![]() |
Deklaracja złożona; wpisowe opłacone, czekam na wpis
Pozdrawiam AVE WISŁA |
Jak i kolega wyżej â chwilę to trwało, ale deklaracja i przelew wysłane ;)
|
I już jestem
|
Cytat:
|
I ja dołączyłem, czekam na potwierdzenie;)
|
..... do wykasowania
|
Kolejny Socio dołączył, już się cieszę na przyszłe akcje!
|
Super, deklaracja dotarła :)
|
Czy do końca miesiąca pęknie setka????
|
Obecnie jest 63 członków - jak się ludzie postarają, to spokojnie powinna pęknąć :) Liczę tu przede wszystkim na zdeklarowane osoby tu na forum!
|
no, zadeklarowanych ponad 200 zapisanych 63 - trochę jeszcze brakuje, ale lekkie podsumowanie (za Witoldem!:D)
średnia wychodzi około 67 zł na osobę przy 200 osobach byłoby to 13400 miesięcznie a 160.000 tys. zł rocznie |
Po meczu w poniedziałek może będzie lepiej.
|
Jeszcze się nie wpisałem, choć deklarowałem. Sorry, muszę nadgonić pracę. Może po Wszystkich Świętych. Albo 1 listopada, a dzień wolny.
|
Oj tam, to dwie minuty roboty ;)
|
Dokładnie serek - zrobiłem to w czasie pracy wydruk, wypełnieni podpis, skan,wysyłka - trochę więcej niż 2 minuty ale w 5 się zmieściłem - no i przelew....
|
Cytat:
mam podobnie |
Na listę się wpisałem, poproszę deklarację.
Nie wiem czy pomysł się przewinął, ale można by 1% podatku na socios oddawać i to by mogło być coś. |
|
Cytat:
Naprawdę mam terminy na wczoraj. |
FraMat nie bierz tego do siebie..... wcześniej czy później i tak sie w socios spotkamy :D
|
W poniedziałek przed meczem będzie się można zapisać
|
Moje 3 grosze do powyższej dyskusji.
Jak mam terminy na wczoraj i pracuje non stop (zarywam całe nocki) to na rożne strony nawet nie pomyślę żeby wchodzić (w tym tą), nie mówiąc już o robieniu wpisów na jakiś forach. |
Przecież to pół żartem ;)
|
Maszracje Czasami muszę odreagować. Minutna forum, żeby zobaczyć co się dziej i spadam
|
Ja się zapiszę w styczniu.
|
OK. Poszło.
|
Zapisany, czekam na pozostałych, którzy się zdeklarowali .
|
No Panowie, jest nas 85. Deklarowało się ponad 200. Gdzie jesteście?
|
Cytat:
Tu jest podobnie. Tyle że w tych 85 osobach są również te, które tu nie składały deklaracji. Średnia jest zatem niższa. |
Średnia dużo niższa niestety... ja rozumiem, że część osób ma swoje problemy, przystąpi nieco później. Tylko gdzie jest reszta? Na co czekacie? Im szybciej wstąpicie, tym szybciej sfinansujemy pierwszy, wspólnie wybrany projekt, a wtedy niezdecydowani zobaczą, że warto być z nami!
|
Przyszły tydzień pon, wtorek wysyłam deklaracje i wpisowe.
|
Zapisany, zapłacone.
|
Potwierdzam :)
|
Zapisany, pieniadze wysłane, czekam na przyjecie.
|
Drodzy Państwo, jak to jest z płaceniem składek? termin jest do któregoś konkretnego dnia danego miesiąca, czy może co miesiąc od momentu przyjęcia? Nie znalazłem nic na ten temat ani w regulaminie ani w statucie.
|
Składki regulujemy do ostatniego dnia miesiąca - płacisz za listopad, masz czas na uregulowanie płatności do 30 listopada.
|
Deklarację posłałem. Kiedy dowiem się czy przyjęty?
|
Podbijam powyższe pytanie, moją wysłałem mailem na adres ze strony Socios.
|
Myślę, że dzień, dwa.
|
Weryfikacja deklaracji następuje na podstawie wpłaty wpisowego - jak tylko środki zostają zaksięgowane na koncie Socios staramy się bez zbędnej zwłoki informować o przyjęciu w poczet członków.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl