![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Postawię browara na meczu z Jagą osobie która pożyczy mi na piątek rano książkę do angielskiego FILE Pomarańczową. Gość mmnie już 2 razy wyrzucił za brak, a do pensji (15.04) daleko ;) |
Jak najszybciej dostac sie z Krynicy do Krakowa?? PKS,PKP??Kursują busy z Krynicy do KRK??
|
Mam pytanie choc nie wiem czy nie było, mianowicie można gdzieś kupic te czerwone polary adidas co maja piłkarze Wisły? z góry dzięki za odpowiedz.
|
Wie ktoś może jak dokładnie nazywa się model tych butów i ewentualnie gdzie w Krakowie można je dostać ?
http://www........./gallery/others/825/IMG_4821.JPG |
Cytat:
Link z zakazanej strony, wiadomo co wpisać :) |
Cytat:
Nie mogę znaleźć w tej kombinacji kolorów, jedynie zielony i czerwony. |
Cytat:
|
Na sektorze D (ten dalszy narożnik od młyna) prowadzony jest jakiś doping czy raczej piknikowo?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Najpierw musisz wyrobić sobie kartę. Zapiszesz się, potwierdzisz tożsamość i możesz korzystać do woli ze zbiorów. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Brat podpisał umowę z C+. Za 1 zł miesięcznie dali mu kartę do Multiroom. Nie ta stara którą trzeba "ładować" co 6 h, tylko zwykła karta, podobno ona poprostu musi być w pobliżu tamtej głównej.
Pytanie - jaki dekoder spasuje mi do tej karty żebym podłączył na podwójnym konwerterze i wszystko hulało ? Nie musi być koniecznie HD chociaż taki by najbardziej odpowiadał mi. W Cyfrze oferują jakiś HD za 200 zł, wolałbym jakąś dużo tańszą opcję. Pytanie 2 - Czy musi być jakaś większa antena przy dwóch dekoderach na podwójnym konwerterze? Bo Pan w C+ stwierdził że jak mam mały talerz bodjaże 50 cm to mało i muszę mieć taki największy 70 cm. Nie wydaje mi się by to była prawda, śmierdzi mi zwykłą próbą wciśnięcia anteny. Doradźcie. |
Gdzie w Krakowie kupię używany garnitur może coś na Bronowicach ? taki do 150-200zł. Bo na gumtree nie chce mi się jeździć i mierzyć.
|
Cytat:
2. Gówno prawda, mały talerz starcza przy dobrym konwerterze |
Cytat:
W rynku w Dobczycach są normalnie za tyle i całkiem porządne. |
Cytat:
Ja mam czasze 90 cm wysoko na dachu i nie ma żadnych zwisów itp, a przy 60 niestety to było dość nagminne. |
A na tym targu Tandeta to tam same budy wietnamskie czy jakieś sklepy bo patrzyłem na necie to dużo osób tam kupuje.
|
Cytat:
Mam pakiet hd i na małej czaszy działają bez zarzutu. |
Cytat:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1768038.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeżeli na forum jest osoba dobrze obeznana z szlakami w Tatrach, to proszę o kontakt na PRIV.
|
działa wam megavideo?
|
Działa bez zarzutu.
|
Cytat:
Ciągnąc dalej temat anten, dekoderów itd 1. Wątpię by w punkcie C+ powiedzieli mi jakie dekodery ( te starsze ) zadziałają z tą kartą bo chyba wolą żebym u nich kupił dekoder. Mógłby mi ktoś, oprócz w/w modeli przytoczyć jakie jeszcze będą pasować ? 2. Antenę mam przy balkonie, z balkonu do niej dosięgam i śnieg zawsze mogę zgarnąć. Teraz jest podłączony pod nią jeden dekoder HD i działa wszystko bez zarzutu na nim. Więc jak podepnę drugi na podwójnym konwerterze nie powinno być problemu ? Tak myślę że najwyżej na razie mogę podpiąć pod tą antenę wszystko a najwyżej później dokupię antenę i po problemie, prawda ? Dzięki za pomoc. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl