![]() |
jak sie nie myle jest to kod osoby ktora cie polecila, nie trzeba go wpisywac.
|
no ale wlasnie o to chodzi ze nic tam nie wpisuje a rejestracja sie domaga tego kodu i tego wlasnie nie rozumie;/
|
http://wybierzkurs.pl/ może się komuś przyda :)
|
Co powiecie o meczyku Wolfsburga z Borussia? Zastanawiam sie czy nie postawic sobie pare groszy na Kube bo kurs fajny a ostatnio maja niezla passe :)
|
No, to może być fajny mecz, ale na pewno nie pod względem bukmacherki. Każdy wynik jest możliwy, ale najbezpieczniejszy wydaje się tam over 2,5.
|
jednak wczoraj Newcastle musiało i wygrało:)
na dziś gram za drobne: Melsungen-Magdeburg 2 (p.ręczna) Lyon-Nantes 1 Jankovic-Hantuchova 1 Murray A.-Bolelli 1 Basel-Luzern 1 za 20 zł do wygrania 76 zł |
Opłaca sie zagrać:
Celtic-Dundee 1 Bayern-Bayer 1 Lyon-Nantes 1 Za 100zł? |
postawiłem miedzy innymi na te drużyny dzis :) wsumie postawiłem 10 różnych kuponów ale nie bede barazie pokazywał żeby nie zapeszać :P poniewaz ostatnio jak tak zrobiłem tylko 1 kupon wszedł hehe
|
wczoraj i dziś:
http://images39.fotosik.pl/119/314c6c5da790e9f9med.jpg |
Zastanawiam sie nad tymi dwoma meczami :
Wigan - Manch.Utd. 2 Nice - Marsylia 2 Kurs : 2,39 I co powiecie na : Valenciennes - Bordeaux 2 ? :) |
Koeln - Hertha x2
Safina - Li Na 1 Lyon - Nantes 1 Celtic - Dundee 1 nie jestem prawdę mówiąc przekonany do tej herthy ;) ale trzymam kciuki. trzeba było postawić 2 na herthe, po pierwszej połowie 0-1 :) i safina gra jutro, nie dzisiaj, pomyliło mi się z deblem, a tak już dwa byłyby prawie pewne :) |
bvb 02
hertha 2 bayern 1 celtic 1 lyon 1 basel 1 karsluhe 1 za 15 zl |
czyli każdy stawia nie licząc się z niespodziankami:)
jutro Korona-Motor 1 |
Cytat:
kupon na dwa dni: Bayern Barca ManU :) no i jutro w nocy Washington dobija w brutalny sposób pingwiny:evil: |
ja na dziś zagrałem :
Widzew Korona Manchester Utd Rangers i zastanawiam się nad Sandecją lub Hamburgiem,proszę o podpowiedzi w temacie tych ostatnich drużyn:) |
Cytat:
Ja sobie odpuściłem:) |
dzis mega ryzyko to Barca... ogromne oslabienia kadrowe
|
Za to pewniaczek w hokeju na dzis to Pittsburgh Penguins!
Jakie osłabienia ma Barca? |
postawiłem taki trochę wariacki kupon:
Bordeaux 2 OM 2 Cottbus 1 Bielefeld 1 a ten Hamburg odpuściłem i zrobiłem taki: Sandecja 2 Raków 1 Kolding 1 (p.ręczna) Polska 1 (koszykówka) no tak turbo Rosjanin Oveczkin vc Crosby,mnie kusi dać w meczu na remis np 3-3:D |
Witam , OPŁACA SIĘ TO GRAĆ Pittsburgh Penguins bo nie powiem kurs elegancki 2,60 dajcie znać jak to widzicie bo ja się nie znam na Hokeju nic ale mam nadzieję że pomożecie coś :)
|
Cytat:
Ich bramkarz nie spisywal sie ostatnio najlepiej, pozatym tutaj zaraz ktos napisze o Turbo Rosjanach z Capitalsów i zacheci na Washington dla równowagi:> |
Ktoś o ksywie na "r" prawdopodobnie :D
|
FerrerDavid-Monaco-Juan 1
Serra-Florent-Davydenko-Nikolay - 2 Blake James - Karlovic Ivo 1 Safina Dinara - Li Na - 1 Roddick Andy - Haas Tommy 1 Proszę o jakieś informację , jak to widziecie na dziś chcę zagrać za grubo więc oceńcie |
ktoś o ksywie na eR już powiedział że pewniak to WSH więc wszystko jasne:D
|
pomyłka.....
|
Witam , stawialem Del Potro dziś był krecz w betway podliczyli mi że kupon przegrany 0 zwrotu mogę wiedzieć o co chodzi ??!! nie tyczy tu się o parę złotych ale o parę setek więc co mam zrobić teraz ?
|
ale to Berdych skreczował a nie Del Potro więc naprawdę dziwne dlaczego masz kupon przegrany...a może przez pomyłkę dałeś na Berdycha?
no nie wiem ale w fortunie jak grałem i były krecze to oni to liczyli jakby mecz się normalnie odbył i zwycięzce liczyli czyli w tym wypadku Del Potro bo Berdych zszedł z kortu,może się wyjaśni po pewnym czasie |
dałem na pewno na Del Potro 1 dali mi zwrot 0.0 jakieś kółko kolor żółty zmienili więc nie wiem
Lukas w taki razie nie podliczą mi tego kuponu jak był krecz i oddadzą stawkę ? |
a zebyscie sie wszyscy przeje....chali na tym pittsburghu!!!!:evil: Ovechkin i spółka exterminują te paskudne zwierzęta i wyślą je tam gdzie ich miejsce czyli na Antarktyde:evil: :D
głębszej analizy nie chce mi sie w tym momencie przeprowadzac,moze pozniej cos wiecej na pisze o tym meczu co do Barcy jeszcze: Cytat:
edit:niech ktos skoczy za mnie do Fortuny na Ovce postawic bo mi sie nie chce:D edit2:no nic,jednak cza sie ruszyc komunikacją miejską... |
Wigan-M.U 1 połowa 1x. :D
I 2z3 HSV-Bochum x2 :-/ Flota-Odra x2 :-/ Philadelphia-L.A.Dodgers 2 :D |
2z3 za 300 zl do wygrania 600zł
Barcelona Manchester Rangers i za 10 zł do wygrania 43zł Korona Zaglębie Lubin Widzew Alwernia |
Cytat:
http://images50.fotosik.pl/123/1f4e28f9dd6bde61med.jpg System 3z5, ostatnio na taki stawiam i na razie mnie nie zawiódł, codziennie coś na + :D |
Spotkanie: Washington Capitals - Pittsburgh Penguins
Typ: Washington Capitals Kurs: 2,25 Bukmacher: expekt Analiza: Już dziś wieczorem w hali Verizon Center w Waszyngtonie dojdzie do decydującego,siódmego meczu w półfinale konferencji wschodu pomiędzy Washington Capitals a Pittsburgh Penguins.Stan rywalizacji to 3:3.Gramy do 4.zwyciestw.rywalizacja do tej pory wyglądała tak: WSH 3-2 PIT WSH 4-3 PIT PIT 3-2 WSH PIT 5-3 WSH WSH 3-4 PIT PIT 4-5 WSH Jak widać Stołeczni bardzo mocno zaczeli serię będąc w gazie po pokonaniu NYR,jednak od spotkania nr.3 zaczęły się kłopoty.Pingwiny odnotowały 3.zwycięstwa z rzędu(warto dodac-obiektywnie!!!-że były to zwycięstwa minimalne i BARDZO szczęśliwe).Mecz nr.6 miał dać awans Pittsburghowi.Pingwiny po wspaniałej serii już jedną nogą były w finale konferencji a na dodatek mecz "dający" awans grali u siebie.I tutaj Pittsburgh wykazał się frajerstwem,które będzie kosztować ich awans.Przegrali 4-5 i decydujący mecz zostanie rozegrany w stolicy. Atuty Capitals: 1.Własna hala i kibice.Wszyscy wiemy jak "wygląda" kibicowanie w USA.Popcorny,hot dogi i te sprawy:) Jednak publicznosc w Verizon Center jest inna.NIe mają dobrej opinii wsrod fanow innych druzyn.Właśnie dlatego że potrafią naprawde pomóc swojej drużynie bardzo gorącym dopingiem w walce o zwyciestwa.Powiem brzydko:oni sie nie .......ą:)potrafili wdac sie w utarczke z trenerem NYR a gdyby nie ochrona doszlo by do bijatyki na linii kibice vs trener i kibice v zawodnicy NYR.Po jednej z porazek na lod z trybun poleciały tony smieci.Sam Ovechkin powiedział o nich że są siódmym zawodnikiem drużyny. 2.Simeon Varlamov.Młody zawodnik z Rosji grający pierwszy sezon w NHL.W sezonie zasadniczym bronił mało. Wszedł do bramki na trzeci mecz z NYR,zastepujac Theodore'a i broni do teraz popisując sie niemal w kazdym meczu niezwyklymi i fenomenalnymi interwencjami.W serii z PENS musi bronic srednio 38x w meczu!!!! 3.Trzecim kluczem do sukcesu może okazać się fakt, ze Pingwiny w “erze Crosby’ego” jeszcze nie grały meczu numer siedem. Caps tak – wiedzą jak to jest przegrać takie spotkanie i wiedzą również jakie to uczucie wygrać. Zrobią wszystko żeby nie poczuć tego samo, co rok temu po serii z Philadelphia Flyers. 4.Alexander THE GREAT Ovechkin.Tutaj nie trzeba żadnego komentarza Atuty Penguins 1.Sidney Crosby.Największa gwiazda Pens i reprezentacji Kanady.Największy rywal Ovechkina.Hokeista niemal doskonały jednak... w moim rankingu najlepszych hokeistów zajmuje dopiero trzecie miejsce za: Ovechkinem i Kovalchukiem. 2.Minimalnie silniejszy kolektyw.Crosby może liczyć na bardzo duże wsparcie ze strony kolegów:Malkin,Fedotenko, Gonchar. I tutaj odnośnie Siergieja Gonchara mała uwaga.W meczu numer 4 doznał urazu w starciu z Alexem,który wykluczył go ze spotkań nr.5 i 6 co dało sie odczuc w defensywie Pens.Czy zagra dzisiaj?? tego nie wie nikt. Decyzję podejmie sam zainteresowany bezposrednio przed meczem.Jeśli zagra to nie wiadomo w jakiej jest dyspozycji i czy po urazie nie ma juz zadnego sladu.Jeśli nie zagra to marnie widze los pingwinów. Jeszcze krótkie porównanie liderów obu drużyn. Czas spędzony na lodzie: Alex - 144:07 Sid - 137:25 Punkty: Alex - 7bramek,6asyst Sid - 6bramek,4asysty Strzały: Alex - 37 Sid - 29 Dzisiejszej nocy Washington Capitals dobijają Pittsburgh i wchodzą do finału konferencji wschodu. Jeszcze lepszy jest kurs na zwycięstwo handicapem ale tez i ryzyko większe. |
Cytat:
Sportingbet i Bet-at-home (tutaj akurat grywam) krecz danego zawodnika traktują jako jego porażkę i wygraną przeciwnika. |
ostatnim czasem czesto zdaża mi sie ze jeden pierd*lony mecz mi nie wchodzi i tak mam prawie co tydzien... http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-...2489978e55c8db
a teraz takie małe pytanie do was chciałbym chociazby podwoic sume 400zł i mam takie typy Man Utd- Arsenal 1,5zł Waregem-Mons 1,35zł lub La Coruna-Getafe 1,8zł Legia-Polonia B 1,25zł lub Lok.Moskwa-Grozny 1,6zł WBA-Liverpool 1,37zł Chelsea-Blackburn 1,3zł co o tym sadzicie? co byscie doradzili,zmienili? moze jakies wasze typy? |
gdzie można znaleźć wyniki 2 ligi ? a dokładnie Górnika Wieliczka grał dziś o 17 a nie chce mi się czekać aż rozliczą na kuponie :)
edit :) już znalazłem - na 90 minut szybko jednak podali wynik :) http://i43.tinypic.com/mw2m9u.jpg |
2 liga gr. wschodnia dziś nie zawiodła...
|
Ja bym w weekend postawił na Barcelonę.
Jak wygrają to mają mistrza, w poprzedniej kolejce poczuli się za pewnie i temat upadł. Teraz zapewne będą bardziej zdeterminowani. Co do meczu Man U - Arsenal to nie stawiałbym na Man U, bo jak na mecz takiej rangi i z takim przeciwnikiem to kurs jest za niski. Wystarczy, że Man U będzie miał słabszy dzień, a Arsenal lepszy i niespodzianka gotowa. Z polskiej ligi na weekend na pewno postawię też na Górnika. Odra dziś gra mecz ze Śląskiem, będzie trochę zmęczona (wiadomo jak to jest w naszej lidzie z grą co 3-4 dni), a Górnik ma nóż na gardle. Ma ktoś jeszcze jakieś ciekawe typy na weekendowe granie? |
dzisiaj bym nie stawiał na barcę.
z kim jak z kim, ale z Athleticiem barcelona ma zwykle kłopoty. Barcelona poturbowana i zbyt pewna siebie co pokazał poprzedni mecz. Athleticowi odpada właściwie tylko skrzydłowy z tego pamiętam, a mają kim go zastąpić. więc jeśli miałbym stawiać to barcelona - Athletic x2 a barca w weekend to jeszcze większe ryzyko IMHO :) |
obstawiał ktos dzisiaj final pucharu ekstraklasy na expekcie ?
byl mecz slask - odra i postawilem na 1 teraz na kuponie mam odra - slask 1 Jest to mozliwe ze mnie oszukano? ;/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl