Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Tadeusz Pawłowski - na szczęście już nie jest trenerem Wisły Kraków. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9562)

Wesoły Romek 28.12.2015 16:20

Niestety jesteśmy optymistami inaczej.

piotek 28.12.2015 16:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez (Post 1424773)
Podoba mi się Twój entuzjazm. Niestety, Ty swoje przemyślenia opierasz na domysłach, ja- na wiedzy...

Skąd w takim razie ta wiedza?

emjot 28.12.2015 16:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez (Post 1424773)
Podoba mi się Twój entuzjazm. Niestety, Ty swoje przemyślenia opierasz na domysłach, ja- na wiedzy...

kolega to jak nauczyciel z tym no .. kagankiem przyszedł??

a było poczytać, zanurzyć się w tzw. otmęt...

to i nie byłoby rozczarowań :lol: czy raczej zadziwień

Dariook 29.12.2015 02:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wesoły Romek (Post 1424734)
dariook, jeżeli nie stać Cię na odrobinę szacunku dla trenera mojej drużyny, to przynajmniej naucz się poprawnie pisać jego nazwisko. Czasami też przeczytaj to na nabazgrałeś, zanim wciśniesz "wyślij"...

Ziomeczku, a jaka ona twoja? Chyba zapomniales, ze juz nie jestes na interii...
To w sumie korzystajc z okazji, tez przypomne, bys mnie nie pouczal i nie probowal przebierac sie w nianie.

Jak dla mnie, to mozesz sie z "swoim" Pawlowskim nawet zawijac na chate.

siemstein 29.12.2015 07:59

Serio? Kłótnia o trenera? Dajcież spokój.... Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Pawłowski został trenerem i trzeba się z tym pogodzić. A podsumować go będzie można pod koniec sezonu.

gypsy 29.12.2015 16:04

Nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia i mieć nadzieję, że coś Pawłowskiemu uda się zrobić. Po pracy w trudnych warunkach najłatwiej ocenić potencjał i możliwości trenera. Oby sprostał zadaniu.

KOMINEK 31.12.2015 10:47

22 grudnia w dwulinijkowym komunikacie dowiedzieliśmy się że nowym trenerem Wisły jest pan Pawłowski. Do dziś jest to jedyny komunikat. Nie wiemy nadal jak ma wyglądać reszta zespołu trenerskiego, trener nie został oficjalnie przedstawiony. Pełen profesjonalizm zarządu.

brylant17 31.12.2015 10:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1425086)
22 grudnia w dwulinijkowym komunikacie dowiedzieliśmy się że nowym trenerem Wisły jest pan Pawłowski. Do dziś jest to jedyny komunikat. Nie wiemy nadal jak ma wyglądać reszta zespołu trenerskiego, trener nie został oficjalnie przedstawiony. Pełen profesjonalizm zarządu.

Na stronie przeglądu czytam właśnie,że nie podają informacji by nie narazić się kibicom i potencjalnemu sponsorowi-nonsens

fran23 31.12.2015 11:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1425091)
Na stronie przeglądu czytam właśnie,że nie podają informacji by nie narazić się kibicom i potencjalnemu sponsorowi-nonsens

Ty chyba czytać ze zrozumieniem nie potrafisz...

silver03 31.12.2015 11:04

Cytat:

Zarząd ciężko pracuje, szkoda czasu na pierdoły. Obecnie negocjuje rozwiązanie 3 letniego kontraktu, który niedawno podpisali z Crivelaro :lol:

PhantomRanger 31.12.2015 11:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1425094)
Zarząd ciężko pracuje, szkoda czasu na pierdoły. Obecnie negocjuje rozwiązanie 3 letniego kontraktu, który niedawno podpisali z Crivelaro :lol:

Jeżeli chcieliby się go pozbyć to sądze, że nie byłoby problemu. Jeżeli znajdzie klub który dałby 50 tys. euro, niech idzie. Nawet 10 tys, cokolwiek byle nie płacić mu odszkodowania.

Cytat:

W Wiśle nigdy nie było profesionalizmu. Jednak i tak nie spodziewam się po niej rewolucji ani ewolucji zespołu. Będą za to obiecane transfery od czerwca ze względu na złą sytuację klubu.

rast 31.12.2015 16:17

Pawłowski? To już wolałbym wyrwać tego Fornalika z Ruchu. Idealny trener w naszej sytuacji. Nie marudzi, pracuje w klubie z jeszcze gorszą sytuacją finansową, a ze słabego materiału piłkarskiego wydobywa chyba maximum. Praca u podstaw...

Fugiel 01.01.2016 16:25

Cytat:

Napewno nie bedzie Andzeja Bahra w sztabie.

siedzenaganku2 01.01.2016 17:59

moze Pawlowski obiecal Cupialowi, ze sprowadzi Paixao do Wisly, dlatego ten go zatrudnil

emjot 01.01.2016 18:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siedzenaganku2 (Post 1425153)
moze Pawlowski obiecal Cupialowi, ze sprowadzi Paixao do Wisly, dlatego ten go zatrudnil

no i gościu zaorał system
pirwszego stycznia
szacun

:lol:

Patrvk 01.01.2016 18:37

Po pierwsze to nie możliwe, a po drugie to on nie ma farmy

IncognitoTSW 01.01.2016 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patrvk (Post 1425156)
Po pierwsze to nie możliwe, a po drugie to on nie ma farmy

A po co nam farma? No może jakby tam były kury co znoszą złote jaja...

arti 01.01.2016 22:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rast (Post 1425126)
Pawłowski? To już wolałbym wyrwać tego Fornalika z Ruchu. Idealny trener w naszej sytuacji. Nie marudzi, pracuje w klubie z jeszcze gorszą sytuacją finansową, a ze słabego materiału piłkarskiego wydobywa chyba maximum. Praca u podstaw...

Właśnie jego trzeba byłoby wyrwać (=zapłacić Ruchowi), a to nie te czasy.
Poza tym F w Ruchu jest u siebie, ma duże zaufanie szefów (to widać), wprowadza spokojnie młodych, nikt nie opowiada tam bzdur o pucharach nie mając składu i kasy na pensje w terminie. Pytanie czy w naszej chorej organizacyjnie Wiśle dałby radę i czy nawet chciałby pakować się w g.. bo na dziś Ruch jest wyżej, a zwrotu o 180 stopni w naszym dziadostwie póki co nie widać.

R33 07.01.2016 20:27

Wywiad z Tadeuszem Pawłowskim:
https://www.youtube.com/watch?v=GfMy...ure=youtu.be&a

dj_ibutti 07.01.2016 22:05

Jak go tak słucham, to chyba poznał się ze Smudą na kursie języka polskiego, tylko był pilniejszym uczniem. ;)

No i kilka fajnych tekstów - "Jestem legendą w Śląsku"; "moje wspaniałe rekordy";

brylant17 08.01.2016 11:25

Cześć Jestem tadzio :D
szukam mieszkania
no to Cześć :D

P.s jeszcze chyba trzyma ich sylwek :P

siemstein 08.01.2016 11:40

Trochę jak Kononowicz

szprotson 08.01.2016 12:25

Kononowicz w krzyżowce z Maszkantem.

Wypromowaliśmy młodych w Śląsku, i wymienia :
Wrąbel (musiał grać po czerwonej Pawełka)
Dankowski (wychowanek,najwiekszy talent pompowany przez kadre młodzieżową i media)
Bartkowiak (sciagniety z Wałbrzycha, najlepszy młodzik w regionie)

to my mozemy mówic ze wypromowaliśmy Bartosza, Uryge i Handzlika.

element 11.01.2016 17:44

http://skwk.pl/skwk/2-wydarzenia/676...ly-krakow.html

Bartosz 20.01.2016 23:18

Smuda #2 :
Cytat:

Czy mam jakąś jego deklarację? Deklaracje to się w partii podpisywało - uśmiecha się Pawłowski. - Nic o nim nie wiem,
więc czekam. Na razie to zawodnik Wisły i nie będę rozmawiał z nim o odejściu, bo rozmawiać to można przy barze.

JaworTSW 21.01.2016 00:28

Ja mam nadzieję że trener Pawłowski będzie bardziej stawiał na młodych

bódyń 21.01.2016 09:21

Krótki wywiad z Pawłowskim
http://sport.se.pl/pilka-nozna/ekstr...su_765312.html

gdsmk 21.01.2016 10:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bartosz (Post 1426918)
Smuda #2 :

bardziej Łazarek.

Smuda był bucem. Pawłowski raczej dobry człowiek. Ferdek po prostu.

mari339 21.01.2016 10:29

Tadeusz Pawłowski: - Kiedy do drużyny wkomponują się nowi - Ondrasek, Małecki i Drzazga - uda się znaleźć napastnika i skrzydłowego, a do treningów wrócą kontuzjowani...

A nie mamy już przypadkiem 3 napastników? Mamy większe problemy na innych pozycjach.

wściekłe pięści węża 21.01.2016 11:13

Może się przejęzyczył?

IncognitoTSW 21.01.2016 11:17

jak się chce grać dwoma napastnikami to trzech napastników w kadrze to trochę za mało.

ferrekin 21.01.2016 12:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1426932)

ale on ewidentnie pompuje balonik :/ gdzie nie słyszysz wypowiedzi Tediego to on mówi jak to cacy będzie na wiosnę, ponadto daje gwarancie 9-10 goli od Brożka i Ondraska (każdy indywidualnie!!!), Drzazgę nazywa nowym Dudą (w obecnej formie to i Jankowski przypominał Dude), bajka że Pietrzaka nie nazwał polskim Marcelo

ja mu życzę jak najlepiej i mam nadzieje że jego słowa będą miały odzwierciedlenie w rzeczywistości, co prawda to artykuł z SE które ma tendencję do pisania bzdur, no ale zobaczymy jak to będzie, ja patrzę realistycznie, bez żadnych odlotów w chmury, miejsce w tabeli odzwierciedla naszą gre i z tego będziemy rozliczani

piotek 21.01.2016 12:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1426932)

Ondrasek na tym zdjęciu musial nogi uginać, żeby calej trójki z tą sztanga nie podnieść

Karherop 21.01.2016 17:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ferrekin (Post 1426950)
ale on ewidentnie pompuje balonik :/ gdzie nie słyszysz wypowiedzi Tediego to on mówi jak to cacy będzie na wiosnę, ponadto daje gwarancie 9-10 goli od Brożka i Ondraska (każdy indywidualnie!!!), Drzazgę nazywa nowym Dudą (w obecnej formie to i Jankowski przypominał Dude)i bajka że Pietrzaka nie nazwał polskim Marcelo

Przecież napisał, "zachowując odpowiednie proporcje", więc nie przeginajcie pały w drugą stronę.

A według mnie dobrze, że Pawłowski tworzy wokół Wisły pozytywną atmosferę, bo jesienią nawet po dobrych meczach była smuta na całego. Wcześniej czasy Bednarza i wieczne wizje katastrofy.

Prawda jest taka, że faktycznie jeśli dojdą do nas 2 dobrzy piłkarze to możemy śmiało walczyć o puchary, bo o co mamy walczyć, o 10 pozycje?

ferrekin 21.01.2016 19:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1426990)
Przecież napisał, "zachowując odpowiednie proporcje", więc nie przeginajcie pały w drugą stronę.

wytłumacz mi co to jest "zachowując odpowiednie proporcje"?
wzrost i waga się zgadzają? czy kolor włosów?
skoro przytoczyłeś fragment jego wypowiedzi oczekuję rozwinięcia, bo to kompletnie nic mi nie mówi

arti 21.01.2016 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ferrekin (Post 1426950)
ale on ewidentnie pompuje balonik :/ gdzie nie słyszysz wypowiedzi Tediego to on mówi jak to cacy będzie na wiosnę, ponadto daje gwarancie 9-10 goli od Brożka i Ondraska (każdy indywidualnie!!!), Drzazgę nazywa nowym Dudą (w obecnej formie to i Jankowski przypominał Dude), bajka że Pietrzaka nie nazwał polskim Marcelo

ja mu życzę jak najlepiej i mam nadzieje że jego słowa będą miały odzwierciedlenie w rzeczywistości, co prawda to artykuł z SE które ma tendencję do pisania bzdur, no ale zobaczymy jak to będzie, ja patrzę realistycznie, bez żadnych odlotów w chmury, miejsce w tabeli odzwierciedla naszą gre i z tego będziemy rozliczani

9-10 goli w SEZONIE nie rundzie.
Z 13 miejsca do LE to byłoby jak w 1998 po wejściu TF.
Bez nowego Kałużnego, Czerwca (kluczowe i zdecydowanie kulejące u nas pozycje) to może być bardzo trudne.

szprotson 21.01.2016 19:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1426990)

Prawda jest taka, że faktycznie jeśli dojdą do nas 2 dobrzy piłkarze to możemy śmiało walczyć o puchary, bo o co mamy walczyć, o 10 pozycje?

Ciekawe na ilu forach klubow w Polsce pojawia sie podobny post :)

bódyń 21.01.2016 20:35

Wywiad z Pawłowskim (bardziej wypowiedz) i wypowiedz Pietrzaka
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ia,nId,2022655

FraMat 12.02.2016 22:35

Tadeusz Pawłowski "a czemu nie wygrać wszystkich meczów do końca rundy"?

Ano, panie Pawłowski, że do tego, oprócz piłkarzy potrzebny jest trener a nie POZORANT

ypeeh 12.02.2016 22:39

No to może jak już wszystkich nie wygramy, to może wszystkie przegramy? Zawsze jakiś rekord.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:59.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl