![]() |
szok....................................
|
O boże.... :( 3-0
|
Wisła ma już patent na kompromitowanie polskiej piłki za granicą.
Jesteśmy słabi, ale to nie powód by nas tak Azerowie jechali. Szok, hańba. |
3:0. Boguslaw Cupial chyba dostal zawalu
|
Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaaaaaaaaaaa
za co??????????????? |
dumni po zwyciestwie wierni po ? Takiego chuja! Zapierdalam po 12h dziennie i zarabiam ok 3 tys zł a te jebane partacze maja po 20x tyle i graja jak ****y nieeeeeeeeeeee jezdze na mecze *******e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Jeden rok i trzy stany depresji levadia cracovia qarabag o 3 - 0
|
Kibicuje Azerom:) Licze ze bedzie 10:0 :)
|
Kasperczak do widzenia. Z taką grą obronną(mówię o całym zespole, nie samej obronnej formacji) nie mamy szans nawet w tej naszej buraczanej lidze...
|
K... jak się dowiem jeszcze, że Chaveza nie zakontraktują to można cały sezon odpuścić z taką obroną
|
Ciekawew kto będzie nowym trenerem?
|
Po meczu...
|
haha to nie jest to nie jest smieszne oni sa dla nas jak Real Madryt
|
Co za pacany ło matko hahaha 3 :D:D:D
chcialbym zebysmy dostali tak z 6:0 byloby chociaz smiesznie |
Koniec masakra
|
Brawo Brawo!!Sprzedajmy jeszcze Brożków bo na nich zarobimy!!3:0!!Gramy dno!!Jak Cipy!!
|
.......cisza..... Mam nadzieję, że Arek Głowacki tego nie ogląda:(:(:(
|
Hahahaha.****A MAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
3:0... niestety, chociaż bardzo w Wisłę wierzyłem naszą przygodę w pucharach należy uznać za zakończoną. Oby w lidze było lepiej.
|
Nie mogę, to jest masakra, po prostu masakra...
|
hahhahahahah ale frajerzy!!!!!! Co za cipy, ****a gdzie ja jestem!!! z 6 niech im zajebią, ale szmaty!!!! Czekam na ban:P
|
Ja tam do obrony pretensji nie mam.
Bardziej do Jirsaka, który udowadnia, ze jest w Wiśle nieporozumieniem, gra Boguskiego. Tylko czemu ****a Brożek nie gra? |
Solidnie muszą zapłacić zawodnikowi klasy Chaveza, aby chciał grać w takiej drużynie.
Ze sportowego punktu widzenia - czekam tylko na reakcję Cupiała. Wisła to MY. |
Idę się albo opić albo nie wiem co ze sobą zrobić bo mnie ****a szlag trafi zaraz. Ja już nie mogę z tego wszystkiego, frajerzy do potęgi. Obciąć im zarobki o 30% i niech się skarżą nawet do FIFA.
|
niech nawet nie wychodzą na drugą połowę. Cupiał to chyba *******ca dostaje na trybunach. taka hańba a to jeszcze nie koniec!
|
Boże jedyny, jak mi jest żal tych biednych dwudziestu paru ludzi którzy za tę żenadę zapłacili po dwa kafle.
|
No, tego to się nawet ja nie spodziewałem.... żal patrzeć. A śmialiśmy sięz Lecha..... Oni przynajmniej przeszli po karnych.
|
3-0 z Azerami, śmiech. Brawo zarząd za zabranie nam klasowych stoperów. Brawo piłkarze, za człapanie po boisku.
WISŁA TO MY ! |
kowalski co to ****a jest, z kąd go wzięli
|
Obrona Wisły to skandaliczny poziom. Kowalski dramat,Piotr Brożek dno dna, Cikos przeciętny, Diaz coś tam się stara, ale widać, że ta pozycja to nie jego bajka. Brak Marcelo i Głowackiego koszmarnie kłuje w oczy.
W ataku Boguski kolejny dramat. Żuraw słabiuteńki. Jirsak też gra tak, że nie da się powiedzieć żadnego dobrego słowa. Palić to w ogóle zawodnik? Mamy drużynę kompletnie nieprzygotowaną do niczego, nie nadającą się do gry o jakiekolwiek cele. Brawo zarząd za piękną ofensywę transferową, psiahmać. Można się załamać. |
he he he 6-0 się skończy
|
Boże jedyny, jak mi jest żal tych biednych dwudziestu paru ludzi którzy za tę żenadę zapłacili po dwa kafle.
|
Polityka transferowa Wisły rozprzedać całą obronę w zamian nie kupić prawie nic, uzupełnić odensywe no i mamy efekty, WSTYD ?? to jest mało powiedziane, tasza piłka nożna jest dnie !
|
co oni robia!!!! gdzie ta Wisla!!!
|
Wstyd mi teraz koszulkę założyć Wisly Krakow.
|
Boguski był w ogóle przy piłce w tym meczu? Wisła gra jakby im się nie chciało to ma być ich ambitna walka? Przynajmniej Cupiał ogląda tą kompromitacje mam nadzieje że pół drużyny wyjebie na zbity ryj
|
Macie swojego siwego chuja kasperczaka...frajerzy jebani z tych ktorzy liczyli ze zrobi cuda. Proponuje wyliżcie mu rowa:) na pewno mu ulzycie po takiej porazce.
|
Nie chce mi się tego oglądać.
|
Rozjebia nas zaraz do końca
|
Kręcą nami jak Barcelona na Camp Nou.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl