![]() |
:shock: No bez jaj żeby sie jeszcze jakiemuś Donkiemu czy innemu hoolsowi grisowi musiał gość tłumaczyć czemu nie idzie...
Sprzedaje za dychę, nic nie zarabia, to że tak się wyrażę "ch*j was obchodzi" co nim kieruje. Idziecie? Super. |
Obiecałam bany za durne wpisy więc się proszę nie dziwić, że dostępu kilka dni do forum nie będziecie mieć. Takie pogaduszki na privach sobie urządzajcie.
|
Czy bilet na mecz z Odra mozna kupic w kasach przed meczem pod stadionem na Suchych Stawach (zakladajac ze wszystkie sie wczesniej nie sprzedadza) ?
|
Do tej pory nie było takiej możliwości ze względów bezpieczeństwa.
|
Już było pisane przed każdym meczem na stronach że NIE MA możliwości zakupu biletu przed stadionem w dniu meczu..
|
Mam pytanie, czy są jeszcze bilety na Odrę na sektory z dopingiem? I od której godziny otwarty jest "Wiślacki świat"?
|
Kupowałem dziś trochę biletów z kumplami i spokojnie do nabycia były na 2 i 3. Kolejek też nie uświadczyłem. A WŚ jest otwarty od 11.00 do 18.00.
|
Kto ma być ten będzie. Wiślacka brać napewno nie odwróci się od piłkarzy.
|
czy przy zakupie biletow na odre trzeba podac jakies dane, pesel?
|
Jak zwykle pesel
|
Witam, mam bilet do sprzedania na sektor 3. Ewentualne miejsce odbioru to Nowy Sącz ewentualnie okolice. Jak co to priv
|
na 3 biletów nie ma,na 2 są.
|
Mam jeden bilet na 3 do odsprzedania. Priv
|
Kupie dwa bilety na Odrę, sektor 2 lub 3. Priv
|
nie ma ktos moze do sprzedania 3 biletow na jaki kolwiek sektor albo czy nie znac kogo kolwiek kto chcial by sprzedac??
|
Kupię 1 bilet na sektory 2,3 , ewentualnie 4. PILNE!.
|
Znajomy chetnie odsprzeda wejście na sektor 3 z karnetu za 20 zl na Odrę ,chetni prosze pisac na priva.
|
Kupię 1 bilet na dzisiejszy mecz, najlepiej na sektor 2 lub 3
Jeśli ktoś może mi pomóc, proszę o priva Info cały czas aktualne. Jak znajdę jakieś bilety to edytuję wpis |
nieaktualne
|
Kupię wejściówkę na dzisiejszy mecz, bilet/karnet nie ważne. Sektor 2 lub 3.
jak coś to PW. |
Kupie jeden bilet na sektor 2 albo 3 jak cos to PW
|
Dziwni jesteście 5 dni sprzedawano bilety a wy dziś się budzicie :D
|
Potrzebuje 1 bilet na sektor 1
GG 9631796 NIEAKTUALNE |
Cytat:
|
KUPIĘ BILET NA MECZ Z ODRĄ SEKTOR 2/3 !!!
tel.516 035 922 |
Sprzedam bilet na mecz z Odrą sektor 3 . priv
|
Może ktoś wie czy klub zamierza w tym sezonie rozpoczac sprzedaz biletów na mecze na nowy stadion za posrednictwem internetu . Przydałoby sie to wtedy na pewno plan prezesa o 70 procentach na meczech by sie udał.
|
Nie wiemy, bo nie było ogłoszonej takiej informacji. Na pewno, jeśli będzie taka możliwość, to będzie trąbione o tym na lewo i prawo.
|
Cena biletu na mecz : 10 Euro
skwk. |
Cytat:
taa,, w Krakowie...... |
Cytat:
Cytat:
|
Pusher pytanie było o cenę biletu na mecz w KRAKOWIE, a Ty wyjeżdżasz z tekstem o wyjeździe do Szawle...
tkwm: myślę, że do 30 zł ;) |
sry niedopatrzenie ..
|
Wie ktoś może coś na temat biletów na Szawle w Krakowie, i na temat karnetów na przyszły sezon?
|
Nic nie wiadomo, trzeba czekać na info na oficjalnej.
|
Myślę, że ceny będą porównywalne do cen biletów z meczów ligowych poprzedniej rundy (jak np. na Odre - przeciwnik można powiedzieć porównywalny :D )
|
Już abstrahując od meczów w europejskich pucharach za niecały miesiąc gramy pierwszy mecz ligowy.
Wiem jak wyglada sytuacja ze stadionem i ze pewnie nikt nic nie wie , ale mimo tej ,,slepoty'' przydało by się aby podać jakieś chociażby ogólne zarysy sprzedaży karnetów . Kiedy , w jakiej cenie itp itd. Niektórzy nie mogą siedzieć pół wakacji w ,,zasięgu'' Krakowa i nie wszyscy mają kogoś na miejscu kto mógłby karnet zakupić , a jak się domyślam sprzedaży przez internet nie będzie. Legia już dawno , a Lech jakiś ponad tydzień temu już określiły zasady karnetowe na ten sezon i obydwa kluby rozpoczęły już sprzedaż . Wiem że w tym momencie najpilniejszymi sprawami są , uzupełnienie luk po transferowym odpływie i przygotowanie stadionu tak aby był gotowy na III rundę LE i 1 kolejkę ekstraklasy. Ale brak jakiegokolwiek info (chociażby poinformowanie , że w związku z niepewnościami odnośnie stadionu sprzedaż karnetów będzie prowadzona w późniejszym terminie tj np. w drugiej połowie sierpnia , albo nawet po 1 kolejce) śmierdzi brakiem profesjonalizmu na odległość. Czy ktoś może ,,zasięgnął języka'' na ten temat w klubie ? Może grupy ,,nacisku''(przede wszystkim SKWK) mają jakieś info w tej kwestii ? |
Mam pytanie odnośnie Meczu z Szawle w Krakowie. na jakiej zasadzie sprzedawane będą bilety? Będzie jakieś pierwszeństwo? np ci którzy mieli karnety na ostatnią rundę? i najważniejsze kiedy pojawi się jakieś info? To jest kpina z kibiców...
|
Cytat:
Bilet na mecz Wisła Kraków- FK Szawle sprzedawane będą najprawdopodobniej od 19.07.2010 cena wejściówek nie jest jeszcze ustalona. Pozostaje śledzić główną stronę. edit: Z pierwszeństwem nie wiem jak będzie, być może Ci co posiadają Karty kibica, będę kupować: np. w poniedziałek a od wtorku sprzedaż normalna. Ale to nie jest pewna informacja, więc proszę się nią nie sugerować. |
Dzięki. A z tym "pierwszeństwem" to wiadomo coś czy nic?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl