![]() |
Tygodnie mijają, a my gramy tak samo fajnie. Do tego doszło szczęście i wpadły bramki. Nawet, gdybyśmy ten mecz wtopili 3-1, to wolę oglądać piłkę, na którą się miło patrzy niż piłkarskie szachy i ciułanie punktów, o których po roku, dwóch nikt nie pamięta i nikomu się do niczego nie przydają.
Wygląda na to, że fajnie trafiliśmy z trenerem. Brawo Zarząd! PS Podoba mi się, że zawodnicy zaczęli presować, biegać, zdobywać teren prostymi środkami (zmiana kierunku), ale też starają się grać piłką, wychodząc z obrony. |
Cytat:
|
Znowu to pier*olenie o ładnej grze. Co nam z ładnej gry grając w 1. lidze?
|
A przy takiej grze grozi nam spadek? Nie gramy o żadne puchary. Mamy się spokojnie utrzymać. Nic więcej, nic mniej.
|
Cytat:
Z Krakowa to do pierwszej ligi może zlecieć conajwyżej żydownia, nie my. |
Na razie jest swietnie, zobaczymy jakie statystyki bedzie mial Maciej Stolarczyk. Bardzo chcetnie chcialbym zobaczyc porownanie do Kazia Moskala ale jest na to jeszcze za wczesnie. Brawa dla trenera za odwazne wystawienie skladu, jak widac sprawdzilo sie i da sie grac bez Bogusia czy Malego w pierwszym skladzie
|
z całym szacunkiem dla Kazia, ale Stolarowi nie sięga do pięt jeśli chodzi o predyspozycje do bycia trenerem
tak , te kilka meczy Maćka mi wystarcza aby to ocenić |
Jestem zaskoczony jak Stolar to ogarnął ,bo ta gra -to bez .......enia powiem-na dziś najlepsza w Polsce.
Trener Arki ,Smółka bardzo konkretny gość wczoraj w Lidze + o tym powiedział. Pytanie ile tak bedzie ,i co bedzie jak wypadna kontuzje,ale to przyszłośc pokaze.narazie Stolar to Pan trener. |
@s1mone: Może kolega pomylił forum z forum Garbarnii :rotfl:
|
Cytat:
Grozi nam przy takich finansach. |
Jak drużyna rozegra całą rundę w takim stylu, jaki prezentuje od początku, to sądzę, że i finanse się mocno poprawią... Panie Trenerze - proszę o powtórkę wyniku w sobotę z Górnikiem...
|
Cytat:
|
Jak nie ma gry to i nie ma finansów. Przy dobrej grze wynikający się zawodnik może przynieść konkretne pieniądze. Pozdrawiam
|
Cytat:
Trener zrobił inaczej i wygrał. Co więcej mimo "elektrycznego" Lisa (znów najniższa nota wg weszLo) nie zdecydował się na zmianę bramkarza. Wydaje mi się, że trener uważa, że dopóki nie ma wpadki lub kontuzji nie zmienia się bramkarza. Lis wpadki jeszcze nie ma, a Buchalik zawalił nam mecz w Białymstoku. |
Cytat:
|
Cytat:
wiek/koniec kontraktu Kod:
Wisła Kraków: |
Cytat:
A Kostal prezentował się dobrze od początku sezonu, miał poprzeczkę i powinien być karny na nim. Oby to był ten moment w którym nabierze pewności siebie i zacznie robić liczby. |
Cytat:
Ale to jest pewnie jedyne słuszne podejście. |
Cytat:
|
Panie Macieju drogi, ile Pan mi radości dzisiaj dał to Pan sam nie wie :D
|
Kajam sie za to że nie wierzyłem w Stolara.
Nawet jakby to teraz jebło, to kuwra szacunek jak stąd na kamczatke. jestem idiotą a ty Maciek jestes prze trenerem za to co aktualnie grają. obym sie czesciej mylił. |
Mnie się podoba ze trener Stolarczyk nie boi się zmian w składzie. Mógł dalej grać cały czas tą samą jedenastką jak to robił Carillo. Na szczęście nie boi się ryzyka. Chciał mieć szybkie skrzydła na zmęczoną Amicę i postawił na szybkich Kostala i Bartosza. Dobrze dobrał taktykę na Amicę.
Dziękuję za wygraną w Poznaniu. |
Cytat:
|
Cytat:
Teraz pozostaje najwazniejsze: nie spocząć na laurach. Ciężka pracą można bardzo dużo ugrac w tej lidze, która jest potwornie słaba. Niech Stolarczyk nie odpuszcza. |
Cytat:
|
Czyli zostaje przedłużyć Bartkowskiego i Bartosza, zdecydować co i jak z Pietrzakiem i Ondraskiem oraz dogadać się z Imazem.
|
Panowie - wiem, że dzisiaj ciepło, a po wczorajszym meczu morale wzrosło, ale zalecałbym szklaneczkę (może naparstek) zimnej wody na rozgrzane czoła - przegramy następne kilka spotkań ( a jeszcze wcale nie jest to niemożliwe, chociaż coraz mniej prawdopodobne), to będziecie wieszać psy na tym lub na tamtym piłkarzu.
Dajmy popracować w spokoju Dyr. Sportowemu, a na razie w sobotę spotkajmy się z drużyną w Domu i podziękujmy za udany weekend. |
Są zawodnicy, z którymi kontrakt można przedłużyć niezależnie od wyników, bo potem może być za późno. Case Lloncha jednak nie wszystkich nauczył.
|
W ramach chłodzenia głowy porównanie ze składem z wyjazdu do Białegostoku:
Jaga <-> Amica --------------------- Buchalik <-> Lis - Bartkowski Wasyl Sadlok Pietrzak - Boguś <-> Bartosz Basha Kort Małecki <-> Kostal - Imaz Ondraszek ==== 3 zmiany. Wg Weszlaków na 4 zasłużyli Bartosz, Pietrzak i Lis. Za to Kostal rozbił bank dostając 9. |
Gdyby nie akcja z Buchalikiem w roli głównej i jego wylocie z boiska sytuacja mogłaby się różnie potoczyć. Z Jagą graliśmy równie dobry mecz jak z Lechem, ale brakowało skuteczności. W obronie zresztą to był wg mnie dużo lepszy mecz Wisły.
|
Jakby ktoś kiedyś miał narzekać, że nasz trener to sztywniak, to polecam wczorajsze zakończenie Ligi+ Extra Dogrywka. Zwykle lecą tam scenki rodzajowe z ostatniej kolejki. A tym razem w zasadzie był to Maciej Stolarczyk show ;)
|
|
Bardzo fajnie. Do pracy i jedziemy dalej!
|
Cytat:
|
Wg Stolarczyka to Sobola trzeba pytać co zrobił z Kostalem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Do Legii to za darmo, PZPN rozwiąże kontrakt z winy klubu...
|
Cytat:
60M to tak szybko nie odrobią. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl