![]() |
a czy posty sprzed 2008 zostały pousuwane? pytam bo zrobiłem tak jak radzisz i wyskoczył mi ostatni wpis właśnie z tego roku a nie jest możliwe aby on był moim pierwszym.
|
Oto pierwszy Twój post:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...017#post583017 Jeśli było coś wcześniej to poleciało na skutek awarii, o której wspomniał wyżej WISŁAZWE. |
rav - ale jest jakiś powód poza Twoim 'widzimisię' żeby chat nie był na stałe?
|
Oczywiście, że jest powód. Kilka dni temu spotkaliśmy się z moderatorami, przedyskutowaliśmy kilka forumowych spraw, w tym sprawę czata i uznaliśmy, że tak będzie lepiej. Choćby dlatego, że nie zawsze ktoś z nas jest przy czacie, czasami ludzie wypisują straszne bzdury i ciężko mieć nad tym kontrolę 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu. Trochę ograniczamy ryzyko.
Niektórzy polubili tego czata, niektórych totalnie irytuje. Być może niektórych trafia szlag, że coś miał, a teraz mu to zabieramy, a być może właśnie to jest najlepsze rozwiązanie: w okresach meczowych czat będzie naprawdę popularny z uwagi na czas uruchomienia, jak i z tego powodu, że ci "najwierniejsi czatujący" rzucą się na niego wygłodniali po kilku dniach przerwy. Po prostu monitorujemy sytuację. Tak naprawdę jest to decyzja, po której będziemy obserwować co się dzieje, czy przynosi to pozytywne skutki (zwiększenie ilości postów w tematach meczowych, pozytywne nakręcanie na mecz...) czy też nie. I może wrócimy jeszcze do czata na stałe. Po prostu, dokonaliśmy pewnej zmiany i zobaczymy jaki to przyniesie skutek. |
niestety to nie pierwszy mój post. no cóż szkoda...
|
Cytat:
Wcześniejsze posty poleciały w niepamięć. Licznik pokazuje wszystkie posty, najprawdopodobniej razem z tymi których już nie widać przez tą awarię. |
takie pytanie jeszcze mam, kiedys rzucilem propozycja zakladania tematow meczowych w meczach pucharowych - tak zeby temat 'Wisla w europucharach' w czasie meczow byl odciazony od postow typu 'goool' itp. Chcialem sie spytac - jaka decyzja zapadla w tej sprawie?
|
A shoutbox nie rozwiazal tego problemu..?
|
Cytat:
A co do odpowiedzi rav'a, to jasne, rozwiazal, ale np taki temat europucharow jest czasem rozwalany przez 'znafcuf futbolu'. Ale dzieki za odpowiedz. |
@tarantulaw2: Wydaje mi się, że założenie kolejnego tematu nie będzie dobrym rozwiązaniem w takiej sytuacji. Po pierwsze: spowoduje rozbicie de-facto tej samej dyskusji na dwa tematy, a co za tym idzie dezorientację; po drugie: nie rozwiąże sprawy, bo "zNaFcY" i tak będą wypowiadać się i tu i tu.
|
@ rav: Racja, nie pomyslalem o tym. Dzieki jeszcze raz.
|
Dobra, sprzątamy :)
|
Cytat:
Peżot przetestowany na kilku przeglądarkach - coś jest spieprzone bo nigdy mi się nie udało go schować :/ |
Na tym samym czy różnych kompach..?
|
Dwa różne kompy - różne antywiry, win 7 64 bit - na jednym firefox na drugim explorer - za chiny nie mogę jej zablokować i wyjeżdża na pół ekranu i nie mogę jej wtedy zamknąć.
EDIT: jak trafię to wyślę - ona też mi się strasznie rzadko pokazuje |
Zrób proszę screena z rej reklamy i wyślij mi na maila (rav małpa wislakrakow.com). Nie mogę na nią natrafić.
|
Wiecie, trochę mi szkoda, że juz nigdy nie poczytam sobie tristiów Antystenesa o przekręcaniu nicków. To był absurd w czystej, stężonej postaci i dał mi dobry humor na długo. Wiem, że musicie sprzątać, ale nie myśleliście kiedyś o założeniu muzeum osobliwości, takiego zakątka forum, gdzie ku uciesze i przestrodze lądowałyby takie właśnie kurioza?
Dzięki, Eternit:) To wprawdzie niezupełnie to, ale i tak fajne. |
Cytat:
Już jest;) |
Mam pytanko odnosnie jakiejs kary ktora dostalem od flegamisty czy jakos tak ... ponownie!
Gdzie ja kogos w tym poście obraziłem ? This infraction is worth 5 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire. Original Post: http://www.wislakrakow.com/forum/sho....php?p=1179064 Cytat: Oj chlopie lecz sie! A Skorza wygral z Barcelona , ktora wygrala LM... No i co z tego? Nie kumasz , nie pisz. A to przypadkiem nie ty chciales sprzedac Patryka do pasozydkow? Hehe Ps: za L.Franczaka sukcesow nie bylo... Proszę o uzasadnienie tej decyzji, bo wiadomo jeśli słusznie to sie z tym zgodzę ale nie wydaje mi sie zeby były ku temu podstawy. Chyba on sie na mnie uwalił... |
Tak z ciekawości, czemu mój post z rana z nowego tematu "strefa kibica" poleciał w kosmos?
e: Pisane było z telefonu, więc może dlatego. Dzięki za odpowiedź. |
Hmm...
Przeczytaj ten post ponownie. I jeszcze raz. A potem ponownie. Jeśli nie uważasz, że jest obraźliwy dla adresata - to nie mamy o czym dyskutować. BTW: i zarobiłeś kolejny punkcik do globalnej puli. Brakuje jednego do pauzowania. Za przekręcanie nicków 1 pkt karny - z urzędu. PS. Tarantula: nikt nie kasował twojego posta, nie ma po nim śladu. Może coś na łączach, może nie wysłałeś posta. Nie wiem. |
|
Cytat:
:> Żartuje oczywiście... |
Cytat:
Zaraz wyczyta z ruchu warg Małka za ile mecz kupiliśmy... EDIT: No to teraz macie przejechane :lol: |
A wiecie, że to wcale nie jest niemożliwe? Niby provider inny, ale okolica ta sama :]
|
Cytat:
Nie, nie uwazam. Jeśli judasz poczuje sie obrażony "pasozydkiem" to się ciesze bo skoro ty to zrozumiałeś to oni też powinni. A może obrazilem kogos tym ze wypomniałem jego propozycje sprzedazy Patryka.M do judaszy? Czyż to nie jest chore? poza tym to nie moja wina ze masz jakis bzdurny nick. Załóż lepiej forum brazylijskie bo tutaj tylko mieszasz i nic poza tym. Jesli jestes taki skrupulatny to prosze trzymaj sie tego i zacznij innym dawac upomnienia i bany... bo jesli to tylko kolejna prowizorka to dodam ze załosna. Pozdrawiam. |
Cytat:
Moze jego moderowanie zalezy od tego czy ma dobry humor w danym momencie :) |
Do redakcji: CZY WAS KOMPLETNIE POWALIŁO!? Jesteście najbardziej poczytną stroną i na głównej dajecie komentarz sugerujący, że wygraliśmy szczęśliwie przy pomocy sędziego. Zastanówcie się dwa razy zanim coś napiszecie, bo jesteście stroną WISŁY KRAKÓW. Nie mówię, że macie być zaślepieni, ale uwypuklanie tego co niekorzystne na pewno dla dobra NASZEGO KLUBU nie zadziała! Szczególnie przy ostatniej atmosferze, która się od jakiegoś czasu stopniowo wytworzyła. Zmieńcie to póki ludzie z weekendów nie powracali wszyscy. Wisła w drugiej połowie była dużo lepszą drużyną i niech się cieszy ŁKS, że zagrała nonszalancko po strzeleniu drugiej bramki, bo powinno być 3, lub nawet 4-1! Nie wiem gdzie to wkleić, więc wkleję wszędzie... Jestem zażenowany Waszą postawą. Nie oczekuję, że na to odpiszecie, bo w obliczu tego co ostatnio dzieje się w mediach ŻADNE argumenty mnie nie przekonają. Walicie mega samobója do bramki Wisełki.
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=6505
Gosc dostal bana za tekst o wywiezieniu Maaskanta na taczkach czy za cos innego ? No bo sorry ani to nie bylo nic wulgarnego ani obrazliwego - ja rozumiem, ze jeden z moderatorow wyznaje kult Roberta Maaskanta ale bez przesady. |
Cytat:
|
Antystenes wrócił jako Antytalent, ale zaocznie dostał dożywocie. To już trzecie.
Zbiera je jak kolimbijski baron narkotykowy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie. on nie.
|
Na Peugota trafić nie mogę - ale inna rzecz jest warta poprawy.
Główna strona na Androidzie - niezależnie od telefonu wygląda do d... Nie skaluje się - litery nachodzą na litery i ciężko kliknąć prawidłowo na cokolwiek. Samo forum działa już ok. |
Cytat:
Więc nie wiem jak to jest do końca. |
Jak się bardzo powiększy jest ok - ale na standardzie jest do kitu.
Forum nawet na minimum jest bardzo czytelne a główna się lekko sypie. Postaram się wrzucić screena jak się dorwę do wi-fi. |
A jest szansa, żeby odpalać forum przez tapatalka?
|
ekhm...wydaje mi się, że kilka postów rozpalonych małolatów można się pozbyć z tego tematu. Trochę czatem zalatuje:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=8376&page=5 |
Czy w najbliższej przyszłości planowana jest wersja "lajt" na komórki tego portalu?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl