![]() |
A nie lepiej tak?
http://www.oke.krakow.pl/inf/staticp...90115134806212 Albo pizz ze koszty zawyżone, ze nie byłeś informowany o tych kosztach które są niewspółmiernie wysokie. Maja cennik z taką opłatą? |
1) musisz zapoznac sie z regulaminem studiow; jesli takiej info nie ma to nie maja prawa nawet pierdnac.
2) 7x60zł= 420 zł 3) sprobuj udac sie do szkoly sredniej w ktorej mature zdales; jest szansa, ze maja tam jakies ksero czy odpis tego dokumentu 4) wedlug mnie nie powinienes placic nic jesli sprawe umorzono, czyli oni sprawe przegrali wiec na pewno nie powinienes placic nic za czas, przez ktory byla klotnia i sprawa w sadzie. Ewent jest opcja, ze musisz cos zaplacic za okres od umorzenia do 1szej proby odebrania dokumentu po umorzeniu( chyba ze od razu zarzadales dokumentu). |
zna się ktoś na deskach snowboardowych ? może ktoś w sklepie z takimi pracował albo pracuje ?
|
Siema
czy jest na forum ktoś z uprawnieniami archeologa? Potrzebuję żeby mi "klepnął" odhumusowanie działki przed budową, która znajduje się niby w strefie ochrony konserwatorskiej. |
Cytat:
|
Poleci ktoś dobrą szkołę językową w Krakowie ? W paru widziałem promocje 2 kursy w cenie jednego.. A co szkoły to chodzi głównie o jakość nauczania, atmosfere itp Wszelkie informacje mile widziane
|
tanie a dobre kurtki zimowe w Krakowie gdzieś?
W Diversie są zajebiste, strasznie mi sie podobają, ale chodzą po 250-300zł, a szukam czegoś za max 200. Chyba że ma ktoś jakieś zniżki w Diversie wieksze? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Słuchajcie, chciałbym re-instalować system w swoim laptopie ponieważ już tak zamula, że nawet przy otwieraniu zakładek w Mozzili łapie zawiasy, podobnie jak przy chodzeniu po katalogach na dysku. Obecnie w lapku siedzi Windows Vista Business zainstalowany od nowości. Mój laptop to IBM Lenovo SL500 2746 - 3ZG. Możecie mi podpowiedzieć jak się przygotować do tego procesu i jak go wykonać ? Czytałem, że potrzebuję mieć jakąś partycję "Recovery". Gdzie to znajdę ? Wchodząc w Mój komputer mam takie dyski: SV_Preload ( C:), Lenovo ( Q:), SERVICE003 (S:)
Poradzicie coś ? Kwestię zgrania danych pomijam bo to oczywistość. |
Cytat:
|
Zgraj sterowniki do komputera na pendrive - po formacie mogą się przydać. Potem ściągnij skądś system, stwórz bootowalny pendrive/płykę i z poziomu BIOSu odpal komputer z niej. Zainstaluj system, wgraj te sterowniki i wszystko. Ja zawsze tak robiłem, wiem, że zależnie od laptopa mogą być inne sposoby ale ten robi pełen, czysty format.
|
Cytat:
Spróbuj przy uruchamianiu nacisnąć F11. Powinno Ci włączyć Rescue and Recovery |
Cytat:
|
Cytat:
Mój Lenovo tak ma. I chyba wszystkie Lenovo z Vistą. Jesli się myle to sorry. |
mam pytanie
kiedy i od której do której godziny są treningi na zarabiu w myślenicach
|
Cytat:
Edit: Pytanie " kiedy" jest co najmniej dziwne. Na pewno nie w dniu meczu oraz dzień po meczu, który często jest wolny lub tylko rozbieganie i odnowa.. |
Cytat:
|
Cytat:
Edit: I pamiętaj że max 15 osób czyli może być też 9 osób w grupie ( w co nie wierze ) ale jest to możliwe. |
Cytat:
|
ma ktoś może jakąś zniżkę na termy w Szaflarach? bo cholera ceny są dość nieciekawe.
|
Chcę koszulki ze spersonalizowanym wzorem / nadrukiem. Firma X ma taką koszulkę zrobić i wysłać - podchodzi to pod umowę o dzieło / sprzedaży / dostawy? Nie bardzo wyłapuję różnice... Przychylam się ku umowie o dzieło.
Fajna byłaby odpowiedź z uzasadnieniem ;) |
Ktoś może polecić jakaś szkolę językowa w Krakowie na poziomie B1/B2? Rozważałem Profi- Lingua, z racji na atrakcyjne ceny i drugi język gratis. Jak ich ceny mają się do jakości? Ich kurs kosztuje nie całe 600zł, a np w Lincolnie ponad 800, przy takiej samej liczbie godzin.
|
Szkoły językowej ci nie polecę, ale wszystkim, którzy uczą się/chcą się uczyć języków obcych polecam obejrzeć ten filmik: https://www.youtube.com/watch?v=78FpZVVEpk8
|
Dostalem mandat za brak oplaty parkingowej (50 zl). Zdarza sie....
Ale dostalem tylko kwitek za wycieraczke, ktory mogl teoretycznie odleciec :) Na nim jest zla marka pojazdu (nr rejestracyjny sie zgadza). Placic ? |
Obstawiam że na wszelki wypadek, zrobili sobie jeszcze pamiątkowe zdjęcie ;)
|
Płacić, bo rząd Kopaczowej potrzebuje pieniedzy:
http://niezalezna.pl/60958-rzad-potr...siecy-mandatow |
Cytat:
ja w okresie 14miesiecy dostalem 3 na 1 samochod i nie zaplacilem, a upomnienie( laczne) z koniecznoscia zaplaty przyszlo po roku od ostatniego mandatu. Reasumujac 3 mandaty+ odsetki lacznie chyba 155 czy 160 zł. Ale na przyklad moj kumpel dostal(rowniez na 1 i to samo auto) od 2010- 2013 roku okolo 40-50 mandatow(zdarzalo sie ze 2 dziennie :D) i wlasnie mi napisal ze wciaz nie dostal zadnego upomnienia. Wiec nie wiem o co kaman. Dodam, ze oba auta byly brane w leasing i w miedzyczasie przerejestrowywane. Nie ma reguly, ale tak czy siak spodziewaj sie, ze moze cos przyjsc, nie wczesniej natomiast niz po pol roku od otrzymania mandatu. Pamietam ze dostalem tez 1 mandat tak z rok temu, oczywiscie od razu wyrzucilem i do dzis nie przyszlo mi upomnienie. |
Cytat:
Mi przyszły po 5 latach jakieś śmieszne trzy mandaty ze strefy. Powiększone chyba o 3zł odsetek :lol: |
Ja miałem 500 za jakąś pierdołe i chyba po 3 albo 4 miesiącach dostałem pismo od US, ze mam kare powiekszoną o 30zł opłaty komorniczej.
|
Z niepłaceniem mandatów może być ten problem, że zostanie się wpisanym do rejestru dłużników i za głupie 50zł można sobie w przyszłości narobić niemałych problemów przy braniu różnego rodzaju kredytów czy pożyczek.
|
Cytat:
|
Cytat:
Mogło się wieleeeeee zmienić bo chodziłem tam przez 2 i pół roku ponad 5 lat temu - Prolog koło pętli w Bronowicach - nie ucząc się nigdy wcześniej, zacząwszy od 3 poziomu, to było jakieś A2/B1 (decyzja lektora po rozmowie kwalifikacyjnej) wyszedłem z poziomem C1 / C2 :) 2x w tygodniu zajęcia 1x w tygodniu konwersacje 1x w tygodniu konsultacje jak się chce uczyć to trzeba czas poświęcić :) |
a i tak nie ma to jak język w pracy. Łapiesz szybciej niż jakakolwiek szkoła jest Ci to w stanie zaoferować.
|
Nie spotkał się ktoś z was w Krakowie z ubraniami stoprocent bo wujek Google nic nie wie jak ktos widział w jakimś sklepie niech da znac gdzie
|
No ale niestety w pracy nie mam kontaktu z językami obcymi, a najlepiej języka uczy emigracja:P
|
Zna ktoś z was stronę gdzie przez większość część dnia jest dostępny stream do kanałów sportowych ? chodzi mi głównie o canal+sport, polsat sport, polsat sport extra, eurosport 2,
Znalazłem coś takiego http://tvtoss.com/pages/player.php?c...0TV%20Channels ale większość programów nie działa... |
Wie ktoś czy na dni otwarte do Centrum Kongresowego ICE trzeba jakieś wejściówki nabyć czy po prostu wystarczy podejść do kolejki i czekać na swoją kolej?
|
musisz mieć wejściówkę, jest info, że z powodu dużego zainteresowania będą jeszcze jedne dni otwarte w listopadzie ale na razie bez konkretów kiedy
|
Gdzie kupię w Krakowie dużą ilość kopert - np. 500 sztuk?
Chodzi mi o sklep stacjonarny, nie mam czasu na czekanie na przesyłkę ze sklepu internetowego. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl