![]() |
Ja tez, byle nie Udinese i Ajax :p
|
Spokojnie, znając nasze szczęście na pewno na Kopenhage czy Lewskiego nie trafimy.
|
Po kolei na kogo chciałbym aby Wisła trafiła: Lewski- cienizna, dostali od Bate Borysów. Kopechaga- gralismy w sparingu mielismy przewage Ajax- Ostatnio wzmocniona, choć już nie ta potega co kiedyś,(fajny wyjazd)Udinese- Włoska zapewne solidna drużyna do ogrania, przypomina sie Parma, choć to zawsze włosi(piłkarsko wolałbym ich od Ajaxu, ale wyjazd nieciekawy) Totenham- Bedzie zajebiscie cięzko, ale lepsze to niż Sewilla, czy Milan z którymi szans nie mamy prawie wogóle
|
Już nie przesadzajmy że cienizna, bo to dobry klub i nie jest od razu powiedziane że Lewskiego przejdziemy, ale z tej piątki oczywiście najlepszy byłby Lewski.
Obiektywizmu trochę.. no i trzeba liczyć że pierwszy mecz na wyjeżdzie (to już 10 % sukcesu) |
No ale fakt faktem, ze Lewski gra slabo. I w tamtym i w tym roku nie zachwyca, co wiecej mozna by napisac, ze gra duzo ponizej oczekiwan.
Dlatego jakbysmy na nich trafili, to na prawde szansa na awnas byla by dosc duza. |
Na stronie uefy jest już okienko z losowaniem.
|
ja sie modlę o Levskiego
raz, że zespół do ogrania dwa, że mocni kibicowsko i będzie się z kim zmierzyć trzy, że kumple są kibicami CSKA i bardzo chętnie mnie tam przenocują :D:D:D byleby nie Tottenham, reszta w zasięgu |
Cytat:
|
|
rozpoczela sie transmisja. Narazie gadaja. Ale nerwy... uff. Ja wam mowie: Dzis wymodlilem Levski Sofia
|
Czym to odtworzyc?
|
Cytat:
|
wejdź na stronę uefa.com i będzie okienko z losowaniem
|
założe się,że będzie Tottenham,ew.Ajax
|
Zawsze tego kogo chcemy to nie możemy wylosować więc będzie to Ajax / Tottenham
Lech pewnie trafi na ogórki typu Austria PS marcinarsenal właśnie zauważyłem :D |
Od czegos innego, on losuje z dwóch zespołów jeki wybierze z danych koszyków
|
Cóż to znów za Królewna siedzi na widowni w pierwszym rzędzie? :)
|
Cytat:
|
http://video.eurosport.ru/football/video_vid82496.shtml
losowanie online po rosyjsku |
widział ktos tam bednarza ?? Mam nadzieje że go niema bo przynosi pecha
|
Bońka widziałem :)
|
Cytat:
|
Jakby nie mącili z koszykami to pewnie z Rapidem byśmy zagrali.
|
Najgorszy będzie Totenham dla Wisly, Aston dla Lecha. Oczywiscie oba kluby to przejścia.
Nie rozumie dlaczego wszyscy tak boją się Shalke. Kazdy z niemieckiej ligi procz Bayernu jest do ogrania :D Mi już kamień z serca spadł i jednocześnie wsółczuje rywalom Milanu i Sevilli. |
Kasowski zagra z Man City
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kiedy pierwsze mecze?
|
teraz Wisły grupa
|
Lecha grupa...
|
Kosa walczy z Shalke:)
Lech ma farta:) czyżby Austria? Ale fart czyli my nie przyfarcimy już:) |
teraz grupa lecha a nie wisły
|
jacy frciarze :)
|
huraaa Lech ma latwego rywala :D ciesze się, teraz czekamy na Wisle
drzalem strasznie, ze bedzie Deportivo... po wylosowaniu Astona, SHalke i Łowicza |
no i Austria.. maja fart ; d
|
Lech wylosował najlepiej jak mógł
|
lechici maja austrie wiedeń
|
Grają z Austrią xDD
|
Lechowi się udało i to rewanż u siebie :D punkty będą, teraz czekać na Wisłę :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl