![]() |
Kiro dwie asysty;) Leeeoooo...Leeeoooo ,Pieknie sie dzisiaj czuje.Stary dziad out i wszyscy kopacze!!
|
Za kogo wszedł "bezrobotny"?
|
najgorsze, że ten łomot w niczym kondycji polskiej piłki nie zmieni. Działacze i zarząd dalej będą z siebie zadowoleni, bo w tym bagnie dobrze im, grajki też zresztą krzywdy nie mają.
Te Euro 2012 to alibi na dobre 3 dalsze lata, nikt tego bajzlu nie ruszy przez ten czas. |
mam nadzieję że leło ma choć tyle "klasy" , że jeszcze dziś, najpóźniej jutro rano zrezygnuje.. Najwyższa pora, spóźniona wg mnie o jakiś rok...
|
Cytat:
|
No proszę, a według onetu to my nawet wygrywamy....
Słowenia -:- (0:2) Polska Czy Lełoo ma resztki honoru,żeby wypowiedzieć te magiczne słowa i podać się do dymisji? |
Cytat:
|
ha!
czułem żeby obstawić dzisaj dwie dyszki na Słowenię :D do pana na górze - obecność pewnego ciemnoskórego białego człowieka wskazuje na to, że to reprezentacja Brazylii prowadzona przez Holendra ;) |
Juskowiak mówi że skauci którzy zasiedli na trybunach opuścili stadion :rotfl:
|
Cytat:
Reprezentacja Polski w piłce nożnej R.I.P. Ledwo przetrwałam pierwszą połowę. NIGDY jeszcze z takim zażenowaniem na mecz nie patrzyłam. Ale te teksty o bukach, kocham Cię Polsko itp. to moglibyście sobie darować. Wiem, że ironia i szydera to dobre odreagowanie, ale to jest smutne. Reprezentacji POLSKI. Serio dziś Owcze z Litwą wygrały? ,,,,,,,, |
100% racji masz kolego, dorzuc jescze Łobodzinskigo
|
Żal, smutek, rozgoryczenie ;(
|
Ciekawe ilu nazywających dziś Benhałera starym dziadem, jeszcze rok temu tworzyła mu oltarzyki i śpiewała "łubu dubu".
|
Cytat:
Wiem, ze gra reprezentacja MOJEGO kraju, ale to co oni soba prezentuja...masakra totalna.. Edit: podobno mamy tylu utalentowanych grajków..jakos jeszcze nic nie pokazali... no ale cóż..Grajmy do końca.. |
Cytat:
pewnie, lepiej sie nasmiewac i obrazac. Tupnij jeszcze nóżką... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko że ktoś powinien tym piłkarzykom nakopać do dupy albo za przeproszeniem w ryja (pzdr Radziu), bo takie pi*erdolenie nic się nie stało, smutno nam z tego powodu, nic nie zmieni. Ich trzeba porządnie op*ierdolić w mediach a najlepiej jakby na kolejnym meczu reprezentacji nie było przez 90 minut dopingu. Nie po to ludzie przejeżdżają za drużyna tysiące kilometrów, żeby oglądać coś takiego.
|
Dno,żenada,zero walki,zero ambicji... Nawet na tle druzyny wyróznia sie Łobodziński,wiec dla mnie jest to już żałośne,skoro Łobo u Nas nie błyszczy... Smutne ale prawdziwe!
|
Jedyny plus, że mamy 3 lata czasu do nastepnej wielkiej imprezy,która na dzień dzisiejszy ma się odbyć u nas. Od jutra nowy trener powinien przygotowywać nową kadrę, na Euro 2012.
|
Szpaku brzmi w tym monologu jak ksiądz na ambonie czytający list Dziwisza ;)
|
Noto czas na nową kadrę jak i trenera:
Trener Smuda? Nowy sztab szkoleniowy Pora podziękować:Krzynówek,Lewandowski,Smolarek,Łobodzi ński,Żewłakow,Perejro,Lewandowski,Boruc i zacząć grać 2 napastnikami budować team na Euro 2012 dać szanse Małeckiemu,Iwańskiemu,Brożek itp itp. |
Ale Szpaku monolog sadzi, erudyta, chyba z kartki czyta...
|
Ale analiza szpaka.... Litości
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Petrescu :).
|
czekalem na ten moment od 2006 roku....
Beenhakker wreszcie wylatuje.... ignoracja , wywyższanie się i chamstwo tylko to zapamiętam po nim, niech pracuje sobie w Feyenoordzie |
Ile on to musiał pisać :rotfl:
|
Szpaku zajebiste podsumowanie robi. Gada nakręcony jak, by z grama amfy zarzucił :)
|
Ja nie czuję, że to jest moja reprezentacja. PZPN się opierdala, nie inwestuje w szkolenie młodzieży.
Dlaczego mam kibicować komuś, kto nie podchodzi poważnie do swojego zajęcia ? Pozostaje się śmiać z działaczy i ludzi, którzy tym żądzą. Płaci wam ktoś, albo osiągacie sukces dzieki temu, że zbijacie baki. |
Ja siedziałem tak jak mowilem---tyłem do Tv bo tego sie od dawna nie da ogladac a kibicem Repery sie nie nazwę( ze względu na atmosfere trubun,ze wzgledu na hart ducha kopaczy, ze wzgledu na całą otoczke :P) dlatego czuje sie usatysfakcjonowany takim wynikiem , bo od razu widać ilu ludzi sie poczuło zwiedzionych i wyszlo to po 2och ostanich wynikach. Szacun dla tych co pojechali do Marboru bo trzeba byc niezlym fanatykiem , by sie tam wybrac za taka druzyna ;-)
|
No to dzisiejszy mecz zgasił chyba największych optymistów, może nawet i dobrze że nie wyjadą do RPA bo z czym do ludzi?
Wywalić Benhakera, wymienić połowę składu i zacząć budować reprezentacje od podstaw. Nie może być tak, że połowa albo więcej składu w ogóle nie gra w klubach. Nie można się spodziewać, że jak spotka się na zgrupowaniu banda nieudaczników bez ogrania meczowego to nagle sobie przypomną jak się powinno grać. |
Skurczybyk, ładna krytyka, ciekawe kto mu ten tekst podsunął. Więcej się naklepał niż przez całe spotkanie.
No i do tej pory nigdy otwarcie nikt Benhaułera nie skrytykował, a to już była odezwa do narodu. Jak Szpaka przez lata słuchałem to chyba pierwszy raz słysząc go zdaje mi się że ma czerwone uszy. |
Z tego meczu najbardziej zapamiętam epopeje Szpaka gościu dał popalic haha
|
i dziwić się ,że ten chłop klubu nie ma :/ (Smolarek). Aż łzy napływają do oczu ,widząc tak grającą reprezentację Polski.
|
szpaku wreszcie pokazał że ma jaja ;)
|
Kto komentuje ten mecz? Szpakowski? Jeśli tak to jest on kompletnym idiotą. Pier...li coś teraz na koniec meczu, że trzeba było sprawdzić tamtego, może tamten byłby lepszy, może za wcześnie mu podziękowano. Kogo to ku...a teraz obchodzi? Gramy żałosną piłkę, Leo wynocha. Tego dziada to ja akurat nigdy nie trawiłem i nie rozumiałem tego śpiewania Leo, Leo. Przynajmniej jest ten plus porażki, że ten stary zgred wyleci. No i po przerwie przełączyłem na Naznaczonego, co by nie oglądać tego badziewia.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl