![]() |
a Lenczyk z jakiegokolwiek klubu nie odchodził pokłócony?
|
a Lenczyk z jakiegokolwiek klubu nie odchodził pokłócony?
|
Rusek opuszcza Amike. Idzie do Hamburga.
To od nowego sezonu na szpicy Slusarski lub Ubiparip i wio po "majstra":lol: |
Górnik nie otrzymał licencji, czyli znowu Filipiak przekupił kogo trzeba z PZPN-u.
|
Skąd masz to info?
|
To normalne. Co roku kilka klubow nie dostaje licencji a po odwolaniu 95% gra w ekstraklasie.
Wczoraj sie urodziliscie? ;) |
Cytat:
Dziś pora na radość, ale obserwując casus Amiki 2010/2011 i nasz z tego sezonu plus przeciętny i prawdopodobnie jeszcze słabszy niż dotąd skład pewnie będzie regres. Górnik oczywiście, że dostanie w końcu licencję. W lidze dosyć zasiedziałe towarzystwo z wyjątkiem Bielska - kruk krukowi... Więc jedyna szansa dla pejsów to deal z Brukiem. |
Górnik na pewno dostanie z odwołania - za duża firma żeby go chcieli udupić jak ŁKS kiedyś.
A tak czy siak to parchy i tak są ostatnie - więc siłą rzeczy ŁKS by się utrzymał a oni i tak polecieli. Albo by weszło więcej drużyn - już mi się to miesza na maksa :/ |
Wisła też kiedyś nie dostała licencji przy pierwszym rozpatrywaniu wniosku, więc nie kręciłbym afery.
|
Gornik licencje dostanie, bo nie przedstawil jakis dokumentow na gre... w Sosnowcu. Wiec to pewnie kwestia czasu kiedy licencje dostana.
Ciekawe jest tez to, ze Ruch dostal licencje ale na gre... w Gliwicach:D Wychodzi na to, ze Ruch w kolejnym sezonie grac bedzie poza Chorzowem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Górnik licencje na bank dostanie-tylko sezon zaczną w Sosnowcu.
Gorzej z Widzewem,chociaż jak czytam to maja sie odwoływać,wiec szansa tez jest :) |
Cytat:
|
Czyli dochodzi nam nowy wyjazd na ten stadion: http://bi.gazeta.pl/im/6/10223/z1022...ta-Gliwice.jpg
Co do Widzewa wg mnie nie dostanie licencji , ŁKS również a co to oznacza chyba każdy wie. |
Mistal, przecież ŁKS spadł... więc licencji oni mogą nie dostać na grę w I lidze...
|
ale jak Widzew nie dostanie licencji, to spadną do 1. ligi, a na jego miejsce powinna wejść drużyna z miejsca 15. Tylko ze LKS jest na 15. miejscu, wiec jak i oni tej licencji nie dostana...
Oby nie. Oby zydki spadły albo przejęła ich Termalika. |
Jeśli się nie mylę to teraz jest tak, że jeśli pierwszy klub nie dostanie licencji to gra kolejny(ŁKS), jeśli ŁKS również licencji nie uzyska to gra Cracovia a dopiero potem klub z 1 ligi.
|
Cytat:
Górnik dostanie licencję, gorzej z Widzewem nie lubię ich, ale prawda jest taka, że to byłoby sk.......ństwo względem klubów z Łodzi, kiedyś ŁKS a teraz Widzew pada ofiarą Filipiaka i jego "bandy". a czego my się spodziewaliśmy po cracovii, przecież są to k....y bez honoru - wszyscy od wlascieciela, przez działaczy i piłkarzy kończąc na osobach zwanych kibicami... Oni już mają pewnie uzgodniony deal z "leśnymi dziadkami". Już Kafarski o tym od dawna mówił. Zresztą Filipiak miał chyba rację nie motywując finansowo piłkarzy (jak w zeszłym roku), a zostawiając sobie kasę na motywowanie odpowiednich osób po sezonie.... |
To jest jak gówno muchy przyklejone do szyby.
Logika podpowiada że już dawno powinno odpaść ale trzyma się franca tej szyby jak popieprzona. Mam nadzieję że raz w historii PZPN pójdzie po rozum do głowy i kolejny raz się nie sprzeda. |
Cytat:
|
Ja liczę, że Legia wymieni Koseckiego na Traore. Wtedy obserwujcie co się będzie działo, między Ljuboją a Traore :D
rozpad drużyny od środka:) |
łudzę się (mam nadzieje), że Widzew ma jednak jakieś plecy u leśnych dziadów z pzpn(r) i jednak "góra" nie pozwoli mu spaść. Z ŁKSem była trochę inna historia wcześniej, sytuacje obydwu klubów nieporównywalne, także wg mnie Widzew się odwoła i po ćmojach bojach, ale dostanie tą licencje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdy będę stary, w stanie dogorywania - wysadze się na gnieździe parchów, bo innym sposobem nie ma sznas na ostateczne rozwiązanie problemu ich istnienia.
|
Ten chwast nie jest do wyplewienia.
To jest jak rzep na ogonie -za h**ja go nie odczepisz na nich nie ma sposobow ,zielony stolik juz dziala,Kafarski w tym wywiadzie nie bez powodów był taki wesolutki. |
To już nie będzie tak, że kolejna drużyna z pierwszej ligi wchodzi na miejsce drużyny z ekstraklasy, który nie dostał licencji?? Bo tak chyba było mówione przed sezonem...
|
Przecież tak już było że raz Cracovia utrzymała się dzięki nieprzyznaniu licencji ŁKS-owi. Z tego co pamiętam to kolejne drużyny z pierwszej ligi wchodzą w przypadku karnej degradacji kogoś z ekstraklasy (w sezonie 2007/2008 było chyba czterech beniaminków)
EDIT: może mnie ktoś poprawi ale z tego co pamiętam to z tych beniaminków Zagłębie Sosnowiec też dostało degradacje jeszcze przed rozpoczęciem sezonu :shock: Polska... |
Narzekacie jak stare baby. Cracovia już spadła i zielony stolik nic na to nie poradzi.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl