![]() |
Cytat:
Mnie się bardzo w kolorach podobało, choć z drugiej strony taka szarość też cieszy oko. W ogóle, szarość postrzegałem inaczej w godzinnach porannych :P |
Cytat:
Cytat:
|
rano, rano :)
między cytatem a szybką odpowiedzią jest taki klawisz jak : " " , klikasz przy tych postach, które chcesz cytować i klikasz :cytat tyle :) |
Ale bajer :D A ja się zastanawiałam do czego to jest ;P.
|
Cytat:
Cytat:
HA!!! umiem :):):) ale mi to fajnie wyszło :) Kamil, Pio dzięki ;) |
Brawo dziewczyny, awansowałyście na wyższy poziom wtajemniczenia.
I bez śmichów się obeszło :) |
Cytat:
Cytat:
|
nikt mi nie mówił o takiej nagrodzie, ale oczywiście przyjmuję, dziękując rodzicom za dobre wychowanie :)
|
czy zamiast ciasta mogą byc........ śledzie w śmietanie? :D
|
Cytat:
takze ciasto, albo jakas wlasnej roboty robiona nalewka :D |
Byleby były roboty Twojej mamy, a nie sąsiadki :)
Kamil, śledzie mogą być od Ni_Ma, a ciasto od Tiramisu :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
sledzie to zawsze se mozemy kupic a nalewke wlasnej roboty niezbyt:D |
Przekonałeś mnie :D
Ale to, że można kupić to bluźnierstwo :P |
dobra zróbmy tak:
1.śledzie robi mama 2.wiśniówka już jest 3.to zrobię też ciasto i pod wejściem na D3 będe stała z siatkami i sie darła Piooooooooo Kaaaaaaaaaaaaamil :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
ok to zróbmy tak że to Wy mnie poszukacie na E - ja nie mam klonów :)
Panowie przyszedł mój czas na lulu :) dobranoc :) |
Cytat:
Cytat:
Dobranoc :) |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko kto się zobowiąże? :D |
Cytat:
"to my, to my fan cluby " :D |
Nie komplikuj :D
Zresztą będziemy zawsze tam, gdzie ktoś nam vodkę da :D - ale Ni_Ma też musi być z asortymentem, a w najważniejszym momencie poszła spać :foch: I oczywiście Tiramisu z ciastem :) |
To ja wam dam radę co do tej pirotechniki.
TERMIT + WODA = wystrzałowa zabawa EDIT: Sumienie mnie wzięło- nie róbcie tego w domu, właściwie najlepiej w ogóle tego nie róbcie. |
Cytat:
Pierwszy raz w życiu, wczoraj pieprznęło równo w kuchni- Karmelek! Tj. Saletra potasowa z cukrem! O matko co się działo! W sekundę cała kuchnia była w sadzy, dusić się zacząłem, dobrze, że nic się nie zapaliło na dobre, a i sąsiedzi nie zadzwonili na straż pożarną. Potem 2 godziny mycia pomieszczenia :-/ A już miałem przelać do pojemnika... |
DrewniaQ hohoho
ja zlaczylem za pomoca tasmy 15 picolo polaczylem lont i zrobie jeszcze troche tego nie testowane jeszcze :) |
Ho Ho Holocaust
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
PS uwielbiam te dni "nicnierobienia" :) - tylko potem przestawić sie na normalny tryb będzie bardzo trudno :foch: |
Cytat:
o żesz w morde.... to takie mało bezpieczne zabawy... rannych nie ma? |
Nie!
Dawno taki karmelek mi się nie udał:-p |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl