![]() |
Cytat:
Ja do nich już napisałem ale nie wiem czy to coś da ;-( |
ja to Śląsk wygra to normalnie nie daruje im tego!! to jest poprostu chore... ;/
pewnie jak Odra wygra to zmienią, a jak Śląsk to bedę sie tłumaczyć, że tak było;/ edit: tez do nich napisalem, w****i*** sie jka nie wiem... |
Cytat:
Żeby widzial tylko twoj kupon wczesniej... Szacunek.. |
Szarów przyjacielu podaj swoje nocne typy
Ja dzis na nocke Pittsburgh Crosby Oveckhin nie strzela ( na przekór nie aby komus na zlosc zagrac :>) z Mlb wlasnie kminie co by tu... |
http://img213.imageshack.us/img213/2015/slaskd.png
dziekuje expektowi... moglo byc 680,50. Kur** dzieki... ;/ |
Speedy nie bulwersuj sie:) napisales do supportu?? wyjasniles ocb?? to bedzie dobrze:) u nich ostatnio czesto sa jaja z rozliczaniem wynikow.zwlaszcza jak idzie o strzelcow bramek w hokeju
|
Napisalem, mam nadzieje ze sie wyjasni, bo takiej kasy to im nie daruje...
edit: poprawili mi kupon i jest kasa :D |
Cytat:
Czas rozkminiać coś na jutro. |
Cytat:
|
Chico FC vs. Deportivo Cali 1 1.90
Wróble ćwierkają, że goście bez siedmiu podstawowych graczy ;-) |
Jako że przebywam w chwili obecnej w Szkocji poszedłem dzis do Williama Hila..
Zagrałem Następujące mecze ( wszystko wygrane na drużyny ) : PSG Korona Kielce Bordoeux Manchester UTD Mainz Nurenberg Barcelona Hamburg Slask Wrocław Rangers Zagrałem za 5 funtów i miałem do wyciągnięcia 505 funtów ... Czyli do wygrania około 2500zl ;/ Szlag by to trafil... Dodatkowy zawod to to , że mieszkam w miejscu gdzie za moim blokiem jest stadion Hibernianu gdzie własnie dzis Rangersi dali tam dupy po całości.... |
Broendby - Randers 1
Detroit - Anaheim 1 Houston - LA Lakers 2 Kurs : 2,39 |
Rocco zmieniaj obrazek na Crosbego:d
na dziś zagrałem Władykaukaz 1 Detroit 1 Lakers 1 Safina 1 za 20 zl 60 do wygrania a na weekend polecam zagrać na Gónik Zabrze kurs przyzwoity(1,6) a Odra będzie zmęczona po wczorajszym meczu:) |
Cytat:
krozbi to moze Alexowi gazety o poranku dostarczać jeżdżąc na składaku. za rok na Olimpiadzie Ovie z Kovalchukiem upokorzą go w jego rodzinnej kanadzie tak jak rok temu w Quebecu. no nic,to była przykra noc.sezon NHL dobiegł końca;/ i zaś pół roku czekania na start :( |
Cytat:
Ale 2-6 to bynajmniej zadna eksterminacja ;P Jazda na dzis Lakers |
a jak myślicie taki kupon albo rozdziele to na dwa:
Górnik-Odra 1 Legia-Polonia Bytom 1 ŁKS-Wisła 2 Werder-Karsluhe 1 Rangers-Aberdeen 1 Bordeaux-Le Mans 1 |
co myslicie o Orlando dzisiaj?? dziwnie niski kurs moim zdaniem
|
Rocco ja tam zostaje z NBA przy Lakersach z NHL daje wygraną Detroit i strzelców goli:
Zetterberg i Savard |
na dziś
Safina-Safarova 1 1,15 weszło Broendby-Randers 1 1,33 za 215,60 zl do wygrania 329,76zł ! na weekend Górnik-Odra 1 1,65 Werder-Karsluhe 1 1,45 Lks-Wisła 2 1,55 2z3 za 300 zł do wygrania 719,75zł !!! |
Jaro ciężko napisać rywala Wisły z dużej litery?
a co do kuponów to myślę że się wzbogacisz:) |
Lukas nie moge napisac z duzej litery ł tylko L , z caps lokiem wychodzi małe ł... :) ale zmienie na L jak Cie tak kłuje w oczy hehehe. Co do kuponów to myślę, że powinno być dobrze
|
na dziś puściłem:
Detroit - Anaheim 1 Broendby - Randers 1 Leeds - Millwall 1 Houston - LA Lakers 2 może się uda... |
tak sobie dzis przejrzalem ulotke kursową i wyszło mi ze jest co grac na weekend:) takie typy sobie poki co zaznaczyłem:
Lech-Lechia 1 Legia-Bytom 1 ManU-Arsenal 1 lub 1x Austria W.-Altach 1 Salzburg-LASK Linz 1 Sparta P.-Bohemians 1 Opava-Fulnek 1 Bordeaux-Le Mans 1 Hoffenheim-Bayern 2 Stuttgart-Cottbus 1 WBA-Liverpool 2 Chelsea-Blackburn 1 PAO-Larisa 1 jakie są Wasze uwagi?? na które mecze warto uważać?? |
Cytat:
|
to 2z3 to wystarczy ze wejda mi 2 mecze i wygrywam? lecz wygrana jest wtedy mniejsza niz jakbym trafił 3?
i czy da sie grac np 3z4 , 4z5 ???? dzieki za odp |
Jak to jest z tym 2z3 , 3z4 itd?
Chodzi mi o to,czy np dając kobiecie w sts moją karteczkę z typami zaznaczam nad nimi np 2z3 ?I jak ze stawkami?Sam stwarzam te bloki np 'a' z c , 'b' z 'd' itd czy po prostu komputer jakoś to wybiera? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź :) |
Cytat:
|
ale konkretnie o co w tym chodzi? np 3z4 załóżmy ze kurs ogólny 4 meczy wynosi 5zł stawiam 100zł i wystarczy ze trafie 3 mecze z tych 4 i wygrywam? tylko ile 500zł czy 90% tego?
|
http://www.forum.bukmacherskie.com/s...ad.php?t=12156 tutaj macie wytłumaczone
|
PSG- Auxerre nie byłbym taki pewien, zazwyczaj nie stawiam przeciw zespołom Polaków, szczególnie tu, Jeleń w życiowej formie;)
|
Lokomotiv - Terek w rosyjskiej często są wałki więc osobiście bym nie grał :)
|
Cytat:
Boston +7 @ 1.90 biorę w singlu ;) EDIT: Jednak poczekam sobie i na live zagram, może większego hc złapie... Ale Boston z hc do grania wg mnie :) |
chelsea - blackburn 1
espanyol - bilbao 1 fiorentina sampdoria 1 gijon - malaga (+1) 2 brema - karlsruher 1 za 100 zł do wygrania 550 zł :D co sądzicie ??? |
Cytat:
|
Cytat:
Ja bym grał Chelsea i Breme tylko z Twojego kuponu :-p A jak chcesz za stówkę obstawiać to 2 - 3 mecze najwyżej bym proponował. |
mi jak narazie dziś siada tzn Władykaukaz i Safina weszly i czekam na Red Wings i Lakersów:)
dużo jest meczy które powinny wejść na weekend głownie je wymieniliście już tu,a co myślicie o meczu Trnava-Slovan na 1? Slovan mistrz Słowacji to może jeszcze będą na kacu pomistrzowskim?:D |
Uważaj żeby nie byli na kacu po świętowaniu mistrza :D
Ja czekam na Detroit i Lakers jeszcze Źle Cię zrozumiałem :P |
WiślakNH to przecież to napisałem że goście będą na kacu po zdobyciu wczoraj majstra:) to czekamy na te same mecze:D
|
Ja bym był ostrożny z typowaniem na KSG. Wieczorek stanie na głowie, żeby ich pogrążyć a jak grają w piłkę żabole chyba każdy widział.
|
Arka Gdynia - Ruch Chorzów 1
HSC Montpellier - AC Ajaccio 1 Cork City - Derry City 1 Dijon FCO - SCO Angers 1 Tavriya Symferopol - FK Lviv 1 Ujpest FC - Zalaegerszeg TE 1 Całkiem ciekawe kursy, co myślicie o czymś takim? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl