeden z portali starał się usilnie zdyskredytować to co zostało wybudowane w Myślenicach... |
Cytat:
|
@shaggy
no popatrz a w dzisiejszym przeglądzie prasy na wszedło napisali jawnie, że nie będą przytaczac cytatów z wywiadu z Dudką. @Gwiaździsty Dlatego ja np nie kupuję prawie w ogóle prasy chyba, że Odkrywcę czy Poszukiwaczy reszta to tylko przegląd w necie. |
Super, że ze zdrowiem Marko to nic poważnego. Teraz będzie miał jeszcze większą motywację do szybkiego powrotu na boisko, bo takie historie mocno stawiają do pionu. Liczę, że będzie gotowy na rozgrywki grupowe.
A co do Dudki, jak dla mnie na razie wielka zagadka, 2 lata bez poważnego grania. Mam tylko nadzieję, że nie będzie mu się już robiło ciemno przed oczami. |
Głowacki odmówił powrotu do kadry
http://www.polskieradio.pl/43/265/Ar...wroci-do-kadry |
https://www.youtube.com/watch?v=DwZkkxQo66I
Brożek i Chrapek w Turbokozaku. "Bez szału" bym powiedział ;) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl