![]() |
Cytat:
|
Ciekawi mnie czy Lechia odda Piastowi punkty za ostatni mecz zeszłego sezonu.
|
Cytat:
Zgadzam sie zupelnie, dla Ruchu to jest mecz prawdy |
Cytat:
|
Zagłębie 1:0 Polonia Bytom :D 78'
No niech wreszcie się podniosą z Jagą i może wreszcie ktoś z tej ekipy: Odra/Cracovia/Arka spadnie |
już 2-0 Traore;) No i Polonie chyba kryzys dopada...
|
Może niektórym odejdzie bezkrytyczne zauroczenie Szatałowem co to (jak niektórzy głoszą na forum) Skorże powinien taktyki uczyć i ogólnie fachu trenerskiego:D
Jest to dobry trener, ale nie aż tak dobry jak się niektórym wydaje. |
ale i tak Szatałow osiaga z Polonią wyniki grubo powyżej ich możliwości.Uważam że to ciekawy trener, który z mocniejszym klubem może namieszac w lidze.
|
Zagłębie w drugiej połowie bardziej przycisnęło Polonię czego efektem były 2 bramki, pierwsza po zbyt słabym wybiciu obrońców Polonii piłka odbija się od słupka i pleców Skaby i wpada do siatki coś al'a Pawełek w meczu z Jagiellonią.
Druga bramka z kontry i strzał z przed pola karnego. Co do Polonii to odważniej zaatakowali już w ostatnim fragmencie meczu. Fakt faktem że trener Szatałow robi w Bytomiu dobrą robotę, bo jak ktoś by mi przed sezonem powiedział że po 12 kolejkach Polonia będzie mieć 20 punktów to chyba bym nie uwierzył. Ale złapali trochę zadyszki co było dziś widać i tak chyba skończy się ich przygoda z walką o czołowe lokaty w Ekstraklasie. |
Cytat:
I myślę, że jednak warto żebyś nazwisko tego trenera zapamiętał. |
Cytat:
No wlasnie. Jak siegne pamiecią do tego meczu ,to oczy przecieram ze zdumienia ze tak niedoulnie grajacy wtedy znami Ruch moze byc za nami w tabeli... Dla mnie mecz Ruchu na Lazienkowskiej pokaze "oblicze" tego zespolu. A dzis kto ogladal mecz Lubina z Bytomiem i okrzyknal Szatalowa super trenerem bo wygrywal z Polonia Bytom mecze, musi porzadnie popukac sie w czółko,zwykly trenerzyna jakich w Polsce cala masa :) Ta Liga jest tak słaba ze tu sa tylko słabi i słabsi. |
kto był na ławce Zagłębia?
Smuda? Czy może już jakiś nowy trenejro? |
Smuda.
chyba będzie nadal prowadził Zagłębie. Do grudnia przynajmniej. |
Cytat:
PS. W "Sportowy Wieczór" na TVP3 był wywiad na żywo ze Smudą, i gdy dzienikarz się zapytał czy będzie dzielił robotę na reprę i Zagłębie, to powiedział. że będzie tylko trenerem Reprezentacji Polski. Jestem ciekaw kogo Zagłębie Lubin znajdzie na zastępcę |
Michniewicza i za rok mistrz xD
|
Cytat:
Natomiast w Ruchu to wszystko jest. Zając, Niedzielan- dwóch piłkarzy z międzynarodowym doświadczeniem, przebojowe indywidualności. Grzyb, Scherfchen- co by o nich nie mówić olbrzymie ligowe doświadczenie, zawsze reprezentowali pewien poziom( wiem, że Scherfchen to przecinak, ale jeden z niewielu rozpoznawalnych w lidze- to o czymś świadczy). Sadlok, Sobiech- o obydwu mówi się już głośno w kontekście reprezentacji, może nawet na Euro. Straka, Brzyski- obaj w najlepszym piłkarsko wieku i w szczytowej formie, kto wie czy przy Smudzie Brzyski nie załapie się do kadry. Do tego sporo graczy którzy trzymają przynajmniej przeciętny ligowy poziom- Baran, Nowacki, Janoszka, Grodzicki, Balaz i mają potencjał by przynajmniej w pojedynczych spotkaniach być postaciami czołowymi. Do tego dwóch dobrych bramkarzy. Drużyna świetnie trzyma dyscyplinę taktyczną i zaczyna być świadoma swojego ofensywnego potencjału. Ich akcje z meczu na mecz wyglądają coraz lepiej. Na dziś Ruch jest drugi, jest przed Legią i w dodatku na Łazienkowskiej niewiele może stracić( jeśli przegra nadal będzie drugi), za to wiele zyskać. Tymczasem gdyby Legia się potknęła, na zespół spadłaby olbrzymia fala krytyki, taka jakiej jeszcze w tym sezonie nie widzieliśmy( 7 punktów straty do wicelidera to już sporo). A z Szatałowem to dajcie spokój. Facet jest dobrym trenerem i kto wie, może zagranicą zrobi karierę, jeśli zna język. Ale w Polsce to może prowadzić Polonię Bytom. W czołowym klubie, mając gwiazdeczki za podopiecznych, nie wierzę żeby mógł powtórzyć sukces( tak, to co na dziś prezentuje Polonia to jest sukces- grają w piłkę, choć piłkarzy to tam za bardzo nie ma). Media na siłę zrobiły z niego gwiazdę i wykreowały szum, którego on sam szukał. Dajcie facetowi spokój, bo to nie on pcha się do mediów, tylko dziennikarzyny szukają sensacji. Słuchając ich głupot tylko napędzacie im koniunkturę i zachęcacie do dalszego kreowania "rzeczywistości". |
trzymam kciuki za remis w meczu Legia-Ruch. To by było najlepsze dla nas, oczywiście sami musimy dziś wygrać. Jednak w Wawie faworytem będzie na pewno Legia.
|
Cytat:
Z tego co uslyszalem to po zakonczeniu rundy ma podpisac kontrakt tak wiec dwa pierwsze mecze kadry poprowadzi za friko. |
Cytat:
Ale, niestety :D, mało prawdopodobne, by Ruch nie przegrał, choć trzymał za nich będę ile sił w spracowanych dłoniach :) |
Cytat:
EDIT: Cytat:
|
Napewno Bosacki i Peszko.
Mozliwe, ze jeszcze ten Balkaniec co wylecial w meczu z Lechia (Djurdevic?) ale pewny nie jestem. A co do Legii - to chyba Iwanski i Rzezniczak. |
Haha, jesli takie patalach, jak Lukaszewicz, graja w polskiej ekstraklasie, to o czym my mowimy :D? Dramat.
|
To co Śląsk gra w ataku to jest ogólnie dramat, z wykończeniem jest straszna padaka :D
|
ogladam mecz Lech - Ślask z całym szacunkiem to wczorajszy mecz Korony z Wisła o 3 klasy lepszy , tu goscie kopia sie po czołach a ten Łukasiewicz to dramat a sotirovic to musi miec z 20 okazji aby bramke strzelic
|
Śląsk zaczął grać od 85 minuty, cała druga połowa przespana...
Nie można było tak od początku? |
Zespol przegrywa 0 : 1 i nic nie robi zeby to zmienic...komedia.
Mam nadzieje, ze dzisiaj Ruch ladnie ogra Legie ;). |
Trzymamy dziś kciuki nie tylko za Ruch ale też za kartki dla Iwańskiego i Rzeźniczaka. Z kolei Gizie i Astizowi brakuje 2-óch. Może w sumie dostaną?:D
Z kolei w Lechu dziś kartki dostali Gancarczyk i Peszko co oznacza że nie zagrają za tydzień. Zagrożeni są Djurdjevic, Stilic i Bosacki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
WKS marniutki , co ten Taraś zrobił z tą drużyną ?
W meczu Legii z Ruchem liczę (naiwnie) na szybką i ostrą grę , przydałby się remisik , ogólnie dobrze by było gdyby bezpośredni rywale remisowali swoje mecze. Może tak krzywdzony i niedoceniany u nas Wtorek coś pokaże. ?? |
Cytat:
|
Wie ktoś czemu nie gra Niedzielan? Kiedy nabawił się kontuzji?
|
Coś bardzo niespokojnie na trybunach Legii od samego początku... najpierw bluzgi na zmarłego Wejcherta, a teraz ostro po ITI jadą...przykry widok, jak na mecz czołowych zespołów ligi...
|
Mieciel 1-0 dla Legii
|
Te okrzyki "jeszcze jeden" to lekkie przegięcie mimo wszystko.
|
weekend bojowy dosyć teraz. Na trybunach:"zostaw kibica" , Iti spadaj ;-)" gestapo itd...Oj dzieje , sie dzieje.
|
Cytat:
Że co ja się pytam? To już takie bydło chodzi na mecze? Nie chce mi się wierzyć, może się przesłyszałeś... |
Cytat:
z tego co poczytałem na ichniejszym forum to ten Wejchert miał raczej Legię gdzieś, o większe zło posądzają towarzysza Waltera |
ja rozumie że sie nienawidzi ITI ,ale te bluzgi wobec zmarłego to przesada ,a pamietacie jak przyjechali do nas z flagą ARYSTOKRACJA Z WARSZAWY?
SZALACHOWSKI kontuzja, zmiana! |
jakie bluzgi? ''Jeszcze jeden'' zalicza się do bluzgów?
Chyba, że słyszałeś jeszcze coś, to się podziel |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl