![]() |
Nikt nie pieprzyl o dedykowanych, tylko to jest prawda. Taka koszulke bedzie miala tylko i wylacznie Wisla ! Zdjecie przedstawia przod koszulki. Jest tez jeszcze tyl :)
|
ta koszulka to jest praktycznie tegoroczny model Realu...
|
OOOO z tyłu to się dzieje...
:D Zejdźcie na ziemię, co tam może być? Rok na karku? Czerwona koszulka, nowy model, nabiją trochę kabzy i się kręci kabarecik dalej. |
Będzie prezentacja, to wszystko zobaczymy. No ale i tak wszyscy wiemy, że nie będzie się czym zachwycać.
W Fanatyku są jeszcze dostępne czerwone koszulki, Telefonika, z Białą Gwiazdą na piersi, adidas. ;). Od razu wziąłem, z wiadomego względu :) |
Trochę to dziwne, że w poniedziałek prezentacja a koszulki już można kupić.
|
Cytat:
|
Czy ja sie bawię w zgaduj zgadule? Wiesz to napisz a nie troluj że wiesz ale nie powiesz.
Szału nie robi, tyle w temacie, niczego innego nie oczekiwałem. No może jedynie tego że się nie spóźnią 1,5 miesiąca ale to już inna sprawa. |
Cytat:
|
Dobra, a to nie jest tak, że te nowe koszulki poznaliśmy już jakiś miesiąc temu? Przecież trenują już w nowych, chyba że to nowe treningowe. Nowe treningowe = meczowe Legii, tylko kolory inne.
|
Wiadomo, ze nie dostalibysmy nowego wzoru, stworzonego od podstaw. Bylo to juz tu tlumaczone. Ale bez jaj, od 10 lat dostajemy praktycznie dokladnie to samo, poza malymi szczegolami. Czerwony kolor, biale wstawki i gotowe. W Europie jest mega inwencja jesli chodzi o koszulki. W tym temacie bylo chyba kilkanascie duzo lepszych wzorow i kolorystycznych zestawien. Np. tym razem zrobic z jednym, szerokim bialym pasem w poprzek. I juz by bylo cos innego i interesujacego. Bayern mial kiedys takie.
|
genialna koszulka, przeczytajcie ostatnie 10 stron tematu , wlasnie ten wzor byl najbardziej porzadany , a jak juz jest to narzekaja...
|
Cytat:
Jak będziemy co roku grać w ćwierćfinalach europejskich pucharów to wtedy może będziemy inaczej traktowani,aa narazie proponuje chlodne okłady na rozpalone głowy. |
Cytat:
|
Nowe stroje tragiczne! UMBRO - WRÓĆ!!!
|
Cytat:
Jakbyśmy teraz dostali jakas najebaną kolorami i wykombinowaną to przez chwile byśmy moze piali z zachwytu a potem byłby najazd. Zresztą, zawsze każdemu coś nie pasuje. |
Nowa koszulka nie jest brzydka, ale szału nie robi. Miałam nadzieję, że będzie znacznie się różnić od tych z poprzedniego sezonu, a poza kołnierzykiem, to ja zbyt wielu różnic nie widzę. Ale ciężko mi ocenić po takim małym zdjęciu, poczekam do poniedziałku i wtedy wyrobię sobie opinię o nowych strojach. Jednak pierwsze wrażenie zbyt pozytywne nie jest.
|
Jak dla kibiców będzie dostępna wersja z Białą Gwiazdą zamiast loga, to kupię ją, choćby kosztował trzy stówy. Już dawno planowałem taki zakup. Jak nie będzie możliwości z BG, to kupię w Fanatyku.
Klub powinien zdawać sobie sprawę z zapotrzebowania konsumentów. |
|
Cytat:
Jak widać, wszyscy fantaści od "nowego sponsora", czy powrotu Białej Gwiazdy mogą wrócić przed ołtarzyk ze zdjęciem Basałaja i dalej się do niego modlić w nadziei, że może za rok nas nie zawiedzie. Nie dość, że spóźnili się z dostarczeniem tych koszulek, to jeszcze dostaliśmy przefarbowany model z przed roku. Brawo! Po raz kolejny. Miała być taka fajna akcja marketingowa, a wyszło, jak ostatnio wszystko. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pisał przecież, że są już dostępne w sklepach. Atpt Niemcy znów pojechały z "polaczkami", trochę się spóźnili z tą kampanią wrześniową ale efekt wyrolowania odbije im ten poślizg. Podobno umowa z adidasem jest źle skonstruowana z niekorzyścią dla Wisły, ale za taką fuszerę, to ja bym im podziękował... E: kolego Chrisman- czy mógłbyś wrzucić te zdjęcia w jeszcze większym formacie? mam -500 dioptri w jednym oku i forum jest za mało rozciągnięte. Dzięki. |
Te nowe koszulki może i troszkę lepsze, od tych obecnych,ale i tak bez Białej Gwiazdy nie kupię jej i wam radzę to samo. Może w końcu ktoś z władz klubu przejrzy na oczy. To w Fanatyku są dostępne te koszulki z Białą Gwiazdą i reklamą Tele-Fonika? Sklep internetowy Fanatyk juz od kilku tygodni jest w przebudowie.
|
szkoda ze nie mamy takich strojów "dedykowanych"
http://i52.tinypic.com/2uf3808.jpghttp://www.footballshirtculture.com/...ll-shirt-d.jpg http://i55.tinypic.com/faw4w.jpg |
Dla mnie koszulki nie są ładne, tylko i wyłącznie dla tego, że przypominają mi w dużym stopniu nasz stary model... Kołnierzyk fajny, szkoda tylko że nie zrobili nic z "paskami adidasa" na rękawach... Fajnie by było (jak dla mnie oczywiście) gdyby te paski były jak na treningowych koszulkach na całej długości rękawka.
|
Dla odmiany i odcięcia się od poprzednich wzorów powinniśmy za rok mieć koszulkę w biało-czerwone pasy. Wtedy pewnie wszyscy byliby zadowoleni.
|
Cytat:
|
Mi sie koszulki podobaja! Sa old school!
Maja prawie ten sam wzor, jak te akualnie od Real Madryt. http://www.footballshirtculture.com/...ts-leaked.html Co mnie tylko interesuje: gdzie bedzie ta paskudna reklama T-Mobile? Przes te kolnierzyki nie ma dla nich miejsca! |
Cytat:
Jakiekolwiek urozmaicenie i wstawki Wiślackie to już gest ze strony Adidasa, znacznie większym i silniejszym klubom jak my nie robi oddzielnych modeli. |
po to te opóźnienia ,żeby wstawić marny kołnierzyk?
|
Cytat:
Ktokolwiek śledził ten wątek od czerwca, tego koszulka nie powinna w ogóle zaskoczyć. Ja osobiście taką chciałem, i taką mam. Teraz do dyskusji powinien się również właczyć m.in Jose81? który to śpiewał o sponsorach i białej gwieździe w co drugim poście. Dark szacunek, bo jako jedyny się nie myliłeś. (btw. jak ktoś ma blisko do galerii, bo zapewne z galerki pochodzi sweet focia, to mogłby skoczyć i wykonać więcej zdjęć) No i ta super impreza w poniedziałek, wielka prezentacja koszulek...o których w czwartek wiedzą już wszyscy. Ale wtopa. Pogratulowac marketingowcom S.A. Brawa, wielka brawa, teraz zróbcie kolejną akcje na fejsBogu. E: K-B: Ty to napisałeś :) Cytat:
Już nie moge sie doczekać tej koszulki w długim rękawie. Z tego co widać na zdjęciu powiedziałbym ze mamy Toque 11. |
Szprotson, ja nigy nie pisalem, ze mam wujka, coci albo brata w adidasie! To byla twoja interpretacja. Ale tak, bylem pewny, ze ta koszulka, ktora nosil syn Pareiki, bedzie nasza nowa. Tak to robi Adidas w Bundeslidze, ze sa takie "przecieki" przed prezentacja nowej koszulki. Powiem prosto: mylilem sie a Adidas mnie pozytywne zaskoczyl. Szkoda tylko, ze to tak dlugo trwalo z ta nowa koszulka i ze ten old school-wzor bedzie bez BG i ze te logo T-Mobile wszystko zniszczy! Oprocz Ekstraklasy nie znam innych lig w Europie, gdzie sponsor tytularny sie tak ostro na koszulkach reklamuje.
|
Gdyby znaleziono sponsora, to i nawet na obecnym modelu by już był.
To nie jest kwestia modelu koszulki. Po podpisaniu umowy od razu zostałby umieszczony, bo to w końcu za to płaci. Dla tych wszystkich co sądzą, że znalezienie sponsora to prosta sprawa - to się zgadza! Sprzedać miejsce na kilka lat za marne grosze to żaden problem. Znalezienie poważnego sponsora w obecnym czasie to jednak nie lada wyzwanie. |
Cytat:
|
Ale takie inicjały (prawy dolny róg) jakbyśmy mieli na kołnierzyku to by było nieźle:
http://www.footballshirtculture.com/...home_kit_1.jpg Tu macie tą fotę w większym formacie: http://i51.tinypic.com/2z9cm8n.jpg |
Osobiście liczyłem na odważniejszy projekt, który ożywi koszulkę. Nawet tutaj pojawiały się piękne wizualizacje z białymi cieniutkimi przeszyciami czy niebieskimi elementami. Szkoda, bo model ze zdjęcia to nic niezwykłego. Solidny, schludny i poprawny model. Nic więcej.
|
Cytat:
Tylko , ze u Nas z wyjatkiem Tyskiego i Bet-at-home , nie bierzemy zadnego grosza-nawet marnego - od sponsora i to przez pare ladnych lat. |
Ale narzekacie :) wiadomo było, że będą czerwone, będą paski i kołnierzyk. Wszystko jest plus pewnie jakieś napisy pod kołnierzem. I koszulka elegancka, nie przekombinowana, prosta. Poprostu ładna.
|
szalke ma takie coś. nie na kołnierzyku ale w miejscu gdzie masz rozmiar
http://1.bp.blogspot.com/_zBauXxE1il...600/shalke.jpg "Tausend Freunde, die zusammen stehn" - A thousand friends, standing together," says the line of text that has been incorporated in the collar. |
Cytat:
|
Pozwoliłem sobie trochę po czarować ze zdjęciem kolegi...
http://img24.imageshack.us/img24/3449/unled2ou.jpg |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl