![]() |
Cytat:
Od tych pieniędzy i słyszenia wszędzie, że są legendami, poprzewracało im się w dupach i traktują kibiców jak śmieci. |
Sugeruję się jednak trochę hamować.
Ktoś po prostu może mieć taką naturę, że nie lubi występować przed kamerą, co wcale nie oznacza, że jest burakiem. |
Jaka gruba niekompetencja? Przeciez takie kwiatki wychodza co chwila. Wystarczy sobie ten temat przewinac. Ktos tam kubka nie dostal, ktos czegos innego, ktos czeka rok, ktos jeszcze nie dostal nagrody wcale. Dziwne, ze do weszlo za kazdym razem nie pisali. Sowiecka mentalnosc to chyba masz Ty panie asie skoro taki roszczeniowy jestes, nie rozumiejac sytuacji w jakiej jest klub. Jak pisalem, chcecie wszystkiego cacy, na glanc, turbo, hiper, turbo to sie na Bayern przerzuccie. Zrozumcie, ze u nas jest burdel na kolkach chyba w kazdym aspekcie od dluuuuuuuuuuuugiego czasu i szybko sie raczej nie zmieni. Dziwi mnie wasze niewiedza na temat wlasnego klubu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zachowanie klubu jest oczywiście skandaliczne i co do tego nie ma cienia wątpliwości.
Mimo wszystko nie wyobrażam sobie, żebym mógł z tematem polecieć do mediów, zwłaszcza do weszło, robiąc ukochanemu klubowi czarny PR. Myślę, że wystarczyło zrobić ciut więcej niż pisać maile. Parę razy zadzwonić do klubu, czy choćby na twitterze odezwać się do Sarapaty czy Dukata. Oczywiście te pare maili powinno było wystarczyć ale skoro w biurze pracuje niekompetentna osoba to trzeba robić taką burze? :/ Powtarzam - nie bronię pracowników klubu. Paskudne zachowanie. Po prostu osobiście, jako kibic, za nic nie chciałbym klubowi zaszkodzić i mimo wszystko dziwi mnie bardzo takie zachowanie. |
Sprawa została nagłośniona i bardzo dobrze. Niby dlaczego kibic nie miał prawa podzielić się tym z mediami? Też kibicuje Wiśle i chcę, żeby klub podchodził jak najpoważniej do kibica. Sportowo dno, a organizacyjnie z tego co widzę dalej jesteśmy w powijakach... Nagrody za określone kwoty były? Były! Jeśli klub nie wysłał do wszystkich kibiców upominków a wręcz olewał temat i zbywał to jest to dla mnie skandal. Albo się wywiązywać ze zobowiązań, albo nie organizować tego typu akcji... Co to za zarząd który nie szanuje swojego kibica ???
|
Szczerze mówiąc ciężko mi jest uwierzyć, że Głowa miał z tym taki problem. Na spotkaniach z kibicami zawsze uśmiechnięty i otwarty, absolutnie nie sprawia wrażenia jakby był "za karę". Już bliżej posądziłbym o to Brożka, no ale to co napisał Jagul, nie ma się co sugerować słowami gościa, który miał wywalone na prośby i maile kibica przez 15 miesięcy.
|
Cytat:
Osobiscie uwazam, ze nasz klub zasluguje jednak na cos lepszego niz zawijanie g*wna w sreberko. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest już reakcja klubu:
Co swoją drogą pokazuje jak bezsensowne jest takie olewanie sprawy, bo potem koszt "odkręcania" tego przekracza znacznie "oszczędności". |
Cytat:
Brawo! |
Dział marketingu powinien przejść u nas to samo co dział marketingu Lechii Gdańsk w ostatnim czasie ;)
|
Cytat:
|
Jeden z użytkowników forum napisał na shoutboxie żeby nie oceniać pochopnie, bo być może "NIE MIAŁ CZASU NAGRAĆ TYCH ŻYCZEŃ".
....a, leżę :lol: |
Jeżeli piszesz o mnie, a najwyraźniej tak, to jest to wstrętna manipulacja i przeinaczenie. Naucz się czytać ze zrozumieniem.
|
Cytat:
|
moim zdaniem nie ważne jaki jest powód. klub dał na sprzedaż taką nagrodę więc powinien się z tego wywiązać. takie traktowanie swoich kibiców to nawet nie jest strzał w stope. to strzał w głowę. teraz po fakcie wielka rekompensata a wystarczyło nagrać filmik. skoro można było nagrywać codzienne filmiki z obozu w hiszpani to co przeszkadzało nagrać te życzenia? to wszystko brzmi jak nie śmieszny żart. teraz tylko czekać na kolejną tego typu akcje i liczba osób biorących udział zmaleje z 3000 do kilku set.
|
Cytat:
Formuła już się wyczerpała i już poprzednia ledwo osiągnęła (jakiś tam) efekt. (apdejt) Cytat:
Inna sprawa, że firmówki z danymi po lewej były modne jakieś 15 lat temu... |
Cytat:
|
Ba ta rekompensata z nawiązką wynagradza całą sytuacje. Dwa mecze na VIP i będzie Pan zadowolony...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem czy kiedykolwiek czymś zarządzałeś, ale strzelam, że (nie licząc FM), niczym ;) |
Cytat:
|
Najgorsze jest to że chodzi o Głowę... Dawno temu już słyszałem opinię, że Arek ma problem z wywiązywaniem się z różnych klubowych obowiązków i to opinia nie od jednej czy dwóch osób. Ciężko w to uwierzyć. Nawet ten temat był poruszony na forum skwk przez osobę z wewnątrz.
|
Nie wiem co w tym dziwnego, Arek już głównie "grywa", a nie "gra", de facto zajął się już organizowaniem sobie życia po karierze piłkarskiej, w tym czasie rozwijał m.in. swoją akademię.
|
Nie ma się co żołądkować, klub sobie chyba poradził:
http://weszlo.com/2018/04/09/gasic-k...-wisla-krakow/ |
Cytat:
|
Ale zenada ze strony klubu. Wstyd!
Pije tutaj do traktowania szarego kibica, ktory postanowil wspomóc klub czyms wiecej niz bilet i kiełbasa. To w głowie się nie miesci, bo wydaje sie, że jest to jedna z nagród która najłatwiej zrealizowac i nie potrzeba nawet dołożyć do niej złotówki. * Rekompensata i przeprosiny na poziomie. Ale to nie miało prawa się wydarzyc. |
Spore rozgoryczenie wśród ludzi, patrząc po komentarzach na FB pod przeprosinami.
Podobnie, jak z tematem tablicy pamiątkowej. Ktoś w ogóle pamięta jeszcze, że miała powstać? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co to za usprawiedliwianie nieudaczników z działu marketingu tym, że Wisła nie ma kasy, więc na lepszych nie stać??? Rozumiem, że według was zarabiają mało w porównaniu do innych klubów? To nadal nie tłumaczy tego co się tam odwaliło. Jakbyście pracowali w piekarni za najniższą krajową to plulibyście klientom na bułki, bo za mało zarabiacie?! Zajebiste tłumaczenie... |
Chyba czegos nie zrozumiales. Jakby Wisle bylo stac to by zatrudnila jakas super, hiper zewnetrzna firme od marketingu a nie trzymala pracownikow plujacych kilentom na bulki. Zdecydujcie sie czego chcecie, super pilkarzy, super wynikow, super pracownikow, czy czego tam jeszcze byscie sobie zyczyli. W tym momencie nie stac nas na nic z tych rzeczy wiec jest jak jest.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po co sie klocic. Robcie zrzute, oplacajcie i wszyscy beda zadowoleni, w tym klub.
|
Cytat:
Klub dostał nawet za to laurkę. Jak się poszkodowany wypowie czy mu się to spodobało to załatwia sprawę. Każdy może sp...ć ale liczy się jak wychodzi się z takich problemów. |
Uważam, że klub nie zareagował dobrze na tą publikację.
Nagrodził (i to baaardzo) osobę, która narobiła szumu, a przecież pamiątek nie otrzymało mnóstwo osób. Pół godziny temu zadzwonił do mnie znajomy (niekibicujący), którego namówiłem na udział w akcji i który nie otrzymał zakupionych pamiątek, z pytaniem czy on też może się załapać na taką rekompensatę lub czy chociaż to co zamówił w końcu otrzyma? Jest mi w tym momencie po prostu wstyd za Mój Klub. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl