![]() |
Muszę wysłać paczkę drogą kurierską (nie pocztą). Nigdy tego nie robiłem, w jaki sposób mam to przeprowadzić?
Zamawiam kuriera ze strony internetowej firmy? Jaki może być koszt wysyłki pudełka z butami mniej więcej o 300 km? Wiem, że są przeliczniki na stronach firm kurierskich, ale pytam o Wasze doświadczenie. Z góry dzięki za pomoc. |
Cytat:
|
Szukam obrazka z "amiką poznań" kiedyś ktoś dawał ten jpeg na forum,oczywiście obrazek został zrobiony żeby ośmieszyć amikę i coś tam na nim było "DUMA, HONOR, TRADYCJA" Jakby ktoś miał to prosiłbym o wstawienie.
|
Dzisiaj po włączeniu telewizora zauważyłem, że zniknęły mi programy HD, Orange Sport i pare innych kanałów. Wczoraj jeszcze były. Wie ktośco należy zrobić w takiej sytuacji aby je przywrócić z powrotem?
chodzi o Cyfrę + oczywiście. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wyszukiwanie kanałów (gdzieś w menu), telefon do cyfry. A sprawdzałeś czy kanały nie są poprzestawiane tylko?
|
Powinieneś zadzwonić na infolinię Cyfry+. Wszystkie inne sposoby na chama są dosyć ryzykowne.
|
Sprawdź czy ci śnieg nie zasypał anteny, ja jak miałem źle ustawioną antenę to taki miałem problem zwykłe kanały szły bez problemu a HD nie. Przyszedł śpec od ustawiania ze sprzentem gitara.
|
Antena jest czysta i odśnieżona, nie ruszałem jej od wczoraj. Wyszukiwanie kanałów nic nie zmienia, nie są przestawione bo po włączenieniu przykładowo 24 - C+ sport HD pojawia mi się na pasku co aktualnie tam powinno być wyświetlane, ale na ekranie mam napis "brak uprawnień do odbioru tego kanału". No nic, jak jutro samo nie przejdzie to zadzwonię na tę infolinię albo podejdę w poniedziałek do ich agenta.
|
Zaloguj się do ( ICA - internetowe centrum abonentów ) i zrób sobie reaktywacje karty. Powinna złapać wszystkie uprawnienia na nowo. Jeśli sprawa się nie zmieni dzwoń na 801 066 066 i powiedz jaki masz problem, może przez przypadek wycieli ci dodatkowe opcje.
|
Wie ktoś dlaczego dziś w godzinach nocnych nie działają TVP1 i TVP2?
EDIT: Już wiem dlaczego. Nigdy więcej nie zapłacę abonamentu. PS. TVP to ...... |
Cytat:
Np. tu masz odpowiedź: http://www.polskatimes.pl/aktualnosc...jsze,id,t.html |
Potrzebuję cukiernię, najlepiej Huta lub centrum, gdzie można nabyć jakieś dobre, świeże ciasto w poniedziałek z samego rana (czytaj godz. 7.00). Jest to możliwe, kojarzy ktoś z doświadczenia takie miejsce? Bo potrzebuję na jutro, własnie rano, a kupic dzisiaj to nie sztuka :)
|
Cytat:
Bo przez ostatni miesiąc w C+ była promocja że oglądasz pakiet wyższy. Ale teraz to wyłączają. |
gdzie w Krakowie mogę kupić pączki typu " Donat " ?
czyli pączek bez nadzienia, a z dziurką ? http://id.media2.88db.com/DB88Upload...6F55D81571.jpg |
Ponawiam pytanie odnośnie kurtek Diverse. Był ktoś ostatnio? Wrzucili jakąś nową kolekcje wiosna/lato na sklep?
Z góry dzięki :) |
Mam idiotyczne pytanie, tak jak idiotyczny stał się poziom nauczania w polskich szkołach,,, Co oznacza emotka :-X? Praca domowa drugoklasisty :O.
|
Cytat:
:-X Usta użytkownika są zapieczętowane |
Cytat:
|
crazy, dzięki :-)
gigant,,, bardzo bym chciała w to wierzyć :-D Cytat:
|
Takie coś zadają na prace domową?
|
Cytat:
|
Ma ktoś namiary na transmisję oscarową z dzisiejszej nocy? Najlepiej po naszemu.
|
Może ktoś mi podać link z zdjęciem lub koszulki "Trenuj Sporty Walki"?
|
Cytat:
|
mam pytanie: Jakie kibice Wisły mają bądź mieli relacje z drużynami z Przemyśla tj. Czuwajem i Polonią? Czy kiedykolwiek jakieś były? bardziej negatywne czy jak?
|
Tak, internetową.
|
Cytat:
Cytat:
|
1234567890
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl