![]() |
Ostatni mecz w którym można pozwolić sobie na lekką nonszalancje i ćwiczenie różnych zagrań. Liczę że z Hannoverem wyjdzie już taki skład jak z Szawle i zagramy z pełnym zaangażowaniem :)
Guła :D |
No to nam sie Guła obudził, na pewno dobry mecz, bramka dodadzą mu pewności
|
Nie ma co dzisiejszy rywal to amatorzy. Powinno zakończyć się gdzieś koło 6-8:0 dla nas. Ciekawe kiedy Henio wpuści testowanych i tego nowego stopera - oby dał im pograć a nie jakieś ogony jak on ma to w zwyczaju..
|
Wp.pl
Wisła Kraków ograła 6-ligowca Pinset - do 0 Ten mecz to chyba tak dla zabawy? Może płyta z PESem się porysowała :D |
A czy testowani holender i ten brazylijczyk zagrają?
|
są na ławce, więc pewnie wejdą
|
Osobiście wątpię, bo raczej zadnego treningu nie odbyli z drużyną.
@1227 No fakt, w relacji z głównej nie podali rezerwy. Może zatem wejdą na drugą połówke ;) |
Cytat:
Pewnie siedzą na ławce bo gdzie mają siedzieć? W hotelowym pokoju przed telewizorem? |
Etamane strzelił brame:D
|
Mnie się wydaję, że tego Etamane wzięli do Bersinghausen tylko po to, żeby w sparingach nie musiał grać Bahr z Moskalem :)
|
Po tym Etamane nie wiadomo czego się spodziewać niby bramke strzelił ale z tego co czytam to dużo piłek traci, ale napewno można się mu jeszcze przyjrzeć.
|
Cytat z relacji
"Marcelo wybrał sie do przodu. Powstrzymany około 60. metra głośno pokrzykuje i macha rękami z niezadowoleniem." Czyżby Marcelo nauczył się od Brożka? :D |
Za to Cikosz w co drugim zdaniu jest wspominany ;-)
|
Cytat:
|
no i prosze druga etamane ciekawie sie robi
|
Jeszcze nam Etamane hat-tricka ustrzeli
|
Etamene znów trafił, może coś z niego będzie. Ale decyzję o ew. kontrakcie zostawmy trenerowi i działaczom.
|
no nie przesadzaj może nie okręgówki ale tak 3 ligi
|
Zanim zaczniecie chwalić Etamane za kolejną bramkę - nie zapomnijcie, że Germania gra bez bramkarza i bez obrońców.
I bez pomocników. O napastnikach nie wspominając :D |
Nie wiem czy zauważyliście ale te przewrotki, zagrania piętką i kilka innych sytuacji w wykonaniu Etamane pokazują, że koleś jest niezłym graczem...piłki plażowej... :D
|
Cytat:
Cytat:
jak w kalejdoskopie :lol: |
A mówią, że to kobieta zmienną jest :D
|
Ja tylko mam nadzieje, ze te dwie bramki nie "podnieca" sztabu i pomimo tego "wyczynu" odesla murzyna do domu. Bo moim zdaniem jego przyjscie blokuje przyjscie innego bardziej wartościowego zawodnika.
Jezeli wygramy z siedem (w gore) do zera to mozna powiedziec, ze sparing pozytywny. |
Dwie bramki wbite do pustej i to w sparingu z VIligowcem nie czynią jeszcze z nikogo zawodnika na miarę Wisły.
|
Wiadomo że to 6 ligowiec .... ale dobrze jest na dobry humor przed pucharami kogoś "rozjechać" ;)
|
Ja bym go wzioł gdyby miał 20lat a nie 25.
|
wraca Żuraw! Mam nadzieje, że wróci do formy z przed kilku lat
|
Żuraw podwyższa na 4:0 ! ;D
|
Cytat:
|
Mam pytanie, kim jest Suarez awizowany w składzie na drugą połowę...?
Jeśli to jedno z nazwisk/imion tego Brazylijczyka to sorry :D |
I co hipokryci??? przeciez gdybysmy przegrywali to bylaby 3 wojna... a skoro wygrywamy to szybko nalezy zmieniac zeznania na "..a przeciez to 6 ligowiec"
|
Cytat:
|
Cytat:
|
"Całą zabawę przerywa grający w polu trener Germanii" - padłem :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Internet się zaciął, wybaczcie. Oba do usunięcia. |
A Soares, zmyliła mnie ta podwójna literówka w relacji ze sparingu xD
|
Możemy się umiejscowić tak w górnej połówce 5 ligi niemieckiej:P
Ciężko trochę oceniać zawodników po takich sparingpartnerach. Zobaczymy jak zagrają ostatni sparing, bliżej naszego pierwszego poważnego meczu i końcówka obozu. |
Cytat:
|
Zamiast kupywać jakichś drewniaków nie wiadomo skąd kupmy trenera Germanii! :rotfl: Joke ;D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl