Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

DYRU 07.10.2008 09:26

linka aktualnego do strony sklepu w hali "fanatyka" bo nie moge znaleźć??
z góry dziękuję
pozdrawiam

Erich Zann 07.10.2008 09:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DYRU (Post 613046)
linka aktualnego do strony sklepu w hali "fanatyka" bo nie moge znaleźć??

http://www.tswisla.eu/

Szofer 07.10.2008 10:45

mam pytanie do uczonych w temacie internetu bezprzewodowego w notebooku..
czym sie roznia te modemy oferowane przez operatorow do abonamentu za np 49zł od tych za 300zł na allegro... bo chyba nie możliwe zeby az tyle sobie liczyli za laskawie zdjetego sim locka

Nowohucianin^^ 07.10.2008 10:49

mam pytanie czy jest jakaś strona w sieci gdzie można rezerwować/wynajmować domki całoroczne (chodzi mi tu o sylwester!) co jak np. spanie.pl !!?? ważne proszę o pomoc POZDRAWIAM :D

kalvin 07.10.2008 11:54

Od jakiegoś czasu podczas włączania systemu muszę kliknąć na nazwę użytkownika aby komputer się uruchomił. Wcześniej nie musiałem tego robić, użytkownik był wybierany automatycznie ( jest tylko 1 konto użytkownika, nie ma hasła) i system się uruchamiał. W jaki sposób mogę to ponownie ustawić, tak żebym nie musiał nic klikać? Szukałem w panelu sterowania>konta użytkowników, ale tam raczej nie ma zbyt dużej możliwości manewru;)

adam09 07.10.2008 12:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez David. (Post 612949)
Ile może kosztować bukiet 12 białych róż?

na jakiś pogrzeb idziesz, że chcesz kupić 12 róż ? Kupuje się nieparzyście...

Ja ostatnio kupiłem 13 róż za 30 zł w Borku Fałęckim w tamtejszej kwiaciarni :) Tylko, że one nie miały 50-60 cm a z 30 :)

michal_TS 07.10.2008 12:35

Jak mam potargany kupon z Toto-mixu na pół to wypłaca kase ?

Toldo 07.10.2008 12:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michal_TS (Post 613124)
Jak mam potargany kupon z Toto-mixu na pół to wypłaca kase ?

jeżeli nie potargałeś go w miejscu gdzie jest ten kod kreskowy to kupon jest ważny

Kobieta_Wislak 07.10.2008 14:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kobieta_Wislaka (Post 612492)
Szukam telewizyjnej relacji z meczu Wisła - Tottenham - no może relacji to zbyt dużo powiedziane - ale to co leciało w programach sportowych po meczu... szczególnie ten kawałek jak pokazują kibiców przed stadionem mnie interesuje :>
szukałam chyba wszędzie w necie... może ktoś ma prywatnie?!

jeszcze raz - bo źle się wyraziłam - nie chodzi o telewizyjną relację z meczu - tylko materiał o meczu - który dawali w wiadomościach sportowych (jakąś miniutkę - dwie to trwało)...
tego szukam, bardzo szukam

filip_wislak 07.10.2008 15:08

Szukam jak największej ilości naszych anty przyśpiewek na klub z drugiej strony błoń. Pomoże ktoś ? Z góry dzięki.

Bobic 07.10.2008 15:36

Panowie nie znacie jakiejś strony internetowej z wynikiami Hokeja na zywo tylko zeby były wyniki z polskiej ligii

d.j 07.10.2008 15:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Toldo (Post 613130)
jeżeli nie potargałeś go w miejscu gdzie jest ten kod kreskowy to kupon jest ważny

Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd... nie wiesz to nie odzywaj się... Nawet jeśli jest potargany w miejscu gdzie jest kod kreskowy a da się odczytać numer tego kuponu to WYPŁACĄ!!

Pozdrawiam:p

Prezydentowa 07.10.2008 16:48

Co to jest, do chłolery, co teraz na C+ sport leci? :shock:

Bobic 07.10.2008 16:50

:shock:Chyba już nie mieli co dac to dali taki syf..:D

Prezydentowa 07.10.2008 16:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bobic (Post 613240)
:shock:Chyba już nie mieli co dac to dali taki syf..:D

Retransmisja meczu GKS-Ruch się wcześniej skończyła to dali pewnie taką łatkę. :)
Ale ja się pytam CO TO JEST? O co w tym chodzi, przecież to jest jakaś psychodela:shock:

mic 07.10.2008 16:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 613236)
Co to jest, do chłolery, co teraz na C+ sport leci? :shock:

z ciekawosci - co ? ;>

Prezydentowa 07.10.2008 17:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 613243)
z ciekawosci - co ? ;>

Teraz już nic, ale był jakiś taki krótki film animowany 3D. Kobieta w pustym pociągu. Ciemność, wiatr, muzyka "grozy", czyjaś ręka zamienia jakieś przewody i zaczyna się ulatniać zielony gaz. Rozłazi się wszędzie. Ujęcie z zewnątrz - ta kobieta, przerażona, stuka w szybę, krzyczy. Jakieś szybkie urywki, ogólna ciemność. Potem ona się wydostaje na korytarz i biegnie przed siebie. Wrażenie, że z wszystkich stron coś się czai. Po jakichś 5 minutach takiego biegania i panicznego szukania wyjścia kobita się przewraca. Jak wstaje to przylatuje ćma, robi się jasno i film się kończy. Całość bez słów, tylko z taką wariacką, niemal psychodeliczną muzyką. Animacja w formie takich szybkich urywków...:shock: W nocy bym tego nie chciała oglądać...

O co chodzi...?

gigant 07.10.2008 17:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 613251)
Teraz już nic, ale był jakiś taki krótki film animowany 3D. Kobieta w pustym pociągu. Ciemność, wiatr, muzyka "grozy", czyjaś ręka zamienia jakieś przewody i zaczyna się ulatniać zielony gaz. Rozłazi się wszędzie. Ujęcie z zewnątrz - ta kobieta, przerażona, stuka w szybę, krzyczy. Jakieś szybkie urywki, ogólna ciemność. Potem ona się wydostaje na korytarz i biegnie przed siebie. Wrażenie, że z wszystkich stron coś się czai. Po jakichś 5 minutach takiego biegania i panicznego szukania wyjścia kobita się przewraca. Jak wstaje to przylatuje ćma, robi się jasno i film się kończy. Całość bez słów, tylko z taką wariacką, niemal psychodeliczną muzyką. Animacja w formie takich szybkich urywków...:shock: W nocy bym tego nie chciała oglądać...

O co chodzi...?

To mniej więcej tak:
Cytat:

Kobieta w pustym pociągu
Siedzi kibic na Kałuży, dosłownie i w przenośni, bo się zlał.

Cytat:

Ciemność, wiatr, muzyka "grozy"
Spiewa sam WTSK, reszta rycerzy znowu śpi

Cytat:

zaczyna się ulatniać zielony gaz. Rozłazi się wszędzie
Wyjebało lodowisko

Cytat:

Ujęcie z zewnątrz - ta kobieta, przerażona, stuka w szybę, krzyczy.
Swistak dwa lata temu, jak uciekał pod naszym stadionem w szukaniu ratunku do pał.

Cytat:

Jakieś szybkie urywki, ogólna ciemność
Swistak dostał w pysk.

Cytat:

Wrażenie, że z wszystkich stron coś się czai
Majewski i Tabisz, wysłannicy Wisły

Cytat:

Po jakichś 5 minutach takiego biegania i panicznego szukania wyjścia kobita się przewraca. Jak wstaje to przylatuje ćma, robi się jasno i film się kończy. Całość bez słów, tylko z taką wariacką, niemal psychodeliczną muzyką.
Koniec snu icków o ekstraklasie z hymnem Maleńczuka w tle.

kuczmen 07.10.2008 18:03

Do Bobica - na stronie livemecz.pl

Bobic 07.10.2008 18:05

No własnie nie mam tam Polskiej ligii..

West 07.10.2008 18:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kibicka (Post 613294)
Hej:)Kurcze kupiłam nowy telefon i w nim się chyba jakoś inaczej zdjęcia ściąga na kompa brrr
szlag mnie zaraz trafi:/może wiecie jak to zrobić,to jest samsung
S.O.S

niezwykle skromnie opisalas swoj problem.
ja ze swoim samsungiem zrobilem tak, ze
wkladasz plytke z dolaczonym softwarem do telefonu i instalujesz sterowniki oraz program Samsung cośtam Manager i po instalacji postepujesz za instrukcja, naprawde nic wielkiego..

Arkas 07.10.2008 20:13

Takie pytanko mam odnośnie ostatniego pozaru na Chorwacji ( okolice Breli, Makarskiej). Wie ktoś więcej na ten temat?? I gdzie mozna zobaczyc jakieś zdjęcia z tamtąd?? (jakies strony www chrowackie)
Z góry dzieki za pomoc:)

Nowohucianin^^ 07.10.2008 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Nowohucianin^^ (Post 613061)
mam pytanie czy jest jakaś strona w sieci gdzie można rezerwować/wynajmować domki całoroczne (chodzi mi tu o sylwester!) co jak np. spanie.pl !!?? ważne proszę o pomoc POZDRAWIAM :D

podbijam na nowej stronie. BARDZO WAŻNE PROSZĘ POMÓŻCIE ! :))

Kobieta_Wislak 07.10.2008 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Nowohucianin^^ (Post 613372)
podbijam na nowej stronie. BARDZO WAŻNE PROSZĘ POMÓŻCIE ! :))

przede wszystkim polecam google - szybciej niż pytać któryś raz na forum :p

http://www.eholiday.pl/ (z tego korzystam dość często z pozostałych mniej)
http://www.wypoczynek.pl/noclegi.html
http://www.noclegi-tanie.pl/
http://e-nocleg.pl/
http://www.infonocleg.com/

Nowohucianin^^ 07.10.2008 21:14

Dziękuje ! .... dobra ale bez napinki :/

Toldo 08.10.2008 10:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez d.j (Post 613195)
Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd... nie wiesz to nie odzywaj się... Nawet jeśli jest potargany w miejscu gdzie jest kod kreskowy a da się odczytać numer tego kuponu to WYPŁACĄ!!

Pozdrawiam:p

a to przepraszam poszedlem za moim doswiadczeniem kiedy babka powiedzila mi ze to nie mozliwe...najlepiej niech sam zainteresowany pojdzie i wszystko bedzie wiadome

kalvin 08.10.2008 13:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kalvin (Post 613092)
Od jakiegoś czasu podczas włączania systemu muszę kliknąć na nazwę użytkownika aby komputer się uruchomił. Wcześniej nie musiałem tego robić, użytkownik był wybierany automatycznie ( jest tylko 1 konto użytkownika, nie ma hasła) i system się uruchamiał. W jaki sposób mogę to ponownie ustawić, tak żebym nie musiał nic klikać? Szukałem w panelu sterowania>konta użytkowników, ale tam raczej nie ma zbyt dużej możliwości manewru;)

Ponawiam pytanie. Może ktoś miał podobny problem?

zimka 08.10.2008 14:55

Mam pytanie jakie hasło miała LEgia na oprawie w poznaniu cos z prezentem ale nie mogę się doczytać ze zdjęć z góry dzięki:P:)

Or_do 08.10.2008 14:59

Gdzie kupie jakies fajne Bluzy Wisły kraków ?

SpoXsteR 08.10.2008 15:46

Jakiś fajny prosty program do otwarzania muzyki ?

mam winampa ale chciałbym coś innego

dzięki South

prosiłbym jeszcze o jakiś program do testowania procesora (najlepiej coś takiego żeby mi pokazało czy jest wszystko ok itp) ?

South 08.10.2008 15:47

foobar

123

michu-k 08.10.2008 17:13

W jaki sposób można zdobyć, i gdzie należy złożyć "akt woli"?

Tobi1906 08.10.2008 17:27

Co jezeli podatnik przekroczył prog podatkowy 3000zł i ma w tej chwili powiedzmy 3150zł.

Jak wiadomo do 3000 nie trzeba sie specjalnie rozliczac a co jezeli zostanie minimalnie przekroczony?

Bardzo prosze o odpowiedź!

Pozdrawiam

dj_ibutti 08.10.2008 19:30

Musisz się rozliczać. Jest przekroczony? Jest.
Tak mnie zgasiła pani w Skarbówce właśnie...

gris 08.10.2008 19:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-kozlowek (Post 613625)

Jeśli chodzi Ci o własne oświadczenie woli to nigdzie nie musisz go zdobywać, ponieważ ma ono jedynie charakter informacyjny, nie trzeba go też nigdzie zgłaszać.

michu-k 08.10.2008 19:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gris (Post 613721)
Jeśli chodzi Ci o własne oświadczenie woli to nigdzie nie musisz go zdobywać, ponieważ ma ono jedynie charakter informacyjny, nie trzeba go też nigdzie zgłaszać.

Dziękuję. Czyli karteczka w portfelu wystarczy?

dj_ibutti 08.10.2008 20:13

Chodzi Ci o organy? Jeżeli tak to:

Cytat:

Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie wini ją uszanować.
Imię i Nazwisko, data, PESEL, adres, podpis

Bi@ły89 08.10.2008 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-kozlowek (Post 613625)

Koleżanka wczoraj mi pokazała właśnie taki akt woli. Taka mała zielona składana karteczka z żółtym napisem. Mówiła, że wpisała się na jakiejś stronie na necie i jej przysłali. Strony niestety nie znam, ale jak chcesz to się mogę dowiedzieć. pozdro:)

Kobieta_Wislak 08.10.2008 20:31

http://www.poltransplant.org.pl/ow.html

tutaj masz wszystko o oświadczeniu - i wzór i przepisy prawne - nawet możesz sobie zamówić takie oświadczenie

Serwatkus 08.10.2008 20:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tobi1906 (Post 613630)
Co jezeli podatnik przekroczył prog podatkowy 3000zł i ma w tej chwili powiedzmy 3150zł.

Jak wiadomo do 3000 nie trzeba sie specjalnie rozliczac a co jezeli zostanie minimalnie przekroczony?

Bardzo prosze o odpowiedź!

Pozdrawiam

Rozliczasz się normalnie. Do 3000zł nie odprowadzany jest podatek, powyzej tej kwoty już tak. Tak więc zapłacisz podatek tylko za 150zł (czyli tyle, o ile przekroczyles ten prog).

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:44.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl