![]() |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1-1 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Chrapek, Wilk, Stjepanovic, Garguła - Boguski - Brożek. Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa Bramka: Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:0 (1-0)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Nalepa, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany : Burliga, Wilk, Małecki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Wilk, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa Bramki: Chrapek, Brożek, Wilk |
¦l±sk Wrocław – Wisła Kraków 1:3(0-1)
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza – Nalepa, Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła – Brożek Zmiany: Sarki,Małecki,Wilk Bramki : Brożek x2 , Boguski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Nalepa, Boguski - Brożek Zmiany: Wilk, Małecki, Sarki Bramki: Wilk, Boguski, Chrapek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Nalepa - Garguła, Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Wilk, Małecki, Bramki: |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Nalepa, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Wilk, Sarki Bramka: Boguski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski , Głowacki , Nalepa , Bunoza -Stjepanović , Chrapek , Garguła , Wilk , Boguski - Brożek Bramki : Brożek , Garguła Zmiany : Sarki , Małecki , Burliga |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanowić, Chrapek, Garguła, Wilk, Boguski - Brożek Bramki: Brożek x3 Zmiany: Sarki, Małecki, Burdenski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 3:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Burliga, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Wilk, Sarki Bramka: Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Chrapek, Stjepanovic, Garguła, Wilk- Boguski, Brożek. Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa Bramki: Brożek, Wilk |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2 : 2 (1 : 2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Stjepanović, Chrapek, Boguski, Sarki - Brożek Zmiany: Małecki, Garguła, Stolarski Bramki: Brożek, Boguski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2 : 1(1 : 0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Chrapek,Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Wilk, Burliga Bramka: Brożek |
¦l±sk - Wisła 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Burliga, Sarki, Wilk Bramki: Boguski, Paweł Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Sklad: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki,Jovanovic, Bunoza - Sarki, Stjepanovic Garguła Chrapek, - Boguski - Brożek Zmiany: Malecki, Nalepa, Burliga Bramka: Brożek |
¦l±sk - Wisła 0:2 (0:1)
Bramki :Brożek x2 Skład:Mi¶kiewicz-Stolarski,Jovanovic,Głowacki,Bunoza-Nalepa,Stjepanovic-Garguła,Chrapek,Boguski-Brożek Zmiany:Sarki,Małecki,Burdenski |
¦l±sk - Wisła 1:1 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga,Głowacki,Jovanović,Bunoza - Stjepanović,Nalepa,Garguła,Chrapek,Boguski - Brożek Zmiany : Małecki,Sarki,Wilk Bramka : Brożek |
Sl±sk Wrocław - Wisla Krakow 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Chrapek, Wilk, Stjepanovic, Garguła - Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa Bramki: Garguła, Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 3-1 (2-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Chrapek, Wilk, Stjepanovic, Garguła - Boguski - Brożek. Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa Bramka: Brożek |
¦l±sk - Wisła 2:2 (1:1)
Bramki :Chrapek,Sarki Skład:Mi¶kiewicz-Burliga,Jovanovic,Głowacki,Bunoza-Nalepa,Stjepanovic-Garguła,Chrapek,Boguski-Brożek Zmiany:Sarki,Małecki,Burdenski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1-1 (1-0)
¦l±sk - Wisła 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Nalepa, Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Burdenski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Nalepa, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Wilk, Sarki Bramka: Garguła, Brożek, Chrapek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Garguła, Stjepanović, Boguski - Brożek. Zmiany: Małecki, Wilk, Sarki Strzelcy: Brożek , Garguła |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Garguła, Stjepanović, Boguski - Brożek. Zmiany: Małecki, Wilk, Sarki Strzelcy: Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Stjepanović, Boguski - Brożek. Zmiany: Nalepa, Sarki, Wilk Strzelcy: Chrapek, Głowacki. |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Wilk, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Nalepa, Sarki Bramka: Boguski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Chrapek, Stjepanović - Sarki, Garguła, Boguski - Brożek. Zmiany: Małecki, Wilk, Nalepa Bramki: Garguła, Boguski |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:0 (0:0)
Bramka: Brożek Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Wilk, Garguła, Chrapek - Boguski - Brożek Zmiany: Burdenski, Sarki, Małecki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Nalepa, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Wilk Bramki: Chrapek, Brożek |
¦l±sk - Wisła 0:1 ( 0:1 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Jovanović Bunoza - Nalepa Stjepanović Garguła Chrapek Boguski - Brożek Zmiany: Sarki , Wilk , Małecki Gol: Boguski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Chrapek, Wilk, Stjepanović, Garguła - Boguski, Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Kamiński Bramki: Brożek, Sarki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:0(2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Wilk, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Sarki ,Nalepa Bramki: - |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2(0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Wilk, Garguła - Boguski, Brożek Zmiany: Małecki, Sarki , Burdenski Bramki: Brozek, Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Małecki, Garguła, Sarki - Brożek Zmiany: Wilk, Boguski ,Nalepa Bramki: - Małecki |
¦l±sk - Wisła 0:1 ( 0:1 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Jovanović Bunoza - Nalepa Stjepanović Garguła Chrapek Boguski - Brożek Zmiany: Sarki , Burdenski , Małecki Gol: Stjepanović |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Wilk - Chrapek, Boguski, Garguła - Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Burdenski Bramki: Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:1 ( 0:0 )
Bramki Brożek Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Wilk - Chrapek, Boguski, Garguła - Brożek Zmiany: Burliga Małecki Sarki :) |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 ( 0:2)
Bramki: Boguski, Brożek, Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Wilk - Chrapek,Garguła - Boguski, Brożek Zmiany: Małecki, Burdenski, Sarki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Nalepa, Boguski - Brożek Bramka: Brożek, Chrapek,Nalepa Zmiany: Małecki, Wilk, Sarki |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 19:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl