![]() |
Raczej nie, bo u niego o wiele większą rolę w życiu odgrywa ojciec. Wiec poszedł by do ojca, a ten by mu doradził by poszedł do sądu, tak jak teraz jest z Lechią.
Tylko że to nie chodzi o to ze ktoś się spóźni z przelewem dzień czy dwa, tylko 2 czy 3 miesiace. Jeśli Ty uważasz cos takiego za normalny stan rzeczy ,to cieżko nam sie bedzie dogadac. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziś już ze 2 razy :P
|
Po co ten Wolski ? niech idzie do Legii on tu nie wróci
|
ktoś tu chce powrotu Nalepy? Nalepa, Uryga, Czekaj- jeden sortyment drewna
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oj ciężka ta zima będzie, oj ciężka... starozakonni chrust od lat zbierają ;)
|
https://twitter.com/WojtowiczG/statu...10447961858048
Nie widziałem by ktoś tu wrzucał, ale post na tyle ciekawy co dziwny. |
moze kiko byl tylko przejsciowa opcja
|
Cytat:
No tak to wyglada, ale z punktu widzenia prowadzenia klubu sluszne podejscie. Ciekawe czy teraz jest ewentualna inna opcja za Carillo :D W zwiazku z tym, ze Kolar i Balaniuk to pomysly Carillo to bym nie liczyl na jakiegokolwiek napastnika, nawet jesli odejdzie Carlitos. W zapasie jest jeszcze Brozek, wiec pewnie ta trojka bedzie grac plus Carlitos jak nie odejdzie. To wystarczajaca ekipa w ataku. Cos czuje ze przyjdzie skrzydlowy, rozgrywajacy/ofensywny pomocnik i lewy obronca :-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na prawa jest od bidy Cywka, Bartkowski i Arsenic. A w ostatecznosci i Bartosz moze tam biegac. Po lewej to chyba tylko Bartkowski by jako tako sobie radzil. Poza tym to moja prywatna opinia :-) |
Zoran Arsenic w Chorwacji grał jako stoper lub lewy obrońca, dopiero w Wiśle zaczął grywać na prawej flance....
|
Jak Lechia będzie dalej bedzie utrzymywać stanowisko wobec Wolskiego (wg mnie słusznie) to PZPN rozwiąże kontrakt z winy klubu (patrz Cierzniak) i chłopak trafi do L za free. Mioduski nie ma takich wpływów jak Leśniodorski, ale Wolski ma szanse na mundial i Nawałka na niego liczy.
sorry za off top |
Cytat:
|
Kto tak mowil i gdzie bo faktycznie w tym temacie mam amnezje. Bez szydery.
|
do usunięcia
|
Cytat:
Arsenić w swoim poprzednim klubie sporo grał na tej stronie (15 lewa, 9 środek, 8 prawa), Bartkowski zresztą głównie występował na lewej. Cytat:
|
U nas nawet pol sparingu nie zagral na lewej stronie.
Pytanie na ile to byla indolencja Kiko a na ile po prostu sobie nie radzil na tej pozycji nawet na treningach. Nie wiem. Wiem, ze przed przyjazdem do PL Carillo wskazywal na potrzebe wzmocnienia lewej strony. Byc moze treningi i postawa Bartkowskiego i Arsenica go przekonaly, aby tego nie robic, ale wcale mnie nie zdziwi jak LO sie pojawi :-) |
Cytat:
Cytat:
Więc zapytam - gdzie Carrillo mówił, że chce lewego obrońce? Pokażesz? Bo jedyne co słyszałem to, że chce właśnie prawego obrońce, nigdzie nie było mowy o lewym (przynajmniej ja nie widziałem). |
Mateusz Miga to Carrillo?
|
Cytat:
"Kolega" miga, ktory dwukrotnie prawie wepchnal nas w rece oszustow i doprowadzil do definitywnego upadku klubu nie jest dla mnie zadnym zrodlem informacji. Wrecz zakladalbym ze to co pisze to jest wlasnie na odwrot :D W normalnym kraju po dwoch takich "numerach" bylaby taka presja na wydawce, ze taki "dziennikarz" bylby wy(*$(*bany na zbity pysk z taka laurka ze jedyne co moglby robic to praca na budowie wzglednie wyjazd na saksy. U nas natomiast dalej takie zero traktuje sie jako zrodlo informacji :-) No gratuluje! :-) |
Nie ma sprawa, w takim razie informacje od Michała Knura, który jest bardzo blisko klubu:
Cytat:
|
Cytat:
|
Zacytuj mi konretnie Carrillo a nie Knure, Mige, Jawora, janeksa czy .... wie kogo.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl