![]() |
Niestety jesteśmy optymistami inaczej.
|
Cytat:
|
Cytat:
a było poczytać, zanurzyć się w tzw. otmęt... to i nie byłoby rozczarowań :lol: czy raczej zadziwień |
Cytat:
To w sumie korzystajc z okazji, tez przypomne, bys mnie nie pouczal i nie probowal przebierac sie w nianie. Jak dla mnie, to mozesz sie z "swoim" Pawlowskim nawet zawijac na chate. |
Serio? Kłótnia o trenera? Dajcież spokój.... Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Pawłowski został trenerem i trzeba się z tym pogodzić. A podsumować go będzie można pod koniec sezonu.
|
Nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia i mieć nadzieję, że coś Pawłowskiemu uda się zrobić. Po pracy w trudnych warunkach najłatwiej ocenić potencjał i możliwości trenera. Oby sprostał zadaniu.
|
22 grudnia w dwulinijkowym komunikacie dowiedzieliśmy się że nowym trenerem Wisły jest pan Pawłowski. Do dziś jest to jedyny komunikat. Nie wiemy nadal jak ma wyglądać reszta zespołu trenerskiego, trener nie został oficjalnie przedstawiony. Pełen profesjonalizm zarządu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Pawłowski? To już wolałbym wyrwać tego Fornalika z Ruchu. Idealny trener w naszej sytuacji. Nie marudzi, pracuje w klubie z jeszcze gorszą sytuacją finansową, a ze słabego materiału piłkarskiego wydobywa chyba maximum. Praca u podstaw...
|
Cytat:
|
moze Pawlowski obiecal Cupialowi, ze sprowadzi Paixao do Wisly, dlatego ten go zatrudnil
|
Cytat:
pirwszego stycznia szacun :lol: |
Po pierwsze to nie możliwe, a po drugie to on nie ma farmy
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym F w Ruchu jest u siebie, ma duże zaufanie szefów (to widać), wprowadza spokojnie młodych, nikt nie opowiada tam bzdur o pucharach nie mając składu i kasy na pensje w terminie. Pytanie czy w naszej chorej organizacyjnie Wiśle dałby radę i czy nawet chciałby pakować się w g.. bo na dziś Ruch jest wyżej, a zwrotu o 180 stopni w naszym dziadostwie póki co nie widać. |
Wywiad z Tadeuszem Pawłowskim:
https://www.youtube.com/watch?v=GfMy...ure=youtu.be&a |
Jak go tak słucham, to chyba poznał się ze Smudą na kursie języka polskiego, tylko był pilniejszym uczniem. ;)
No i kilka fajnych tekstów - "Jestem legendą w Śląsku"; "moje wspaniałe rekordy"; |
Cześć Jestem tadzio :D
szukam mieszkania no to Cześć :D P.s jeszcze chyba trzyma ich sylwek :P |
Trochę jak Kononowicz
|
Kononowicz w krzyżowce z Maszkantem.
Wypromowaliśmy młodych w Śląsku, i wymienia : Wrąbel (musiał grać po czerwonej Pawełka) Dankowski (wychowanek,najwiekszy talent pompowany przez kadre młodzieżową i media) Bartkowiak (sciagniety z Wałbrzycha, najlepszy młodzik w regionie) to my mozemy mówic ze wypromowaliśmy Bartosza, Uryge i Handzlika. |
|
Smuda #2 :
Cytat:
|
Ja mam nadzieję że trener Pawłowski będzie bardziej stawiał na młodych
|
Krótki wywiad z Pawłowskim
http://sport.se.pl/pilka-nozna/ekstr...su_765312.html |
Cytat:
Smuda był bucem. Pawłowski raczej dobry człowiek. Ferdek po prostu. |
Tadeusz Pawłowski: - Kiedy do drużyny wkomponują się nowi - Ondrasek, Małecki i Drzazga - uda się znaleźć napastnika i skrzydłowego, a do treningów wrócą kontuzjowani...
A nie mamy już przypadkiem 3 napastników? Mamy większe problemy na innych pozycjach. |
Może się przejęzyczył?
|
jak się chce grać dwoma napastnikami to trzech napastników w kadrze to trochę za mało.
|
Cytat:
ja mu życzę jak najlepiej i mam nadzieje że jego słowa będą miały odzwierciedlenie w rzeczywistości, co prawda to artykuł z SE które ma tendencję do pisania bzdur, no ale zobaczymy jak to będzie, ja patrzę realistycznie, bez żadnych odlotów w chmury, miejsce w tabeli odzwierciedla naszą gre i z tego będziemy rozliczani |
Cytat:
|
Cytat:
A według mnie dobrze, że Pawłowski tworzy wokół Wisły pozytywną atmosferę, bo jesienią nawet po dobrych meczach była smuta na całego. Wcześniej czasy Bednarza i wieczne wizje katastrofy. Prawda jest taka, że faktycznie jeśli dojdą do nas 2 dobrzy piłkarze to możemy śmiało walczyć o puchary, bo o co mamy walczyć, o 10 pozycje? |
Cytat:
wzrost i waga się zgadzają? czy kolor włosów? skoro przytoczyłeś fragment jego wypowiedzi oczekuję rozwinięcia, bo to kompletnie nic mi nie mówi |
Cytat:
Z 13 miejsca do LE to byłoby jak w 1998 po wejściu TF. Bez nowego Kałużnego, Czerwca (kluczowe i zdecydowanie kulejące u nas pozycje) to może być bardzo trudne. |
Cytat:
|
Wywiad z Pawłowskim (bardziej wypowiedz) i wypowiedz Pietrzaka
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ia,nId,2022655 |
Tadeusz Pawłowski "a czemu nie wygrać wszystkich meczów do końca rundy"?
Ano, panie Pawłowski, że do tego, oprócz piłkarzy potrzebny jest trener a nie POZORANT |
No to może jak już wszystkich nie wygramy, to może wszystkie przegramy? Zawsze jakiś rekord.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl