Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XXV KOLEJKA] Legia Warszawa- WISŁA Kraków, 12 marca, godz. 18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9768)

regan 16.03.2017 21:14

Jutro Brozek zagra?

badyll1906 16.03.2017 21:15

Jest do dyspozycji trenera

azkaz 16.03.2017 21:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1466736)
Najbardziej to byłem zdumiony reakcją komentatora C+ - bodajże Wolskiego - który po obejrzeniu kilku powtórek, usilnie stawał po stronie Radovicia i pochwalił sędziego za słuszną decyzję o żółtej kartce dla Ivana. To już nieprzychylny wielokrotnie w komentatorce dla nas Mielcarski nie mógł się zgodzić z decyzją sędziego.

wolski to kibic legii i sie z tym nie kryje więc widział to co chciał widzieć, zdziwiło mnie, że został wytypowany do takiego meczu zresztą w duecie z murawskim (nie mielcarskim) czyli byłym piłkarzem legii choc akurat murawski w miarę obiektywnie się wypowiadał podczas meczu.

ciacho 16.03.2017 22:03

Blaszczu16:
Cytat:

Najbardziej to byłem zdumiony reakcją komentatora C+ - bodajże Wolskiego - który po obejrzeniu kilku powtórek, usilnie stawał po stronie Radovicia i pochwalił sędziego za słuszną decyzję o żółtej kartce dla Ivana. To już nieprzychylny wielokrotnie w komentatorce dla nas Mielcarski nie mógł się zgodzić z decyzją sędziego.
Co ty bredzisz? Oglądałeś w ogóle ten mecz? Obydwu komentatorów przyznało, że faulu nie było.

MaLk 17.03.2017 06:32

Ta, obu przyznało, tylko dziwnym trafem dopiero po tym, jak Wolskiemu się "telefon zagrzał" od wiadomości, że "śmiech na sali" (o ile dobrze pamiętam cytaty).

Wcześniej długo debatowali nad tym, czy nie powinna być czerwona i nad tym, że było zahaczenie Radovicia.

JrQ- 17.03.2017 08:58

Cytat:

masz jakas obsesje
z tego co kojarze, dywagacje o kartce sie zaczely, gdy zalozyl ze faul byl

Adasss 18.03.2017 12:19

JrQ- ma rację, dokładnie tak to wyglądało, bo przysłuchiwałem się bardzo dokładnie, ze względu na powtarzające się najazdy naszych kibiców na Wolskiego i Mielcarskiego ...
Dyskusja wyglądała mniej więcej (w skrócie) tak:
Cytat:

Wolski: nie było żadnego faulu, błąd sędziego ...
Mielcarski: No nie jestem tak na 100% przekonany, może jednak coś tam było ...
Wolski: Na pewno nie mam mowy o faulu. Natomiast można się zastanawiać, czy jak już sędzia odgwizdał faul, to w tej sytuacji powinien dać żółtą, czy jednak czerwoną? ...
Ale zastosowany w tej wypowiedzi tryb warunkowy, to chyba niektórych przerasta.
Swoją drogą w Lidze+ Extra też to (warunkowo) rozważano i orzeczenie Pana Sławka było takie, że czerwona byłaby nie na miejscu, ze względu na to, że blisko był Głowacki.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:52.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl