![]() |
Dla mnie bez roznicy czy bedzie bronil Cuesta czy Buchalik bo to taki sam poziom.
|
Na razie Buchalik wygląda podobnie lub nawet trochę lepiej w stosunku do tego jak go zapamietalismy. A przeszlo 2 lata temu zaliczył ostatnie poważne spotkania. Ma swoje wady, ale chyba nad czymś oni na tych treningach pracują? Mimo wszystko wydaje się lepszym piłkarzem niż kiedyś ale życie to jeszcze zweryfikuje
|
Cuesta na linii się uwija jak ukropie, na przedpolu też lepiej. Ogólnie jest lepszym bramkarzem z dużo lepszą techniką.
|
Buchal nie przejmuj sie. Ta banda frustratów wytknie ci nawet jak cie sfauluja w polu bramkowym i powiedza ze twoja wina i jestes słaby. Bardzo dobre trzy ostatnie występy - oby tak dalej! :)
|
Cytat:
|
Pamiętam. Przecietny bramkarz, ktory przynajmnej nie robil takich baboli jak Misiek.
Nic wielkiego nie wybraniał nic wielkiego nie zawalał. Taki średniak. Ale jak jemu sie wypomina ze skutecznie na raty zlapal mocny strzal z 20 metrow, to mam wrazenie ze robią to poprostu frustraci i tyle. |
Ja bym Buchalowi dał szansę, chu.jowo go potraktowano, odpalono, później wzięto znowu jak nikogo nie znaleźli, a gość i tak daje rade :)
|
Świetny mecz! Świetne świętowania. Mały z nami z kibicami :)
|
Tak mi się przypomniało w kwestii oprawy derbowej...
http://historiawisly.pl/wiki/images/...a_Leszno_4.jpg |
Cytat:
Ps. Jedyna podstawa to race. |
Z całym szacunkiem do Buchalika, dobrze że jest, ma kto w bramce stać ale różnicy na plus to on nigdy nie robił . Nie tylko we Wiśle, i nie przypadkiem był do odpalenia. Obym się mylił.
|
Cytat:
Dla mnie Buchal był jest i pewnie będzie taka kluchą.bezpłciową. Wyłapie to wyłapie, puści to puści. Nie daje mi podstaw bym wierzył ze ryknie na druzyne, ze pokaze jaja i wyjsciem do pilki przebije mur przeciwnika, ze przeciwnik bedzie sie go bał. To sa cechy osobowe ktorych on juz ni chuja nie nabędzie. Cuesta swoja droga tez na taka kluske wyglada, ale poki co jest nowy i ma czysta karte. Zeby oni mieli chociaz mentalnosc jak np. Pareiko. Cuesta bedzie bronil bo jest czlowiekiem Kiko. Oby bronil jak najdluzej i trener byl z niego zadowolony oraz my kibice. |
Kulisy
https://www.youtube.com/watch?v=Eo9F...ure=youtu.be&a 9:44 i slowa Carlitosa wychodzacego z tunelu ...Mały?! Vamos! . Widac ze Maly ich tam niezle nakrecal :) |
Filmik pokazuje jaki mamy zespół i sztab. Widać że jest wiara i ZESPÓŁ.
|
Serce rośnie, jak się ogląda takie obrazki z szatni. Jeszcze raz dziękujemy chłopaki!
|
Jakie to życie przewrotne, teraz liczy się co oprawa pokazywała, a nie interpretacja. Szkoda, że jak nazywano nas antysemitami za JŻS to wtedy były tutaj śmiechy na forum, że przecież "każdy wie o co chodzi, a pismaki szukają sensacji".
Oprawa skandaliczna, jak przyśpiewki sprzed lat gdzie i co robi człowiek, że nie bawi się z nami. To, że dziewczyny z drugiej strony robią to samo to nie jest wytłumaczenie, wiele lat byliśmy poziom wyżej i nie zwracaliśmy na nich uwagi. To ich bolało. Niestety byliśmy. Cytat:
|
m_wolf tak byliśmy i źle się działo, teraz już jest inaczej, na każdym kroki i w każdym momencie Wisła j... Cracovię. nie podoba Ci się oprawa, trudno. moim zdaniem w niej żadnego przegięcia nie było :) i przypomnij sobie Derby o których wspomniałeś :)
|
Po ilu kolejkach w tamtym sezonie osiągnęliśmy lub przekroczyliśmy 12 pkt ?
|
Cytat:
|
KL: grzywna 15000 i zakaz wstępu na najbliższy mecz (Lechia) dla ludzi siedzących na derbach na sektorze C.
|
Wystarczy kupić sobie bilet na Silver VIP czy Gold VIP i wejdziecie bez problemu na mecz z Lechią.
|
Cytat:
|
Zależy, teraz mogą sprawdzać :D Chodzi o to, że możesz kupić na dane innej osoby, brata, kuzyna i zapomnieć dokumentu do sprawdzenia. To jedyna możliwość wejścia na mecz. Druga to pożyczenie Karty Kibica od kogoś kto nie siedział na sektorze C, ale tu większa szansa, że Cię sprawdzą na bramkach. Niektórzy mają swoje zdjęcie w systemie jeszcze ze starych KK.
Możesz też w kasie na kogoś dane kupić bilet i próbować szczęścia. |
Generalnie ujmę to tak - oprawa mi zwisa i powiewa, choć ani inwencją, ani dobrym smakiem nie grzeszyła, natomiast boli mnie to, że kibicowsko zaczyna to przypominać to, co dzieje się po gorszej stronie Błoń.
Czyli jakieś 3/4 dopingu na derbach było poświęcone nie Wiśle, a Cracovii... Wolałbym, żeby zostało "jak dawniej", czyli niech Cracovia leczy swoje kompleksy sportowe przez oprawy i doping skierowane przeciwko nam, a my pozostańmy przy skupianiu się na walce o najwyższe cele bez zniżania się do ich poziomu. No ale... stary już pewnie jestem. |
Cytat:
Regulamin stadionu, § 3, 1c: Cytat:
Proponuję nie pisać pierdół dla samego pisania. Bo aż płakać się chce. |
Powiem tak, kolega kiedyś też miał zakaz, raz wybrał opcję VIP a drugi raz wszedł na KK kolegi i mu się udało, także to nie są pierdoły tylko propozycje ;)
Płakać to się chce jak jest stosowana odpowiedzialność zbiorowa. |
Regulamin regulaminem - a rzeczywistość, rzeczywistością.
Klub jak podejdzie normalnie do tematu to i na VIP i na każdy pesel wejdziesz :) |
A jak nie na VIP to zwykły bilet w kasie można kupić na czyjeś dane, ale jak się trafi na służbistę na bramkach to już jest problem, w każdym razie każdy zrobi jak będzie chciał. Nikogo do niczego nie namawiam.
PS. Najlepiej wchodzić przed samym meczem jak są kolejki :D |
Cytat:
Cytat:
Przestańcie wspominać "stare czasy" bo ich nie pamiętacie. W starych czasach była większa patologia ostrzejsze zadymy, ostrzejsze disy teksty. Jak ja dawno nie słyszałem "JEB.AC ZYDÓW SKU.RWYSYNÓW" "kazdy to przyzna izrael żydów ojczyzna" "do pieca" itp. - gdzie w waszych wyimaginowanych "starych czasach" leciało na każdych derbach i często poza derbami. Już nie mówiąc o paleniu dywanów na każdych derbach, zadym pod wejściem na stadionie demolki itd. Pier.dolicie gimbusy chu.ja znacie temat. Nie odzywajcie się w sprawach których nie znacie. Cytat:
Co do kary. Odpowiedzialności zbiorowej nie popierałem nie popieram i popierał nie będę! Ta kara to skandal! |
Jeszcze bym dorzucił "żydzie jeb.any czy jesteś już obrzezany"
Teraz rurkowce by chyba umarły z oburzenia. |
No i przy O, nasz TS - żydów w dupie mamy :)
|
@El'kabat, @heoij
weźcie pod uwagę, że klub może być zobowiązany do restrykcyjnego wykonania zalecenia i wyegzekwowania zakazów. Nie dziwię się zwielokrotnieniu liczby "służbistów" na kołowrotach z prostej, oczywistej przyczyny. Cytat:
Chyba, że chodziło mu nie o sektor C, a o rząd CZECI na trybunie A. Z wujkiem :lol: |
Nie wiem po co ta rozkmina o możliwościach wejścia na stadion. Każdy ma swój rozum. A jak tak dalej pójdzie to na jakimś poczytnym portalu zacznie się akcją jak to kibice Wisły chcą ominąć zakaz KL.
|
Cytat:
Ja osobiście spodziewałem się większej przy tej nagonce medialnej. |
Kara z dupy.
Przypomina mi się dowcip jak lekarz pokazuje pacjentowi różne wzorki a jemu wszystko się z seksem kojarzy. Gdyby nie banda kretynów z Dziennika i innych mediów nikt by na to uwagi nie zwrócił. Ale oczywiście odwołanie przyniesie podobny skutek jak kłótnia z drogówką na Słowacji - dowalą 2x tyle. |
Cytat:
No więc teraz rozmawiasz z ciut starszym gościem, który na gimnazjum się z powodów oczywistych nie załapał, a pierwszy raz na stadionie Wisły pojawił się bodajże w 1988 r. (dokładnie to na meczu ze Stalą Mielec) - oczywiście masz rację, wtedy patologia była większa. Natomiast w swojej poprzedniej wypowiedzi oczywiście "piłem" do tzw. ery Cupiała jako "jak dawniej", co wcale nie oznacza, że starszych nie pamiętam. Co do wycieczek personalnych, to z góry sobie je daruję, jeśli pozwolisz - są poniżej mojej godności. |
To tak dla rozluźnienia, coś dla tych co mogą jeszcze obejrzeć powtórkę/nagranie meczu.
Jaką częścią ciała zaatakował Brlek kolano Piątka w 77 minuice, że ten ostatni zwijał się z bólu przez minutę? (Podpowiedź: były ze dwie powtórki) Ja mam jedno przypuszczenie :haha: |
Klejnotami...
|
Co do filmiku z derbów
jeden cytat 1. 17:14, nasz ukochany Goncalo Feio po gwizdku końcowy pada na ziemię i zaczyna płakać ze szczęścia(mamy szczęście mając taką osobę w naszym sztabie), potem w 17:50 ociera łzy szczęścia. Oby ten pan jak najdłużej był wśród nas. majac ludzi tak zaangazowanych ,to az chce sie kibicować i chodzić na mecze tej dryzyny,jest chemia. |
A ta kara to za palenie rac , tak ? Bo jak za treść to chyba ich poniosło trochę, za co ? Za prośbę do Boga o litość dla wroga? Za krzyże, przecież to nie są znaki zabronione. Nie rozumiem. Idąc tym tokiem to przekreslona gwiazda lansowana na pewnym stadionie też nawołuje do .... no właśnie . To wszystko opiera sie na domniemaniach. Ja bym sie na miejscu klubu stanowczo odwołał
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl