![]() |
Cześć, kilka osób wcześniej pytało o namiary na tanie porady/sprawy prawne. Jakby ktoś czegoś potrzebował to proszę o wiadomość PW.
pzdr |
Cytat:
Zabłocie - tylko nie przy Al. Tarnowskich bo spory ruch w sezonie, budownictwo mieszane, ceny chyba najwyższe w Tarnowie. Piaskówka - Aleja Piaskowa - raczej starsze budownictwo, ale perełki też się znajdą. Z okolicznych miejscowości to Tarnowiec (Zawada), Koszyce. Jeżeli chodzi o bloki to z nowszych przy Marynarki Wojennej - spore osiedle - obok Westerplatte (wieżowce, sypialnia Tarnowa), w sąsiedztwie os. Legionów HD (raczej różne elementy tam występują) - duża ilość ludzi. Strusina - końcówka ul. Rolniczej - kilka nowych bloków, ale ludzie narzekają i teraz się coś buduje przy Głowackiego . Inwestycji nie ma dużo, należy pamiętać, że Tarnów to nie Kraków, z wioski pod Tarnowem jesteś w centrum szybciej niż AGH - Matecznego. To tak na szybko, łatwiej analizować konkretne oferty. Moje subiektywne zdanie. |
Pytam bo widzę że ceny w Tarnowie bardzo atrakcyjne można nawet za 2k za metr znaleźć a do Krakowa to godzina jazdy wiec za 100-150 już całkiem przyzwoite mieszkanko można znaleźć na początek lub jakąś działeczkę.
wielkie dzięki za info. |
Może ktoś polecić sprawdzonego w miarę lekarza od kręgosłupa w Krakowie. Tylko chcialbym lekarza ortopedę nie fizjoterapeutę. Szukałem w necie, ale nic konkretnego nie mogę znaleźć. Najlepiej prywatnie.
|
Jeśli ktoś ogarnia instalację multiroomu nc+ bezprzewodowo to bardzo proszę o kontakt
|
Potrzebuje informacji nt lokalizacji nowohuckich schronów. O tych najbardziej znanych jak pod Świtem wiem, chodzi mi o pozostałe...
|
Jeżeli jest ktoś chętny, by pokopać w piłkę w A-klasie, lub C-klasie, proszę o kontakt na priv.
|
Cytat:
http://www.mhk.pl/oddzialy/dzieje-nowej-huty Nie tylko w NH sa schrony p-atomowe. Taki pamiętam na Rzeżniczej gdzie chodziłem do technikum. Nauczyciel PO urządził tam strzelnicę. Stare dzieje... |
Wie ktoś gdzie w Krakowie można dostać maski tego typu? http://img.partybox.pl/zasoby/images/middle/vputi01.jpg
Z tym, że potrzebowałbym z Howardem Webbem lub innym sędzią (widzialem takie nad morzem) Sprawa dosc pilna bo rekwizyt potrzebny do zrobienia bramy weselnej w stylu ''sędziowskim'' :) |
Ma ktoś może mapę Czarnogóry na gps? tylko żeby była w miarę dokładna. nie mam pojęcia gdzie takie cudo mogę ściągnąć. będę wdzięczny za pomoc.
|
Cytat:
na necie znajdziesz instalkę na pewno. trochę zajmuje... ale jazda z hołkiem niezapomniana :] |
Temat wałkowany już kilka razy. Ale nie byłem wcześniej zainteresowany :)
Gdzie znajdę w Krakowie miejsca z używanymi podręcznikami do szkoły podstawowej? Poza Halą Targową. |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=AEgcC5YRYOU
Może dość trudne, ale potrzebuję tytułu / słów przyśpiewki Besiktasu z 6:42 min filmiku :) |
Cytat:
|
Cytat:
Znaki swoją drogą. |
Poszukuję SPRAWDZONEGO alergologa. najlepiej na skierowanie żeby nie trzeba było płacić. wiem że się czeka i po pół roku.
|
Orientuje sie ktoś czy bilety na walkę Adamek-Szpilka będą dostępne jutro na stronie Kraków Areny,czy może jakiś stronach zajmujących sie dystrybucją biletów? Ewentualnie czy w kasach jutro jest szansa kupić czy tylko drogą internetową?
|
Cytat:
|
Ja się odczulałem na Dunajewskiego - normalnie za free z NFZ - to było jakieś 10 lat temu.
Odpukać pomogło ale nazwisk nie pamiętam. Trzeba mieć szczęście, na kumplu już chyba 5 lek testują a gość dalej się dusi. |
Czy występował ktoś może na poczcie o wystawienie duplikatu potwierdzenie nadania listu ?
|
Właśnie problem jest z tymi testami bo niby na nich nic nie wyszło. po zjedzeniu czegoś raz są objawy raz ich nie ma. Bierze teraz leki sterydowe ale przecież tak nie może być bo się leczy objawowo nie wiedząc co jest dokładnie. była na wizytach prywatnych u jednej doktorki co jest szefem oddziału alergologicznego płaciła za wizyte ponad 200zł i tylko jakieś leki dostawała co raz pomogły a drugi raz nie.
dlatego pisze że potrzebuję sprawdzonego żeby wiedział jakie badania można zlecić, może to nie alergia tylko inna przypadłość. potrzebny taki który nie patrzy tylko jak naciągnąć na następna wizyte. krav możesz napisać ile płacisz za wizytę? nie może zjebać? jak robili parę lat temu testy to jedną igłą dawali wszystkie alergeny zamiast po każdym zmieniać. wiec da się s.......ić. |
no fakt, spotkałem się już z sytuacją, że klient się dusi, był na testach i nic mu nie wykryło, nie wiem tylko czy to kwestia lekarza czy metod jakie są dostępne do diagnozowania. Jeśli chodzi o gabinet na Ułanów to to jest w ramach NFZ, nie płaci się nic. Płacę tylko za szczepionki, które są u nich przechowywane.
Nie jestem Ci w stanie powiedzieć, czy gość do którego chodzę faktycznie coś konkretnego u Ciebie wykryje, wiem, że chodzi do niego dużo (nawet bardzo dużo) osób. U mnie na szczęście alergia nie jest bardzo uciążliwa, na testach wszystko wyszło, od 3 lat przyjmuje szczepionkę i widać efekty. |
Gdzie będą dostępne bilety na walke Adamek-Szpilka?
Właśnie kontaktowałem sie wczoraj z działem obsługi klienta Kraków Areny i taką samą odpowiedz usłyszałęm :) |
Właśnie wrzuciłem info w "bokserski" - 1 września mają być bilety - nie podpisali jeszcze umowy więc nie podali też pewnie miejsca gdzie można kupować :)
|
Witam.
Za pomocą programu Sony PC Companion przeniosłem wiadomości, listę połączeń i zdjęcia ze starego telefonu na nowy (Android). Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że smsy wysłane z nowego telefonu zniknęły. Da się to jakoś naprawić? Z góry dzięki za pomoc. |
Ile czeka się na telefon po oddaniu go na reklamację w Orange?
|
Cytat:
|
gdzie najlepiej założyć konto bankowe? zna ktoś takie baz żadnych opłat za prowadzenie i kartę?
|
Bez opłat za prowadzenie masz na pewno w ING i Deutsche Banku. Gdzie indziej pewnie też, ale tutaj jestem akurat pewien. Są opłaty za kartę, z których jesteś jednak zwolniony, jeżeli zapłacisz kartą bodajże 200 zł miesięcznie (zapłacisz kartą, wypłata z bankomatu się nie liczy!). Wtedy wychodzi całkowicie za darmo.
|
Cytat:
Dodatkowo są bonusy: Casback za zakupy kartą płatniczą zwrot max 15 zł /mc oraz tzw podwyżka pensji max 40 zł/ na kwartał (ale te promocje sa tylko do końca roku i chyba nie zdążysz się łapnąć) Zwrot 1% z karty kredytowej dla zakupów powyżej 100 zł Drugie konto mam w Alior Banku (darmowe bez karty) bo jet mi w sumie tylko potrzebne do obsługi Rachunku Maklerskiego. |
Skad sciagnac sobotnia Lige+ ?
|
Cytat:
|
Wpływów na konto nawet nie wymagają, tylko płatność kartą na kwotę 200 zł miesięcznie. Liczą bodajże okres między 29, a 28 kolejnego miesiąca. Mam tam konto kilka lat i żadnych problemów.
|
Super. Dzięki za info
|
gdzie można dostać taką bluzę bramkarską?
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/k...9832212283.jpg |
Cytat:
|
Są konta darmowe, ale opłaty są za kartę. Jeśli zrezygnujesz z posiadania karty, wtedy nie będziesz płacił nic, ale wtedy właściwie możesz korzystać z niego tylko do przelewów internetowych.
Tak jak pisałem, ING nie wymaga wpływów, tylko transakcji kartą na kwotę 200 zł/miesiąc, inaczej płacisz za kartę bodajże 7 zł. Wątpię, czy istnieją konta, przy których nie płacisz nic bez żadnych warunków. Bank to nie instytucja charytatywna. |
Tak myślałem. Wie ktoś gdzie użytkowanie karty jest najtańsze?
PS. korzysta ktoś z "banków" internetowych? np.T- Mobile usługi bankowe |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl