![]() |
kupie na dowolny sektor!!
|
kupię 2 bilety ~! priv
|
Już od 26 kwietnia sprzedaż wejściówek na mecz z Koroną !!
Cytat:
|
Posiadam jeden bilet na mecz z Koroną, sektor 3, priv
|
Witam! Mam takie pytanko: Jeżeli mój kuzyn kończy w czwartek 12 lat ( urodzony 29.04.1998r. ) To mogę go jeszcze zabrać na mecz z Koroną za darmo czy muszę mu już kupić bilet?? Na stronie pisze że dzieci do lat 12 będą wpuszczane za darmo ale czy do 12 lat włącznie czy jak już skończy 12 to nie??
|
Cytat:
P.s Jak dla mnie to raczej nie można, bo ma już skończone 12 lat. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zadzwonisz jutro i się upewnisz. |
Cytat:
|
wolny karnet na Korone na sektor 2 za 15 zł; priv
|
Sprzedaż biletów na mecz z Koroną również jutro!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...akze_w_piatek/ |
nieaktualne
|
Cytat:
|
Odnośnie małolatów: kilka dni temu pytałem się w Wsisłackim Świecie, i koleś powiedział, że za darmo wchodzi rocznik 98 włącznie i młodsi. 97 musi bilety mieć
|
jajby ktoś miał jakiś bilet last minute na mecz z Koroną to :692 746 503
|
pod stadionem będa...
|
Sprzedam bilety z meczów :
Wisła Kraków-Zagłębie Sosnowiec 10.05.2008 3 bilety z tego meczu Wisła Kraków - Śląsk Wrocław 10.04.2010 1 bilet Wisła Kraków - Polonia Bytom 09.08.2008 2 bilety Wisła Kraków - Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. 23.04.2008 3 bilety Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 20.03.2010 1 bilet Wisła Kraków - Dyskobolia Grodzisk Wlkp. 10.11.2007 1 bilet Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 15.11.2008 2 bilety Wisła Kraków - Śląsk Wrocław 30.05.2009 2 bilety Wisła Kraków - Górnik Zabrze 24.04.2009 1 bilet Wisła Kraków - Legia Warszawa 10.05.2009 2 bilety Wisła Kraków - Piast Gliwice 18.10.2008 2 bilety Wisła Kraków - PGE GKS Bełchatów 09.03.2008 1 bilet Wisła Kraków - Odra Wodzisław Śl. 05.12.2008 2 bilety Wisła Kraków - Cracovia 22.03.2009 2 bilety Wisła Kraków - Polonia Warszawa 07.03.2009 2 bilety Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 29.08.2009 2 bilety Polska - USA 26.03.2008 2 bilety Oferty na PW. |
Odkupię bilet z meczu Wisła - Korona (30. kwietnia 2010).
Priv. |
Witam.
Panowie mam pytanie mieszkam daleko od Krakowa i jeżeli chciałbym pojechać na mecz z Odrą to jest ktoś tak dobry, żeby kupić mi bilet i ustawić przed meczem gdzieś aby go odebrać?Mówie jeżeli bo jeszcze 100% pewności nie mam, że będe ale teraz chciałbym już wiedzieć na czym stoje.Oczywiście za życzliwość moge dopłacić. Pozdrawiam. |
Wiadomo kiedy ruszy sprzedaż biletów na Odre?;)
|
Zaprawdę powiadam ci, patrz na oficjalną, a będziesz wszystko wiedział.
|
BILETY NA MECZ Z ODRA
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_z_odra_7481/ |
Cytat:
|
Cytat:
:rotfl: wniosek o KARTE KIBICE mozna tutaj sciagnac http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ , albo wyrobic na miejscu w Krakowie co do wyjazdow jesli nie jedziesz na wyjazd pociagiem ktory jest organizowany to Twoj problem.. jesli jest wyjazd pociagiem to tylko taki... tzn mozesz kupic bilet,ale placisz tez za przejazd pociagiem i wtedy mozesz jechac nawet na rowerze.. tyle ze musisz zaplacic za przejazd + bilet, bo tak to kazdy by sobie kupowal bilet i mowil ze jedzie autem a potem na lewo pakowal sien do pociagu, a przez takie akcje reszta musi (musiala) sie do tej grupy dokladac z wlasnej kieszeni .. bilet oczywiscie musisz kupic w Krakowie (jesli chodzi o wyjazd organizowany) .. mozesz pojechac na farta ale od jakiegos czasu trudno o bilet na miejscu (nowa glupie przepisy) niepelnoletni tez moga wejsc na mecz |
Bilety na mecz WISŁA KRAKÓW - ODRA WODZISŁAW ŚL.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_z_odra_7481/ Cytat:
|
Chętnie odkupie dwie wejsciówki na mecz z Cracovia.
608327111 |
czy mozna w tych dniach zamowic bilet droga internetowa? np do wielkopolski?
|
Cytat:
|
A nasi kibice mogą być na derbach . tzn czy będą sprzedawane bilety na trybunę gości ?
|
Cytat:
|
Cytat:
bilety przy takich meczach nie sa wrzucane do ogolnej sprzedazy ,ida wybrancy (choc i dla wszystkich nie starczy) , ekipa z charakterem |
Ehh.. szkoda bo ja bym chętnie poszedł na Derby .
|
KK jakby ktoś miał do pożyczenia, to bardzo proszę pisać na priv.
|
Cytat:
|
Jak dziś wygramy to nie ma szans że dzień przed meczem będą jeszcze bilety w kasach.
|
Mam bilet na mecz z Odrą na sektor 4. 10zł.
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy masz wyje###### na piłkarzy?? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl