![]() |
Cytat:
Nie dawaj sobie wciskać bajeczek o jakichś tam bezpośrednich importerach, hurtownikach, kupowaniu bez pośredników. W tej aukcji co wrzuciłeś gość pisze o oryginalnym zapakowaniu i wrzuca zdjęcie jakiegoś woreczka z nalepką Creative, więc już widać, że ewidentnie ściemnia, bo oryginalne opakowanie jest całkiem inne. |
Szukam pilnie jakiegoś dobrego i sprawdzonego biura pośredniczącego w znalezieniu pracy w Krakowie.
|
Cytat:
Poza tym, jak ja kupowałem auto to się zabezpieczyłem na taki wypadek w umowie, z zastrzeżeniem że w przypadku ukrytych wad umowa jest nieważna. |
Od kilku dni nie mogę wejść w żaden atrykuł w WP. Jedynie na poczte i na głowną. Mam Firefoxa. Wie ktoś co może przeszkadzać?
|
znacie jakąś stronkę z wzorami ( NIE CZCIONKAMI ! ) tatuaży ? Albo ze sporą galerią zdjęć tatoo ?
Dzięki |
potrzebuje zalatwic sobie legitymacje studencką, moze jest ktos w temacie i moglby zaproponowac gdzie w Krakowie najtaniej 'studiowac', uczelnia, szkola wyzsza, szkola policealna, obojetnie byleby tylko posiadac legitymacje, ktora uprawnialaby mnie do znizek studenckich, szczegolnie w pkp
ps. nie wiem czy to cos zmieni, ale jestem absolwentem PK z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ile może kosztować wymiana lasera w PlayStation 3?
|
Potrzebuje tytuł piosenki, której refren brzmi mniej więcej tak : come on, come baby come on :) często leci na dyskotekach ;)
|
Pytanie: Zgubiłem legitymację szkolną, czy wystarczy mi Legitymacja MPK na której jest Zdjęcie, imię , nazwisko oraz PESEL do wejścia na stadion w Bytomiu??
|
Potrzebuje jakiegoś środka do odświeżania butów, żeby chronić je przed przykrym zapachem i stopy przed bakteriami. Chodzę praktycznie cały czas w jednych i tych samych adidasach i "czuję" potrzebę aby czegoś takiego użyć :)
W necie natknąłem się na coś takiego, wygląda OK, ale może ktoś ma coś już sprawdzonego ? http://fitness.wp.pl/trendy-i-nowosc...mi-srebra.html I pytanie, gdzie można kupić tego typu rzeczy na terenie Krakowa ? |
Cytat:
|
Mam pytanko do noszących soczewki...Czy można je przechowywać w soli fizjologicznej??? Skończył mi się płyn a tu już wszystko zamknięte a buuu:(
|
Cytat:
Są to miesięczne soczewki? Dziś w nocy je miałaś zdjęte? Już lepiej jakbyś włożyła do kieliszka od wódki i polała wodą mineralną niegazowaną. Ale jeśli to są miesięczne, i dziś w nocy w nich nie spałąś to spokojnie możesz spać. |
potrzebuje poradnie dermatologiczna może być prywatna :)
|
|
Cytat:
Chodzi o Majorke ? ;) http://www.youtube.com/watch?v=vs7uoYlKpnU |
Cytat:
|
o tak, dzięki :)
|
Cytat:
Teraz ja mam pytanie. Nieco nietypowe, ale nie bierzcie go za żart. Co to za rasa kota? http://www.all4humor.com/images/files/Nazi%20Cat.jpg |
Rasa panów ;)
|
Cytat:
|
Aryjczyk czarnooki :) Hitlerus hiticatus
|
Można zapłacić mandat przez internet czy muszę z tymi kwitkami iść do banku?
|
gdzie w Krakowie znajduje się najlepszy/najbardziej opłacalny lombard ?
|
Poleci ktoś jakąś fajna stronę z Pokerem Texas Holdem na wirtualną kasę, tak żeby się trochę podszkolić?
|
Cytat:
|
W Japonii kłamią z tymi jądrami,czy rzeczywiście nie ma zagrożenia?.......nie czy nie .......nie?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl