Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9315)

Janusz 28.09.2014 20:43

Legii też raczej fartowne wpadły, szczególnie to dośrodkowanie

bofff 28.09.2014 21:22

zapomniałem dopisać, bramka Brzyskiego z wszystkich czterech najbardziej przypadkowa

Karamazow 28.09.2014 22:02

Mój ulubiony fragment z wypowiedzi gwiazdy ligi Miro Radovicia to ten "Przegrani mają pretensje do sędziego", Rado mimo iż jest wygranym z reguły najgłośniej krzyczy kto jest poszkodowany.

szprotson 29.09.2014 21:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez studio2 (Post 1378520)
Jak zwykle pieprzysz glupoty, jechalismy praktycznie na pozarcie patrzac na kontuzje i sklad, duzo nie brakowalo a by bylo zwyciestwo, nic tylko bic brawo ze postawili sie "najlepszej druzynie swiata"

Przeciez pisze zebyście cieszyli się z punktu (mogliscie wygrac mogliscie przegrac w koncowce, a jak sam piszesz jechaliscie na pożarcie wiec w takim przypaku ofiara raczej jeden punkt przyjmuje z radościa)
wiec nie wiem po co sie czepiasz.

Na pożarcie? to tez wg mnie troche tłumaczenie siebie, w PL lidze od dawna nie ma ekipy do ktorej jedzie sie na pożarcie co pokazało nam wiele spotkań.
no ale bylo minęło, pompa poszła a Wy nawet bez oprawy..tak tak ,nie weszła

Janusz 30.09.2014 04:43

Mieszkam w POZnaniu ;) Los zwany pracą mnie rzucił. Oni się czuli że jadą przegrać, w sumie chyba każdy tak myślał, ale jakoś im poszło i z tego 1 punktu się cieszą, tylko niedosyt też czują. Spróbuj postawić się na ich miejscu . Grali rezerwami, i prawie prawie...

szprotson 30.09.2014 12:07

Jakimi znowu rezerwami ? Rezerwami to my gralismy z Lechem w pucharze polski. Jedynie o Formelli mozna mowic ze jest rezerwowym a przeciez 2 lata temu sie nim kibice Lecha jarali ze taki talent. No ale teraz najlepiej powiedziec ze przegrali bo nie było Sadajewa ktory w Lechu jest od paru spotkan.

0 22 30.09.2014 14:44

Nie psuj im legendy :)

63.5 Kg 05.10.2014 16:09

2014 Legia moich marzen i snow...:mysli: :haha:

Ogryzek 05.10.2014 16:15

Piast świetnie. A w składzie Piasta młody Radosław Murawski. Również niewiele starsi Szeliga i Osyra. W Legii w pierwszej części 16 letni Bielik (nie on zawalił gole).

Brawo dla trenera Garcii - śmiało stawia na młodych Polaków a nie foruje rodaków jakby się mogło wydawać.

0 22 05.10.2014 16:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1379414)
2014 Legia moich marzen i snow...:mysli: :haha:

Chyba raczej lęków, bo mam ciche przekonanie, że z przyjemnością byś się zamienił.

Wypadek przy pracy za półtora pkt. W zasadzie można olać ciepłym moczem, bo i tak wygramy tą ligę i dołożymy Puchar Polski. Od kwietnia poważne granie - co pokazuje jak durna jest ta reforma.

Plan realizowany: lider na wyciągnięcie ręki, w europie awans blisko, w pp awans.

Szacunek dla Piasta za roz.......enie nam ryja dzisiaj. Bo to jednak nie porażka tylko roz.......enie ryja. Abstrahując, że dwa gole strzeliliśmy sobie sami, a w składzie grał szesnastolatek. Po prostu nie wypada.

AntyMod 05.10.2014 16:32

dobrze ze uczciwe placzki z Let Football Win przegraly ....przynajmniej narazie w tabeli ciasno i nikt nikomu nie ucieka ...szacun dla Piasta ze sie nie zesral jak niecharakterne ludziki chanbiacy herb Bialej Gwiazdy 2 tygodnie temu

kerim1906 05.10.2014 16:47

Plan realizowany: lider na wyciągnięcie ręki, w europie awans blisko, w pp awans.

a za kilka tygodni, ch..., d... i legijna kupa, zapomniałem PP już wam przyznali? czy to kwestia dni? a pzpn już wzięliście jak stęka obleśny? po co macie brać jak od czasów prehistorycznych jest wasz, zabawni goście

0 22 05.10.2014 16:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1379421)
a za kilka tygodni, ch..., d... i legijna kupa

Wiem, wiem. Chciałbyś :)

Ot po prostu, wielką niespodzianką będzie jeśli ktoś nas ogra nie w pojedynczym meczu, a w przekroju całego sezonu. Czy to w lidze czy w pucharze.

Tak samo jako kilka lat temu mieliśmy chujowy okres i o obecnej sytuacji mogliśmy pomarzyć. Tak teraz, nawet tak soczysty w....... jak tymczasowe 0-3 w Gliwicach, w zasadzie.... nic nie zmienia.

silver03 05.10.2014 17:11

Gdzie można w necie zobaczyć obszerniejsze skróty niż na ekstraklasa.tv?

63.5 Kg 05.10.2014 17:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1379422)

Ot po prostu, wielką niespodzianką będzie jeśli ktoś nas ogra nie w pojedynczym meczu, a w przekroju całego sezonu. Czy to w lidze czy w pucharze.

Tak samo jako kilka lat temu mieliśmy chujowy okres i o obecnej sytuacji mogliśmy pomarzyć. Tak teraz, nawet tak soczysty w....... jak tymczasowe 0-3 w Gliwicach, w zasadzie.... nic nie zmienia.

Slaby "miszcz" słabej ligi ...
Faktycznie jest się czym podniecać...

kerim1906 05.10.2014 17:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1379422)

uwierzyłeś w te 100 mln euro obleśnego? , wy już macie manię wielkości, ale będzie dupa bolała, wielka, wspaniała, niepowtarzalna,jedyna,cudowna... a tu już trzy razy wp...ol , i obstawa czarnych w każdym meczu, masz rację nikt was nie ogra , no chyba że znowu kartki policzycie, ale jak pamiętam w Polsce to nie działa, vide Flota,

0 22 05.10.2014 17:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1379426)
Slaby "miszcz" słabej ligi ...
Faktycznie jest się czym podniecać...

A czy ja się podniecam? Komentuje wielką radochę, że Piast obił ryja Legii. Pogadamy w maju. I mam dziwne przekonanie, że za kilka lat ludzie będą pamiętać majowe rozstrzygnięcia. Aczkolwiek hat trick przeciwko Legii to zawsze wydarzenie. Stad szacunek dla Piasta bo wygrali zupełnie zasłużenie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1379427)
uwierzyłeś w te 100 mln euro obleśnego?

A to będzie jakaś wielka sensacja jak Legia w ciągu najbliższych 5 lat zgarnie ze 3-4 mistrzostwa i ze dwa razy zagra w LM? Chcesz się założyć?

Prędzej czy później się do wydarzy. Na teraz zamkniemy sezon pewnie z 20-25 punktami w rankingu UEFA, za rok dobiejmy do 30 i mamy rozstawienie. Na luzaku do tej LM wejdziemy do 2020 roku. Grunt, że to się wszystko rozwija na solidnych podstawach, a nie na skokach na zasadzie "awans albo śmierć".

No chyba, że ktoś wierzy że mistrzem Polski będzie Bełchatów albo Lechia, a my w zimie/lecie nie będziemy mieli budżetu jak połowa ligi razem wzięta.. To piętro wyżej..

I sądzę, że dupa będzie bolała gdzie indziej..

AntyMod 05.10.2014 17:23

po co wchodzicie wogole w polemike z warszawskimi trolami ??? olewac ich, nie odpowiadac, nie cytowac ..... niekarmiony troll zdechnie z glodu ....

kerim1906 05.10.2014 17:44

to macie plany jak kopacz , ona tez coś bredziła o 2020 roku, no po prostu miszczowie , nabiją punktów do 2020 roku i BĘDĄ W lm , DRŻYJCIE NARODY , warszawka do 2020 będzie w lm, Bate Borysow jak to czyta to rży, nie mogą uwierzyć że jest na tej planecie i to tak blisko drużyna która ma takie wspaniałe plany, petrzalka nie może w to uwierzyć,maribor wysyła cały sztab do obleśnego żeby to ogarnąć, no naprawdę jestem pod wrażeniem , i nie tylko ja

Kocur 05.10.2014 18:00

Bez sędziego i mistrz nagi :)

A tak w ogóle to można zapomnieć że garbaci spadną, to co grają scyzoryki i Zawisza to puka od spodu do dna polskiej piłki.
Z drugiej strony zwłaszcza koroniarzy kompletnie mi nie żal.

palikot 05.10.2014 18:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1379428)
A czy ja się podniecam? Komentuje wielką radochę, że Piast obił ryja Legii. Pogadamy w maju. I mam dziwne przekonanie, że za kilka lat ludzie będą pamiętać majowe rozstrzygnięcia. Aczkolwiek hat trick przeciwko Legii to zawsze wydarzenie. Stad szacunek dla Piasta bo wygrali zupełnie zasłużenie.

A to będzie jakaś wielka sensacja jak Legia w ciągu najbliższych 5 lat zgarnie ze 3-4 mistrzostwa i ze dwa razy zagra w LM? Chcesz się założyć?

Prędzej czy później się do wydarzy. Na teraz zamkniemy sezon pewnie z 20-25 punktami w rankingu UEFA, za rok dobiejmy do 30 i mamy rozstawienie. Na luzaku do tej LM wejdziemy do 2020 roku. Grunt, że to się wszystko rozwija na solidnych podstawach, a nie na skokach na zasadzie "awans albo śmierć".

No chyba, że ktoś wierzy że mistrzem Polski będzie Bełchatów albo Lechia, a my w zimie/lecie nie będziemy mieli budżetu jak połowa ligi razem wzięta.. To piętro wyżej..

I sądzę, że dupa będzie bolała gdzie indziej..

Ja bym chciał wam przypomnieć, że wy transferów gotówkowych nie robicie... wiadomo o czym to świadczy, jak was ktoś nie wykupi, to nie łudźcie się, że wasz wyskok to będzie trwała tendencja. Póki co liczcie się z wyprzedażą w lecie, bo wszystko na to wskazuje, że brak awansu do IV rundy pogrąży waszą płynność finansową niebawem. Ratuje was oczywiście LE ale poczekajmy gdzie dojdziecie, bo jak macie grać jak w Trabzonie, to liczcie tylko na farta na nic więcej.

P.s Ta bramka dla Amokorza przeszła tą linie?

emj10 05.10.2014 18:12

Jakieś tam transfery gotówkowe zostały zrobione, gdyż zarówno Sa, jak i Duda swoje kosztowali. Fakt, że nie jest to kilka mln euro jak za truskawkowej ofensywy o niczym nie świadczy, gdyż priorytety się zmieniły. Wtedy mieliśmy podbijać kosmos oraz LM, a teraz plany są takie żeby regularnie zdobywać MP oraz grać w grupie LE. Jeśli zdobędziemy trzeci raz z rzędu Mistrzostwo Polski to będzie można powiedzieć, że plan jest już częściowo realizowany.

krasny 05.10.2014 19:02

Skorża robi robotę i, chyba można już powiedzieć, Lech wraca do gry.
W tym sezonie walka o pierwszą ósemkę zapowiada się emocjonująco.

Janusz 05.10.2014 19:45

Zauważyliście że jak sędzia nie pomyli się kilka razy na korzyść Tęczy Warszawa to dostają w....... nawet od ogórków? Strategia kupowania nie kilku ostatnich meczy ale całego sezonu przynosi mistrzowskie efekty. Nauczyli się na błędach...

emj10 05.10.2014 20:17

Szczególnie kupiliśmy dzisiejszy mecz. Kuciak kupił :D

Janusz 05.10.2014 20:34

No właśnie nie kupiliście i wynik jest jaki jest. Może Obleśny myślał że dacie rade? Pomylił się i nawet najlepszy napastnik w ekstraklasie od 10 lat nie pomógł.
ps
Kolega który oglądał cały mecz mówił że sędzia się starał, ale pomimo to Tęcza była za słaba na Piasta.

MWK 05.10.2014 20:59

Ręka Michała Pazdana nie była ręką wg pana Sławka? To było wg mnie kopytko!

emj10 05.10.2014 21:06

Czyli Obleśny nie kupił meczu zawczasu, wystawiliśmy drugi skład i jeszcze na dodatek Kuciak sabotował drużynę przez całe spotkanie?

Coś ta układanka się sypie w podstawie :D

Albo kawa, albo herbata. Nigdy w duecie.

shaggy 05.10.2014 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MWK (Post 1379453)
Ręka Michała Pazdana nie była ręką wg pana Sławka? To było wg mnie kopytko!

Nie dziw się, dla przypomnienia wypowiedź Przesmyckiego po golu ze spalonego dla legii:

- Pierwszy gol dla Legii nie był błędem arbitra głównego, ale asystenta. Nie chcę go zaciekle bronić, ale wbrew pozorom była to trudna sytuacja. Proszę zwrócić uwagę na moment podania. Nie było wyraźnego ruchu nogą czy zamachu, które pomagają asystentowi w wychwyceniu momentu zagrania. Podający był zwrócony do asystenta prawie przodem, co dodatkowo utrudnia ocenę momentu zagrania bez wyraźnego ruchu nogą. Sytuację skomplikowało też zachowanie strzelca, który nie ruszył od razu do przodu, tylko czekał na reakcję obrońcy. A ten przesunął się w kierunku bramki i przez moment byli niemal w linii. Sędzia popełnił błąd i to jest niezaprzeczalne, ale powtórzę - sytuacja nie była łatwa - uważa Zbigniew Przesmycki, przewodniczący Kolegium Sędziów PZPN.

- Wszyscy się mylą, nawet komputer. Technologia goal-line również nie była idealna, bo mierzyła z dokładnością do 2 cm, i nie jestem pewny, czy teraz ta dokładność jest wyższa. A mecz Wisła - Legia prowadzili najlepsi. Naprawdę robimy wszystko, by sędziowie jak najmniej się mylili i wyznacznikiem wzrostu ich poziomu jest to, że jesteśmy coraz bardziej doceniani w Europie - dodał Przesmycki.

shaggy 05.10.2014 21:10

Leśnodorski z Mioduskim przygotowują pismo w którym sugerują, że sędzia ustawił mecz nie puszczając jakiegoś minimalnego (tak 1,2 m) spalonego dla Legii tak jak w meczu z Wisła.

To jest nie do pomyślenia, tak nie może być - Lets Footbal Win !!!

MWK 05.10.2014 21:16

Tak, wszyscy się mylą.. Ale wciskanie, że ręka nie była ręką w programie na podsumowanie kolejki, prawie 48h po meczu to już są jaja. Od lat oglądam kontrowersje i ewidentnie widać, że p. Sławek ma problem z Wisłą. Żadnej kontrowersji nie potrafił ocenić obiektywnie. Założyłem się ze znajomym z którym lata gramy w piłę, że dzisiaj będzie podobnie. Dobre piwko mam.

MWK 05.10.2014 21:21

I jeszcze tłumaczenie, że "nie chciał". Jak ktoś w życiu/pracy za.je.bie i stwierdzi, że nie chciał to znaczy, że jest w porządku.

Janusz 05.10.2014 23:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1379454)
Czyli Obleśny nie kupił meczu zawczasu, wystawiliśmy drugi skład i jeszcze na dodatek Kuciak sabotował drużynę przez całe spotkanie?

Coś ta układanka się sypie w podstawie :D

Albo kawa, albo herbata. Nigdy w duecie.

O co Ci chodzi? Może nie kupił bo myślał że uda się wygrać bez wspomagania, może kupił ale sędzia nie dał rady, kto to wie. A Kuciak co ma do tego? Miał słabszy mecz i tyle.

emj10 05.10.2014 23:30

Czyli nic nie wiesz, ale piszesz ;)

!!IRIVER!! 05.10.2014 23:31

Oj tam, zbędne pieprzenie. Jedyne, co może zagrozić Legii to ona sama, jakieś kłótnie, brak motywacji w wielu meczach. No może trochę krwi napsuje Lech, bo widać, że coś zaczyna się w grze kuchenek zazębiać i dziś natłukli GieKSie więcej niż straciła w dotychczasowych 10 meczach. Dzisiejsza porażka (L) to wina wybiórczego traktowania meczów, popatrzcie z kim oni w lidze przegrywają - praktycznie z samym dołem tabeli + wtopa na inaugurację z nadal nieźle grającym GKS. Jak trzeba wygrać to jest pełna koncentracja i mobilizacja. Za 2 tygodnie na Ł3 jedzie Lechia, szykuje się dobry mecz, ale jestem przekonany, że Warszawka gościnna nie będzie.

Janusz 06.10.2014 02:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1379464)
Czyli nic nie wiesz, ale piszesz ;)

Jak bym wiedział "na pewno" to sprawę badała by już prokuratura.
Tak z innej strony to kiedy Tęcza wygrała mecz w lidze w którym sędzia nie popełnił choć jednego rażącego błędu na ich korzyść? Popatrzcie realnie, przecież oni tak zdobywają co najmniej kilkanaście pkt. na sezon. Jak by je odjąć to byliby w środku tabeli.
@!!IRIVER!! Nie przesadzaj, w Turcji, Lokeren i na Pepsi z Lechem tak się koncentrowali i mobilizowali że hej.

0 22 06.10.2014 09:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1379465)
Oj tam, zbędne pieprzenie. Jedyne, co może zagrozić Legii to ona sama, jakieś kłótnie, brak motywacji w wielu meczach. No może trochę krwi napsuje Lech, bo widać, że coś zaczyna się w grze kuchenek zazębiać i dziś natłukli GieKSie więcej niż straciła w dotychczasowych 10 meczach. Dzisiejsza porażka (L) to wina wybiórczego traktowania meczów, popatrzcie z kim oni w lidze przegrywają - praktycznie z samym dołem tabeli + wtopa na inaugurację z nadal nieźle grającym GKS. Jak trzeba wygrać to jest pełna koncentracja i mobilizacja. Za 2 tygodnie na Ł3 jedzie Lechia, szykuje się dobry mecz, ale jestem przekonany, że Warszawka gościnna nie będzie.

Otóż to.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1379433)
to macie plany jak kopacz , ona tez coś bredziła o 2020 roku, no po prostu miszczowie , nabiją punktów do 2020 roku i BĘDĄ W lm , DRŻYJCIE NARODY , warszawka do 2020 będzie w lm, Bate Borysow jak to czyta to rży, nie mogą uwierzyć że jest na tej planecie i to tak blisko drużyna która ma takie wspaniałe plany, petrzalka nie może w to uwierzyć,maribor wysyła cały sztab do obleśnego żeby to ogarnąć, no naprawdę jestem pod wrażeniem , i nie tylko ja

No, dobra poszydziłeś, ulżyłeś sobie itp Fajnie.

Zakładasz się, że będą te 3-4 mistrzostwa i dwa razy LM czy jednak pękasz i stać Cię tylko na średnio udaną szyderkę wynikającą z frustracji ? :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1379439)
Ja bym chciał wam przypomnieć, że wy transferów gotówkowych nie robicie...
wiadomo o czym to świadczy, jak was ktoś nie wykupi, to nie łudźcie się, że wasz wyskok to będzie trwała tendencja. Póki co liczcie się z wyprzedażą w lecie, bo wszystko na to wskazuje, że brak awansu do IV rundy pogrąży waszą płynność finansową niebawem. Ratuje was oczywiście LE ale poczekajmy gdzie dojdziecie, bo jak macie grać jak w Trabzonie, to liczcie tylko na farta na nic więcej.

P.s Ta bramka dla Amokorza przeszła tą linie?

Robimy transfery gotówkowe. Wyprzedaży nie będzie, raczej sprzedadzą tylko Żyro o ile odzyska formę, bo ostatnio jest chujowy. Naszej płynności finansowej nie pogorszy brak IV rundy, bo zakładaliśmy LE, i co najważniejsze z fazy grupowej wyjdziemy. Pobożne życzenia generalnie. A poza tym będą też transfery do klubu. Wystarczy żeby były na poziomie Dossy czy Dudy.

Tak, tak fart, sędziowie. Tylko biednym wiatr w oczy. O jak mi przykro :)

Odjeżdzamy i tyle czy się to komuś podoba czy nie.

kerim1906 06.10.2014 09:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1379474)
Otóż to.

No, dobra poszydziłeś, ulżyłeś sobie itp Fajnie.

Zakładasz się, że będą te 3-4 mistrzostwa i dwa razy LM czy jednak pękasz i stać Cię tylko na średnio udaną szyderkę wynikającą z frustracji ? :)

Robimy transfery gotówkowe. Wyprzedaży nie będzie, raczej sprzedadzą tylko Żyro o ile odzyska formę, bo ostatnio jest chujowy. Naszej płynności finansowej nie pogorszy brak IV rundy, bo zakładaliśmy LE, i co najważniejsze z fazy grupowej wyjdziemy. Pobożne życzenia generalnie. A poza tym będą też transfery do klubu. Wystarczy żeby były na poziomie Dossy czy Dudy.

Tak, tak fart, sędziowie. Tylko biednym wiatr w oczy. O jak mi przykro :)

ok , zakładam się o skrzynkę Ciechana , zapomniałem zapytać Ty wylewasz ? czy pijesz?tylko trzeba ustalić termin zapadalności , nie będę czekał do 2020 czy 2030 roku

sędziowie , sędziowie , wczoraj zawiedli?

!!IRIVER!! 06.10.2014 10:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Janusz (Post 1379468)
@!!IRIVER!! Nie przesadzaj, w Turcji, Lokeren i na Pepsi z Lechem tak się koncentrowali i mobilizowali że hej.

Nie oglądałem meczu z Lokeren, więc oceniać go nie będę. Z Turasami zagrali słabo, ale każdy kto by tam pojechał z polskich ekip, dostałby w......., mimo wyniku trzeba uczciwie przyznać, że Trabzon to inna półka i będę bardzo zaskoczony jeśli nie ograja Legii w Warszawie.
Co do meczu z Lechem, oni sami przyznali że zaspali, dali sobie wbić dwa głupie gole, ale jak przyszło co do czego to zrobili swoje i doprowadzili do remisu. Wierz mi albo nie - nie jestem fanem stylu gry Legii, napiszę więcej - tak sędziowie wydatnie im wielokrotnie pomogli w odniesieniu zwycięstw, a ja sam podobnie jak większość tego forum szydzilem z zamieszania z Celtikiem, ALE nie sposób jest nie docenić tego, ze nauczyli się grać na wynik, wytrzymują presję, a jak trzeba to będą wygrywać, podobnie jak wiosną tego roku. Jeśli pamięć mnie nie myli to od czasu walkowera z Jagą, do momentu gdy mieli pewne mistrzostwo nie przegrali niczego, dopiero po balandze dali sie ograć Ruchowi.

I jeszcze właśnie o Ruchu dwa słowa, oczywiście nie jestem zdziwiony ze Kocian wyleciał, to takie typowo polskie postępowanie, z gowna bata nie ukrecisz ale wymagać od gościa trzeba. Zrobił 3 miejsce, otarł sie o grupę LE, ale przegrał kilka meczów i wyjazd. Żenujące tym bardziej ze wraca skompromitowany w kadrze Waldek King.

Kto następny w kolejce? Tarasiewicz, Podolinski i stawiam trochę na wyrost - nasz Franciszek.

skttrbrain 06.10.2014 18:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1379474)

Dawno się tutaj nie wypowiadałem, ale cóż, czytając tego typu absurdy ciężko nie wyrazić zdziwienia.

Gracie tylko w LE, w lidze jakoś wyraźnie nie dominujecie i raczej jesteście (oby właściwsze było - byliście) silni słabością konkurencji, czyli w główniej mierze Lecha z pajacem-sabotażystą zamiast trenera i Wisły z Legionistą zamiast prezesa i biedą zaglądającą w oczy. Reszta to miks szczęścia, strachu rywali przed "Wielką Legią", kilku błędów sędziów, stosunkowo szerokiej kadry itd. Skąd zatem ta Wasza pycha? Ze sporego budżetu, z którego o ile się nie mylę spłacacie ITI? Z dwóch MP pierwszych od wielu lat bo liga kopie się po czołach bardziej niż Wy?

Na razie nie dzieje się nic, co każe Wam sądzić, że wyprzedziliście ligę. Poza Waszą pychą - w tym to w Lidze Mistrzów już od lat gracie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:58.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl