![]() |
Na futbol.pl też o tym piszą.
W pewnym sensie to ja nie rozumiem pretensji Kasperczaka. Dopóki był zatrudniony w Wiśle, miał bardzo solidną pensję. Później mu podziękowano, w pewnym sensie go "blokując" bo Wisła nadal musiała mu płacić, a Kasperczak nie mógł podjąć nowej pracy. Jednak gdy Mr. Heniu został trenerem Senegalu, a potem (gdy już stamtąd odszedł) - Górnika - niejako sam zrezygnował z zaległych $$$ do końca kontraktu w Wiśle. Dobrze, że wyrok jest prawomocny i definitywnie odpadły roszczenia Kasperczaka, który po odejściu z naszego klubu już większych sukcesów nie odniósł. Teraz tylko nasz Nadprezes może zastanawiać się, jak dziwny jest los ex-trenera Wisły. Jeden z nich (Dan) "rozbija się" po Lidze Mistrzów, inny (Mr. Henry) notuje coraz ostrzejszy zjazd w dół (Senegal - Górnik - co dalej?)... |
Może mi ktoś powiedzieć jak tam radzi sobie w Grecji Zieńczuk? Ława czy trybuny?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W pierwszym meczu na Reymonta przegranym 0:1 trenerem był Petrescu, w meczu rewanżowym trenerem był już Okuka.
|
Dudu strzelil dwie bramki w meczu pucharowym, a jego Debreczyn wygral 4:3
|
Maciej Żurawski strzelił gola w 55 minucie w meczu z Olympiakos Nikozja( Puchar Cypru) a Omonia wygrała 5:1
|
Cytat:
|
Gdyby nie te wybryki Nikoli.... nic do niego nie mam ale byśmy mieli teraz obrone nie do przejścia Nikola,Marcelo,Głowacki,Alvarez może przesadzam z tym nie do przejścia, ale jakby był jeszcze Cleber
|
Cytat:
|
Wczoraj Apoel wygrał na wyjeździe z Arisem 2:0. Kamil nie grał (cd bolącego kolana) natomiast od 65 min grał Jasiek.
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html
Czyżby kolejny "możny" klub spuszczony przez Henia :) ? |
Cytat:
........ :-/ |
Hmmm ... tak od paru lat sie zastanawiam co takiego kibice Wisly widzieli/widza w panu Nikoli Mijailović ze az taka darzyli/darza go sympatia ? Jak dla mnie to bardzo ograniczony, prosty chlopaczyna ktory fakt mial serce do gry ale swoim zachowaniem robil wiecej szkody Wisle niz pozytku na boisku jak i poza nim.
|
ale miał (ma) charyzme, on po prostu się wyróżnia, kiedys na boisku nawet pozytywnie.
|
Przynajmniej ma jaja chłop.
Jakbyśmy mieli 11 takich Mijailoviciów (tyle ze poztywnie nakreconych) to nie bylo 'niespodziewanych porazek', a wiekszosc to by miala jeszcze bardziej mokro niz teraz, gdyby z nami grala... |
Cytat:
|
Zajebista jaja ma Mijailovic. Wyjebal z lokcia Lobodzinskiemu na poczatku meczu, bez zadnego powodu. Przez co oslabil druzyne i znacznie przyczynil sie do porazki. Gosc z Lidze+ opowiadal ciekawa sytuacje z pewnej knajpy z Mijailovicem w roli glownej... Mijailovic to kretyn, a w glowie ma tylko sodówke.
|
Mijailovic jest jak drzewo, musi sie wyszumieć
|
dajcie spokoj.
Mjajlovic to chodząca bomba ktora caly czas tyka i co najgorsze niewidomo kiedy wybuchnie. Ostatni raz wlasnie wybuchnela na meczu z nami,a jestm pewien ze bedzie i kolejny raz. |
Liczyłem na Nikole i się nie zawiodłem...W sumie szkoda bo chciałem zobaczyć jak damy radę z w pełni kompletnym rywalem a tak to znów ktoś naszych graczy wyręczył - pomijając nerwówkę w ostatnich minutach, ale to wyolbrzymione było...A co do Nikoli jeszcze - dziwny jest ten kraj - po takich numerach jak tu nam zaprezentował, żeby znalazł się ktoś kto będzie ładował kasę w tego psychopatę.
Ja wiem, Nikola był cool - nawet se fryza z gwiazdką zrobił ale ****a mać - jak bym kogoś tak jebnął na ulicy to miał bym sprawę w sądzie...dziwny jest ten sport:) |
Cytat:
Co do agresji ,to co powiedziec o hokeju,szczegolnie NHL ,tam sie niezle leją a tez sa nietykalni przez wymiar sprawiedliwosci |
Nikola-swój chłop jak się okazuje.
Że jest niezrównoważony to inna sprawa, na szczęście to nie nasz problem w tej chwili... |
Brawa dla NIkoli za rozgrzewkę:
dla niezorientowanych, pilkarze Korony rozgrzewali sie pod naszą trybuną, w penym momencie poleciało gromkie"Cwel,Cwel Korona"na co NIkola przystanął i bił brawo :lol: po operacji na Łobo, zaśpiewalismy "dziękujemy", może i jebnięty, ale przynajmniej nasz :D |
Cytat:
Jeśli tak, to czy widzieli to jeszcze kibice Korony, albo pilkarze? |
Prawda. Ci, którzy siedzieli w pobliżu czerwonego narożnika widzieli na pewno.
|
Aha akurat on wie co to znaczy Cwel Cwel Korona :P Może zamiast Korona zrozumiał NIkola a cwel cwel ze to cos pochlebnego :P
|
chłopie ja nie wchodze do jego głowy bom za mały na takie rzeczy
mówie jak było :) Nikola jest jest nasz, Nikola...:lol: |
Cytat:
|
Nikola nie mógł patrzyć na Łobodzińskiego i za te wszsytkie poprzednie mecze poprostu mu wyjebał, ma chłopak Wisłe w sercu i pewnei nie jeden z was po jakimś występie Wojtka potraktował by go podobnie.
|
Jak to kiedyś powiedział Kałużny niektórzy powinni dostać kopa w dupę, albo w ryja i wtedy może sobie uświadomią jak grają.
Jak widać Łobo też tego potrzebował, bo zaczął od tego momentu grac calkiem nieźle :lol: |
Cytat:
|
Nie bardzo wiedziałem gdzie to dac wiec dałem tutaj.
Byłem 1 listopada na grobie Henryka Reymana, zapaliłem świeczkę, pomodliłem sie a nawet po cichu zaspiewałem Mu hymn Wisełki. I zauwazyłem miły akcent ze strony Cracovii. Ktos wstawił tam mała flagę na patyczku Cracovii obok MZPN i Nalepki "Ku pamieci" Wisły. TO miłe ze ktos pamieta o ogolnie wielkich piłkarzach nawet z druzyny wroga. Tak to odebrałem. Bedac dzis ponownie na cmenatrzu podszedłem i zauwazyłem dwie bardzo duze zmiany po pierwsze szalik Wisły w grobowcu (szacun dla autora) i... urwaną flage Cracovii z zostawionym kijkiem... Mimo niecheci do tych barw i to nie tylko mnie pytam sie: czy to było potrzebne. Czy ktos nie mógł akurat na cmentarzu kilka metrów od trumny Reymana z Jego prochami powstrzymac sie od Tego? Przeciez to nie było jakies chamskie tak mi sie wydaje tylko ze zwykłego szacunku do Reymana.... |
Cytat:
:D |
Cytat:
Einstein mawiał, że dwie rzeczy są nie ograniczone -> wszechświat i ludzka głupota (z tym, że tego pierwszego nie był pewien). |
Tomasz Frankowski w meczu Jagiellonii Bialystok w Gdynii w meczu Pucharu Polski strzelil dwie bramki, obie z karnego
|
drużyna Petrescu właśnie zremisowała z Rangersami i zamuje 2 miejsce w tabeli chyba zbyt wcześnie go skreślili na Reymonta a ta propo prawda że aktualny trer bramkarzy niedługo będzie na wylocie z Wisły???? pytanie kogo Wisełka weźmie w jegomiejsca może trener z zagranicy???
|
Jak to mówił Skorża ma kogoś na oku ciekawego ale jeszcze nie współpracował nigdy z nim, no i nie chce nam pan trener zdradzic narazie kim on jest. Ale fakt po co , gdyż Kazimierski będzie z nami do końca roku i jak to sam mowi nie wie nawet czy pojedzie na najbliższe zgrupowanie przed meczami z Rumunią i Kanadą. Mimo wszystko trzeba sie cieszyć z dostrzeżenia naszego sztabu szkoleniowego
|
Mecz o wiele cięższy niż w Glasgow ale tego należało się spodziewać.Wynik sprawiedliwy choć mi osobiście bardziej podobała się gra gospodarzy - nie dali się stłamsić , groźniej atakowali - bardzo pechowa bramka, szczególnie że bramkarz Unirei jest mimo młodego wieku, czołową postacią - Tu zawalił ale gra do końca opłaciła się.
Teraz przed Unireą najważniejszy mecz ,z Sevillą - to drużyna z innej planety w tej grupie, z drugiej strony awans już mają więc może uda się coś ugrać. To w ogóle ciekawe bo Unirea miała być dla Dana tylko przystankiem przed Steauą - Teraz, po zarobieniu już ok 6 mln ojro, wygląda na to że Dan zostanie w tej małej mieścinie - Ciekaw jestem jak właściciel spożytkuje tą sumę. |
może jescze kiedy Petrescu zawita do Wisły??????a ta propo jak obstawiacie następcą Kazimierskiego będzie trener z zagranicy czy z Polski?????????
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl