![]() |
Opłaca się z Lidla Kobre :P Kiedyś była taka bateria: Stalowy Jakuza za 40 zł i była największą.
Jak będę już milionerem, zakładając sieć cukierni, wykupie cały asortyment ze sklepów i będzie strzelanie .. zacznę o 0:01 w sylwestra i skończę o 11:59 w nowy rok! |
Cytat:
to jakies postanowienie noworoczne? :) DrewniaQ ja będę obserwować Twoja karierę !!! I przypomnę się w odpowiednim czasie z tym pokazem ;) a jak juz kupisz pierwszą cukiernię to moge zaprojektowac Ci wnętrze :) |
Będę pamiętał! :)
|
To jedno z postanowień :)
|
Cytat:
Najpierw alkoholiczką czy najpierw porzuconą? ;P Postanowienia,,, A i owszem :D. I to dość poważne. Nie pochwalę się, bo się nie nadają na forum publiczne :P. |
Cytat:
mam nadzieje ze poltora litra wystarczy mi na sylwka :) |
Cytat:
ja jeszcze nie próbowałem ,jak coś to opisz efekt :D |
Cytat:
Jeśli chodzi o sztuczne ognie z pewnością NIE ZAPOMNĘ ! :> |
Nie dajcie się zwieść! To tylko nieudolna walka o nowe rangi nad avatar :P
|
Tiramisu... żartowałam przecież :) całe życie jestem blondynką równiez mentalną i nauczyłam się z tego zartować :) czasem obrażam się dla żartu - także luzik :)
No widzisz najpierw posądzono mnie o akloholizm a potem rzucono... ech faceci, normalnie nie dogodzisz ;) Ja tez postanowienia owszem mam. Ale tak jakby co roku te same bo mi ich realizacja nie bardzo wychodzi... ale się staram a to się liczy!!:D Kamil jak to "zielona wrózka" w wersji limitowanej - 80% to ok półtora litra wystarczy :) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
jesli o mnie chodzi to 80% trunki to tylko z bialegostoku, innych nie przyjmuje :D pozatym gdzie tam poltora litra sam bym wypil 80% trunku ,az taki alkoholik to ze mnie jeszcze nie jest:> chyba :D |
Matko o jakim wcieraniu Wy mówicie?? I w co??
zielona wrózka = Absynt |
Cytat:
no wódkę ,a o czym my mówimy :D |
Frajer Gerrard w pace :D:D
Od dawna angielskie media nie podały tak dobrej wiadomości :D |
Cytat:
Cytat:
|
a moge zadać jedno pytanie?
ale musicie obiecac że nie będziecie się śmiać.... :) |
Cytat:
:lol: |
Cytat:
|
Wszyscy muszą obiecać? :D
Ja obiecuję, nie wiem natomiast, co na to moja klawiatura :) |
Taa żadnego pytania nie będzie :) jak mogliście kobiecie dać się nabrać! :D
|
4 fun pamiętaj kobiety nigdy nie kłamią .... czasami tylko upieszają rzeczywiśtość..:lol:
zadaje pytanie :) jak Wy to robicie że w jednym poście cytujecie kilka osób... nie umiem tak :-D przypominam że padły obietnice! |
Cytat:
|
ogolilem sie od Wigilii wreszcie wygladalem jak zwierzak :)
Ni_Ma hehehe no wiesz obietnice sa po to zeby je lamac ;) |
Taaa nigdy nie kłamią :) to nie wiem gdzie są takie kobiety które nie kłamią... chyba na Marsie :)
|
"Mamy fiuta, nie nosimy silikonowych cycków i szczamy w pozycji stojącej, lecz najwazniejsza różnica to fakt, że wśród nas zdarzają się osobnicy, którzy nie traktują prawdy jako swego głównego wroga."
Nie żebym się zgadzała :P, ale tak mi się przypomniało. Przy okazji polecam przeczytać "Kielich" Łysiaka :). Rany,,, Czy ja muszę wiecznie zaczynać nową stronę,,, |
ja pierdziele jak się wszysycy rzucili z udzielaniem odpowiedzi..... :)
|
dobra ni_ma ja to robie tak, zaznaczam tekst, daje zaznaczony tenze tekst i ostatnią ikonke quote ,
tiramisu fajny awatar, za tą pomoc mozna dostac wiecej takich zdjec na pw :D :D ? |
[quote=Tiramisu;649381. Przy okazji polecam przeczytać "Kielich" Łysiaka :).
,[/quote] mężczyzna w pigułce -" ciało obce" RAZa to polecam ja :) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl