![]() |
Mam dobrą i zła wiadomość, dobra to taka iż jest duże prawdopodobieństwo że Cupial uniewazni transakcję, zła to taka ze nie wiadomo co dalej czy będziemy dryfowac czy Cupial poszuka nowych kupców czy też podejmie się restrukturyzacji klubu, w niedzielę zagramy bez loga TF bo firma nie chce być kojarzona z tym burdelem, poza tym gdyby Cupial nie zareagował to Boniek juz zapowiedział ze licencji Meresiowi nie da .
|
Jak Miga pisał książkę o Wiśle to napisał, ze nie mógł skontaktować się z Cupiałem. Więc skąd on może wiedzieć co planuje Cupiał, skoro ten stroni od kontaktów z mediami? Miga szuka taniej sensacji i niektórzy w to wierzą.
|
Cytat:
O co w tym wszystkim chodzi nie wiem, konia z rzędem temu kto rozwiążę tą łamigłówkę. Do nie dawna myślałem, że SKWK chciało być niczym Pablo Escobar ale teraz już sam nie wiem co jest grane. Niech Cupiał odbije klub, bo jeśli nie odbije to wjadą tu jakieś służby. |
Powiem tak. Jeśli BC to dkupi to będzie psychologiczny majstersztyk. Nawet najwięksi maruderzy narzekający na Cupiała pozwoli mu na zmianę 56 razy trenera w ciągu sezonu byleby gołodupce i oszuści nie rządzili klubem....Będzie pomnik, będzie wieczna pamięć o nim. :)
|
Jeszcze będziemy mieć dwóch włąscicieli. Meresia i Bogusia.
Obaj będą mówić że są właścicielami. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ludzie to pisze Kmiecik według którego Nigeryjczyk kupił Wisłę...
|
Cytat:
|
Cytat:
Oby się to odzyskanie okazało prawdą. |
Cytat:
|
W Polsce wszystko jest mozliwe
|
Cytat:
|
Niepojęte co się dzieje - gra o tron i brazylijskie seriale miękną.
P.S. Nowa klubowa strona internetowa jest rewelacyjna :) https://www.wisla.krakow.pl/index.html ;) @picasso i od Cupiała. |
Cytat:
|
Brzmi, jak matrix.
Nie takie rzeczy jednak już gazety pisały w ważnych chwilach, żeby podbić sobie sprzedaż.... Trudno jednak nie zgłupieć, kiedy drużyna mogąca wskoczyć po kilkudziesięciu latach i kilku epokach do ligi mistrzów, jest w medialnym cieniu Wisły :) Świat stoi na głowie :D |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
https://www.wisla.krakow.pl/ |
Chyba jest jasne ze nie na twarz tylko nie ma pokrycia w kasie , więcej nie mogę napisać
|
Cytat:
To przecież sklep, nie oficjalna www. |
https://twitter.com/and_klemba/statu...06814853038080
wg tego, Citko powiedział Klembie, że to bzdura z tym Cupiałem. Mówię wam, na naszych oczach pisze się Wrogie Przejęcie II |
Cytat:
|
Cytat:
|
To o czym pisze Mateusz Miga jest możliwe, tylko jest jeden haczyk.
Zarząd spółki "Projekt-Gmina" jest 2-osobowy. Zgodnie ze statutem tej spółki, do jej reprezentowania uprawniony jest każdy z członków zarządu. Jeśli drugi z członków zarządu (Pani Katarzyna Ptak) będzie próbowała potwierdzić tę nieważną czynność, to zaczną się schody. Sądy będą rozstrzygały czy jest to dopuszczalne, a orzeczenia w takich sprawach są często odmienne. Nie jest to wprost uregulowane w przepisach i wszystko rozbija się o bardzo twórczą interpretację. |
PZPN zabierze licencje JM, BC założy nową Wisłę Kraków SA wykupi licencję od JM i gramy dalej z czystymi papierami ;) ale historia, takie jaja tylko w Polsce
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl