![]() |
Jaką firmę autobusową polecicie, która jeździ do Chorwacji? Dokładnie chodzi o Split.
|
Cytat:
|
Cytat:
Polega to na dodaniu do Twojego NIP oznaczenia PL. Jednak wystawiać faktury z europejskim NIP możena od dnia zlożenia takiego wniosku. No i oczywiście, zapoznać się z zasadami wystawiania faktury VAT eksport |
Cytat:
|
czy jest ktoś na forum kto ogarnia dofinansowania z UE dla działających firm?
wszystko wyjaśnię na prv. |
Czy wie ktoś gdzie dostanę w centrum drożdże winiarskie?
|
Dorwałem mega lajtową prace. I tu pytanie do Was. Jaką książke polecacie ? Nigdy nie byłem fanem czytanie ( i nigdy nie będę? ) ale teraz jakoś mam wene i chciałbym ją wykorzystać. Jeśli chodzi o tematyke to może być sportowa albo jakiś kryminał. Może być na priv
|
Cytat:
http://www.winnica.krakow.pl/kontakt |
Cytat:
|
Cytat:
Polecam strasznie książki Cobena. Super akcja, zajebiście potrafią wciągnać. Albo DeMilla np. Gra Lwa. Także fajna akcja w dodatku w takim typowym męskim humorze. |
Sezon wesel w pełni i trzeba rozglądnąć się za jakimś garniturem. Są jakieś sklepy z tanimi garniturami np używkami? Tylko żeby nie miały te graniaki po 20 lat :) jakieś wyprzedaże kolekcji czy coś podobnego?
|
Na tandecie możesz się rozglądnąć ewentualnie do factory podjechać. Ostatnio w GK w sklepie Bytom widziałem wyprzedaże. Wszystko zależy jaką kwotę sobie przeznaczyłeś.
|
Bytom i Vistula mają wyprzedaże do -70% chyba
|
jakąś kwiaciarnie ktoś poleci w Krakowie? Konkretnie chodzi mi o kremowe róże.
I ewentualnie jeszcze potrzebuje czegoś w Krakowie gdzie będzie można zrobić coś takiego: http://chocolissimo.pl/do/item/1315-...wlasne-zdjecie |
nie wie ktoś, ile kosztuje wypożyczenie łyżew na lodowisku w Kraków Arenie?
|
9 złotych.
|
Cytat:
|
jeżeli masz czas rano to polecam podjechać na giełdę w Balicach. kwiatów a kwiatów nie bedziesz wiedział co wybrać. tylko że oni bardzo wczesnie pracują. zobacz z resztą na stronie giełdy. zawsze mozesz zadzwonić do danego sprzedawcy i się umówić gdzieś na odbiór. ja czasami tak robię.
|
Cytat:
|
ok, dzięki, na pewno skorzystam w najbliższym czasie.
A jesli chodzi o drugie pytanie? Potrzebuje czegoś na prezent i mi się coś takiego spodobalo. Jakby ktoś wiedział gdzie cos takiego można zamówić albo ewentualnie miał jakis podobny pomysł to podbijać :) |
Właśnie dostałem pismo z przedsądowym poleceniem zapłaty za udostępnianie filmu "Obława". Jeżeli spotkał się ktoś z podobnym przypadkiem, to zapraszam na priv.
|
Powstaje jakaś liga prywatna naszego forum na Ustaw Ligę Weszło?
|
Cytat:
nie jesteś pierwszy :) http://www.spidersweb.pl/2014/05/oblawa-na-piratow.html |
zdarzyło się komuś,że podczas słuchania muzyki na telefonie, nagle muzyka się pauzuje?? na słuchawkach jest to strasznie denerwujące, bo trzeba co chwile wyciągać komórkę z kieszeni...
|
zdarzyło się komuś że włączał film na kompie i nagle nie ma dźwięku?
albo że włączał YT i filmik się zaczynał i po 3 sek. się zacinał i uruchamiał od nowa... kilkukrotnie aż do momentu wyskoczenia szarego tła i jakiegoś błędu? |
Jest ktoś kto pracuje w urzędzie pracy lub ma kogoś z rodziny lub znajomego? mam parę pytań.
|
Ktoś z doświadczeniem z Netia/Orange?
Mam internet i telefon stacjonarny w TPSA/Orange. Plące horrendalne rachunki za jakiś syf już dłuższy czas. Pogadałem teraz z Netią bo Orange proponuje mi dość kiepskie warunki. Obecnie mam umowę z Orange na Neostrade i telefon na czas nieokreślony. Netia mowi mi że: Oni za free przenoszą mi telefon do siebie (aktywacja 9zł) i daja internet do 20mb (aktywacja 9zł). Internet + telefon stacj (30 min do stacj) za 59,90 miesięcznie. Podobno zadnych innych opłat. Ściema/prawda? Az mi się wierzyć nie chce. Teraz place 118zł, A u nich lepsza oferte za 59? |
jakiś tani nocleg dla dwojga w Zakopanem? Lepiej coś rezerwować czy jechać i szukać na miejscu?
|
Cytat:
Zależy co rozumiesz tani ? Na booking.com znajdziesz szybko cos dostepnego. Teraz pewnie najtaniej znajdziesz koło 40-50zł za dobe/osobe. Ewentualnie,zeby sie tylko przekimac to http://www.schroniskomlodziezowe.zakopane.org.pl |
Cytat:
|
Cytat:
Bo jak z Orange będziesz miał informację, że max 10mb, to choćby skały srały szybciej ci net z Netii nie pójdzie. Chyba, że jesteś jednym z tych nielicznych, których Netia może podpiąć na swoich kablach. |
Muszę jechać samochodem do Wiednia. Którędy najlepiej i najszybciej dojechać? Czechy czy Słowacja? Mógłby ktoś obeznany mi napisać jak wygląda sprawa z opłatami za autostrady w tych krajach? Z góry dzięki.
Dzięki MatMario! |
Ja jeżdżę na Katowice później albo Bielsko i Cieszyn albo kawałek dalej i nową autostradą w dół na Ostrawę. Później Olomunec i Brno i tam Wiedeń.
Jeśli z start z Myślenic to na Bielsko bym jechał i później Cieszyn Olomunec i Brno. Do Austrii chyba nie będzie potrzebna winieta ale na Czechy tak. Można też jechać bez winiet. Przez Słowację. Polecam viamichelin.pl W Wiedniu trzeba uważać bo bardzo łatwo z centrum wylecieć na autostradę i wtedy bez winiety lipa. |
Cześć, jest ktoś z forumowiczów, kto miał skręconą kostkę, bądź zna się trochę w tym temacie? Priv.
|
Motocykl przez sześć lat stał w garażu i nie był eksploatowany,opony wogle nie zajechane tylko mam problem z kilkoma pęknieciami na kolach z powodu ich wieku.Moje pytanie brzmi czy bezpieczna jest jazda na takich oponach czy lepiej wymienic?
|
prtosze o pomoc.....jak odblokowac karte micro sd z telefonu która sama sie zablokowała. nie da sie ejj sfprmatowac podlaczajac przez czynik do komputera.
|
TonyWiślak po tylu latach w pierwszej kolejności do wymiany. Szkoda zdrowa aby ryzykować jazdę na czymś takim.
fifi1906 podłączasz przez przejściówkę micro sd- sd ? |
Polecicie jakąś poradnie/przychodnie ortopedyczną na Bronowicach, najlepiej gdzie z NFZ można się leczyć.
|
Jaką firmę byście wybrali do przesyłki kół (opony plus felgi) - całość pewnie ponad 50 kg wyjdzie.
Jak w ogóle takie coś zapakować - do kartonów nie ma sensu, chyba tylko owinąć żeby się nie porysowało. |
Cytat:
Kocie,ja wysyłam osobno każdą sztukę jako osobna paczka na poczcie.Wychodziło koło 70zł na całość.Były to same alufelgi 14 `.Najwygodniej wysłać na palecie.Myślę że koło 100zł będzie kurier kosztować (paleta do 100kg).Pozdro:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl